Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pan Černý šokuje úmyslně, poplivává svými díly český národ, vytváří díla šokující a záměrně morbidní. Na tričku má satanistický symbol, což hovoří za vše.... A navíc je pan Černý Žid, tak proč by měl mít nějakou úctu k lidem a zemi, v níž žije, když je příslušníkem jiného, vyvoleného, národa
  • Bohužel, podle mne pan Černý je jako výtvarník. Umění má obohacovat, nebo správně provokovat, nikoli však jen šokovat, urážet a znevažovat cokoli, nebo kohokoliv. Je smutné, že nám média věčně předkládají jen tyto "pseudoumělce", o spoustě lepších, ale slušných často ani nevíme, ti asi pro média nejsou atraktivní. Je to stejné, jako se zprávami, také to vypadá, že svět je jen velká černá kronika, ale je spousta dobrých zpráv, ale ty se jaksi tají. Ptám se, proč ?
  • Tohle, že je výtvarník?? :-)))))To je člověk k hovnu!!!!
  • Tak jsem ti, ty kluku ušatá, dal dobrej kšeftík v Bruselu a ty si teď z těch prachů daňovejch poplatníků děláš hovadiny, kde se ti zamane. A po mně kvůli pár zatoulanejm desítkám milionů jdou jak slepice po flusu. Vy se máte, umělci, a ty Davídku obzvlášť. Kdyby ses měl živit poctivě, už jsi mrtvej. Vím, o čem mluvím, věř mi *1*
    Nezahyne na úbytě,
    kdo žije jak *12* v žitě !!!!!!!!!!!!
  • asi mu přeskočilo... to se výtvarníkům stává když se potřebují zviditelnit... kdyby zametal před nádražím byl by užitečnější

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit