Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý nápad.
  • Cikánský problém si vytvořili ti lumpové,kteří se dostali po údajné revoluci k moci sami,tím,že ve snaze ,když se dostali po komunistech k moci,po komunistech vše přeorat,udělali z pracujících cikánů,stádo povalující se povětšině na podpoře..Už to tak vypadá,že vodní děla národ nezastaví a že na právě uvedené řešení, všechny"porevoluční" politické vládní bandy,tvrdě dojedou.
  • Ještě by to chtělo každému cikánovi,kterému by se pak makat nechtělo a chtěl emigrovat,vystavovat povinně potvrzení ,e je v Česku silně diskriminován.Tak by jej ty země kam by emigroval,neměly zakonný důvod,nám ho vracet zpět.
  • Až jich pak bude hodně,tak napadnou USA a celý svět bude cikánům tleskat.
  • Ale oni už si vybrali naše bývalé území ,stahují se sem z celé evropy,jen česká menšina to stále nechápe.
  • Já jsem také pro. Co pro to mohu udělat? Chtěla jsem navrhnou Měsíc, ale ten je asi příliš blízko..
  • To je docela seriozní nabídka.Jenomže oni nemají žádné území,ani o něj neusilují.Palestinci např. bojují o svůj stát už přes 60 let.
    • Tak jim ho koupíme. Třeba nějaký ostrov od Řecka, Filipín nebo Vietnamu. Ti jich mají dost.
  • A nazvat jej jako království ROMULAND s vlasní měnou 1 rom v poměru k 1 euru ja 100 000 : 1. Však své romské krále mají a ostrovů v tichomoří je taky dostatek. Rusové dodají JAK 40 na přepravu a když se podaří doletět tak tam budou, když né, tak ...... *2* . Jen nevím jak naučit žraloky jen na "uzené" maso. Ale i to by se časem poddalo.
  • Ale ono by se místo našlo, třeba v Africe je tam teplo....
  • Je to od Sloty takový výkřik do tmy. Žádné volné území pro vznik romulandu není a že by se státy dobrovokně vzdaly části svého území je dost nereálné.I Slovensko by se těžko dobrovolně vzdalo třeba svého východního území. Stát by měl nabídnout každé romce která má už dvě děti třeba i jeden milion když se nechá dobrovolně sterilizovat, jen tak jich nebude alespoň přibývat .Jiné východisko asi není oni nikdy pracovat nebudou nemají to v genech ani příklad v rodinách.Ten kdo z jejich etnika chodí do práce tak je od nich terčem posměchu. Utlumit se to dá i stropem na soc.dávky na jednu rodinu bez ohledu na počet dětí.Kdo chce mít hodně dětí tak musí byt schopen si je uživit .Jednoduché a staletími ověřené pravidlo.
    • Jednoduché řešení je.Ale chce to odvahu,kterou političtí lumpové u koryt nemají.Chce to vytvořit dost pracovních míst pro cikány i jiné kterým práce záměrně nevoní.Začít nainstalovávat sousrrojí,žentour-převodovka-elektrický generátor.Tam by cikáni chozením v žentouru vyráběli ekologicky čistou elektrickou energii.Na bezhlavé rozmnožování by pak už neměli sílu.Po zajištění práce jim sebrat všechny sociální dávky a nechat je živit pouze vlastní prací.Tak by se rasismus automaticky začal snižovat.Všechny troubovitosti,které za jednadvacet roků vládní bandy vymyslely,pouze rasismus zvyšují.Když holt český blb volil do politiky blby,tak tam blbové jasou.
    • vnučka přešla do 6 třídy a jsou s nimi2 cikánky. ty prostě vubec nemají zajem se něco naučit. z 30 bodu v matematice vypracovaly 3. tužku nemají ale mobil za 7000 mají obě.to se má celí třída sníži na jejich uroven nebo pujdou do blbšulky kam patří.naše děti mají právo na vzdělání.páni nahoře dávají děti do soukromých škol a plebs dole má zustat na urovni těchto lidí.vy si z nás snad vhcete vyrábět otroky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit