Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • největší honibrci musejí mít pokoj v soči jen pro sebe,viz. Jágr
  • Tady člověk jasně vidí, jak se tu zas EUoblbují lidi s jasnou ukázkou toho, že je to vlastně naopak v tom, že právě "vyspělé, západní země" z celé EU se samy všude možně tlačí na ten "východ" a dokonce i do té hnusné, komunistické Číny.. a mohou se všichni vyloženě přetrhnout, aby tam měli nějaké zastoupení, výrobu, společné firmy i projekty s těmi "špatnými", slovanskými Rusy.. či aspoň uzavřenou obchodní smlouvu..Ty české firmy co dělají cokoliv pro západ, vlastně dělají rovněž často pro východní trhy, akorát s tím rozdílem, že to pošlou za značku dané západní firmy pod kterou dělají za pár šupů a ne pod svojí..EU už dávno nerozdává karty a pravidla směrem na východní i asijské trhy. Ta je sama tak zadlužená i nestabilní, že bez východních trhů, zdrojů, surovin a levnější, lidské síly celého ostbloku.., by byla jen otázka několika let, aby sama nekrachla, což se stejně už v domino efektu děje tím, jak se jedna země od další dostávají do neřešitelných dluhů, nezaměstnanosti i jiných vážných problémů..Tady u nás je dokonce největší zadluženost a nezaměstnanost v naší historii z toho, jak jsme se stali "rovnocenným" členem tohoto protektorátního EUspolku, včetně i toho našeho slavného "knížete" co normálně chrápal v parlamentě a dalších eurohujerů se švestičkama !!!
  • Máme 116 miliardářů 20 000 dolarových milionářů - tito lidé mají majetek za 2 biliony Kč, což by jednorázově zaplatilo státní dluh. Dále je zde cca 500 000 lidí s platem vyšším než 100 000 Kč měsíčně, což je celkem 50 000 000 000 Kč měsíčně, což je více než 0,5 bilionu ročně, stovky miliard jsou úniky na daních a zmanipulovaná výběrová řízení, stovky miliard jsou ve formě dividend do zahraničí a naše vláda, která řídí celý stát nemá peníze - no to bych se posral !
    • Tak vznikl ten státní dluh, tam jsou ty rozkradený 2 biliony.
    • ostapkotab
      co to tady blejes blbe ???
    • Protože jsme ovce, co je stále dokola volili - "geniálního makroekonoma" zlodějského prognostika Klause a spol. Už v r. 97 se provalil sponzoring strany ODS a dalších a přesto drzí Klaus ještě začal shánět podporu, aby z premiérského postu nemusel odejít. a mohl pokračovat v příšerné tuneling politice. Jen si vzpomeňme na jeho posvátnou větu - nic nekončí, jedeme dál. Část ODS se odtrhla, Zeman vstoupil do Strakovky hlavním vchodem a blb Ruml had Lux nepřekročili svůj stín a odmítli s levicí vytvořit vládu a tak Zeman se dohodl s Klausem a vytvořili oposmlouvu. ODS , která ležela na jednotce intenzivní péče byla opět resuscitována a kradlo se dál a ještě více. Zapojila se do toho i valná část ČSSD. Pokud národ není schopen vyjít a říci dost a ven, tak se prostě nic nestane. Oni to sami přece nikdy neudělají. Kapři si rybník nevypustí, ten jim musíme vypustit my. Policie v tom částečně jela také a ta druhá její lepší část si ani nevrzla, protože byla pravicí pěkně terorizována. Justice to jistila jak to na nahrávce říkala Kočí Tluchořovi. Přes ní téměř nic neprojelo, s výjimkou Tykadláka. A aby gigazloději byli čistí jako lilie , tak to na závěr ještě zpečetil král těchto zlodějů Klaus svojí amnestií. Je to v nás, jsme neuvěřitelní srabi.
  • Ten článek má jednu chybu, srovnávací údaje o vývozu Německa, Itálie, atd. do Ruska po té, co jsme tento trh z ideologických důvodů po r. 1989 vyklidili.
    • Po roce 89 jsme východní trhy vyklidili jednak z ideologického důvodu a jednak díky neuvěřitelné debilitě nových vlád pod vedením ODS a makroekonomického blba a diletanta Klause a spol.,kteří jedním škrtem zlikvidovali PZO. Tedy ty, co dnes mají ty miliardy - Babiš, CHrenek, majitel Mountfieldu, a další. Socialistický průmysl vyráběl mnohdy konkurenceschopné výrobky a nebylo jich tak málo, ale v těchto podnicích se pouze vyrábělo, obchody realizovali právě ti v PZO - tedy v podnicích zahraničního obchodu, což byli Babiš, Chrenek a další. Jedním škrtem je superblb a zloděj Klaus a spol. zlikvidovali a tím zlikvidovali náš obchod, naši konkurenceschopnost, naše podniky a jejich výrobky, protože podniky to neuměly, neměly na to odborníky, nikdy to nedělaly, neměly naprosto žádné vazby na obchodníky z protistran. . Socialistický obchod jel pouze přes PZO. Pak všem ovčánkům vymyli mozky, že podniky nevyráběly konkurenceschopné výrobky, proto podniky padají, a tak je mohli začít vykrádat. Klaus a spol .patří před soud a do vězení. . V tomto směru by mohl Babiš vyprávět a všichni ti z PZO. .
  • Mohlo to bejt lepší nebejt Havla který s plnou pusou pravd a lásek volal po opuštění
    Ruského trhu. Západ mu zatleskal a nás na Ruském trhu ihned pohotově nahradil
    protože mu jde vždy jen o peníze a ne o lidská práva.
    Stejně tak všichni na puse podporují Tibet ale berou si půjčky či obchodují s Rudou Čínou.
    Slovensko zrušilo po 89 zbrojovky. Mečiar přiznal že to byla velká chyba.
    Zájem o zbraně bude pořád protože lidi válčí neustále.
  • Dobré výsledky. Bez dobrých vztahů s Ruskem bychom už se prali u popelnic o plesnivou patku chleba. A to ještě ti největší tupci našeho národa Rusko pomlouvají. Inu blbost je neporazitelná, jenom s ní nesmíme přestat bojovat, že Pišo, radko, AnnoT., Note , tečko Patriku atd....To jsou Werichova pravdivá slova..., jenže těmhle blbům je nelze vysvětlit, chybí jim na to řada mozkových závitů a tak bučí a bučí....Ctělo by to pro ně postavit nové kravíny...
    • Tečka, Pišta, Radka, Anno T a další jsou placení provokatéři pravicových stran. Blbí , bezcharakterní a amorální zloději jako všichni ODSáci, Topáci, Lidovci, VV , Lidem, jako byli US-Deu, i ODA a KDU. Giga a makrozloději, kteří nyní svoje zlodějiny a to svinstvo, co tu dělali nyní hájí a mají pocit, že jako vymývali mozky celých dvacet let, to půjde i nyní. Nepůjde a to je ten jejich problém. Měli pocit, že do nekonečna budou moci akorát krást a pravicově řvát a ještě nám posílat složenky, abychom to jejich rozkrádání zaplatili. .
      • ostapkotab
        tahni raketove do prd€le
        • Jo, a co bychom dělali u takového blba, jaqko jsi ty a ještě k tomu v prdeli, kdy už dávno jsi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit