Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Na jednu stranu proč ne. Ale na druhou bych řekl, že třeba Česká republika fakt nemá potřebu tohle nějakým způsobem subdodavatelsky řešit. Dneska je CNC laserový řezací stroj prakticky v každé dílně někde na vesnici. Prostě je to takový základ, protože kdo nemá CNC, tak ztrácí za konkurencí. Na druhou stranu je tady ale pořád poptávka po řemeslnících, kteří zvládají práci na klasickém soustruhu a brusce.

  • Ekonom Chazin uvedl, že ruský průmysl má potenciál růst ročně až o 15 % jako v roce 2001 až 2002. Opustíme liberální politiku a začneme růst o 10, 12, 15 procent ročně.

  • Nutela s tím nedoukem z min.zahraničí nám vysvětlí, že naše fabriky do Ruska nemusí vyvážet protože si můžeme dovolit jich pár zavřít.

  • " Čínským firmám, které nadále obchodují s ruskými dovozci, nyní hrozí ze strany USA kroky, které by ohrozily jejich schopnost obchodu na jiných trzích."

    Nevíte kolikrát vyhlásila Čína sankce vůči nějaké zemi a apk, kdyby ty sankce USA porušovaly, tak by jim Čína také vyhrožovala nějakými "kroky"?

    • Jeden zdejší občasný přispěvatel by Vám na to odpověděl, že co si může dovolit jůesej, nemůže si dovolit nějaká čajna - a bylo by vymalováno. 😐

  • Tak jestli má někdo utkvělou představu, že USA a EU jsou pupkem světa a hybatelem Všehomíra, tak by se mohl konečně zamyslet, jaký je rozdíl mezi realitou a propagandou. 

    Oni si už ti kluci z východu a jihu poradí i bez rad impotentní Evropy a zadlužených USA. Mají svůj vlastní svět a nějaké "balíčky" jsou našim "nepřátelům" (podle hlupáčka na ministerstvu zahraničí) někde. 

    Kuk do reality. Je to prostě jiný svět a jiné hodnoty. Je třeba to brát v úvahu a ne z nich dělat hlupáky. 

    • Přesně. Jsem v jisté nejmenované zemi. Opravdu lidnaté. A o nějaký válce nemají ani zdání. To pro ty, co hltali propagandu, celý svět je s námi. Ptal jsem se, jestli ví co je Green Deal. Ha ha. Koukali na mě a nevěděli. Marně jsem hledal modré, žluté a zelené kontejnery. Ani láhve tady nevrací. Šup do pytle a odvoz na skládku. Těch igelitek co dostanete ke každýmu nákupu. Malé igelitky na každou blbost. A všichni berou. Škoda, že nemůžu poslat fotky. Netvrdím, že je to dobrý. Ale je to prostě jinej svět. Přivezli jsme sebou dolary. Nikdo je tady nechce. Ani v bance je nevyměníte. Nakonec jsme je udali ve směnárně, ale museli jsme jet do města o rozloze prahy. To samý v přestupním místě. To bylo hlavní město, tam byla aspon směnárna na tržišti. Naštěstí šlo všude platit kartou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit