Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pouze KSČM je jistotou slušného zacházení s pracujícími lidmi, které pravičácké pijavice vysávají a na nich jenom parazitují. Bez KSČM budeme dál jen rýt rypákem v zemi. Ať žije svoboda a demokracie. A´t žije slavná KSČM !!!!
    • Svoboda, demokracie a komunisté, to jako pěst na oko
      • Na to tvoje určitě....
    • Raději rýt rypákev zemi a třeba i zcepenět hlady pod mostem než volit komunisty . Ale co se angažuji , na pomatence vašeho ražení stejně nemá cenu reagovat . Moje chyba .
      • Já bych neřekl, že jde o chybu, ale spíše o značně rozvinutou debilitu!
      • Už, aby to bylo. Přijdeme se na tebe podívat, jak ti ta svoboda pod mostem jde k duhu. a jak máš odřený frnáček od rytí v zemi.
      • Klidně ryj rypákem v zemi, nikomu to vadit nebude...
  • Česká televize a NOVA jsou největší sedmilháři v naší zemi. Věřit jejím "průzkumům" je nesmyslné. Jedná se jen o snahu manipulovat vědomím lidí, jako že strašně roste počet příznvců Babiše. Ale to vychází z t.zv. "teorie davu", podle níž se mnoho lidí přidává na stranu většiny, no tak se musí nějak Babišovi ta většina nalhat. Ostatně ten průzkum nedělala ani renomovaná agentura, ale nějací narychlo sebraní "markeťáci", t.j. průzkumníci trhu, kteří zjišťují pro firmy "co právě pofrčí na odbyt", tak aby firma na trzích byla včas a vydělávala. Ti o nějakých sociologických metodách průzkumů, kvótních výběrech, vážených aritmetických průměrech, či "chí kvadrátech" toho vědí asi tolik, jako žížaly o kosech...natož pak o testování hypotéz a vyhledávání hlavních faktorů, které jsou příčinou daného stavu.. O statistice toho vědí asi jen tolik, že to je jenom "přesný součet nepřesných čísel"... Prostě vylhaná procenta, mající ovlivnit neznalé....
    • přesně řečeno, tento průzkum má jen nastartovat davovou psychózu ve volbě paskvilu ANO, kde je zprofanovaný zástupce šéfredaktora modrého plátku MFODS Dnes Komárek, který najednou prozřel i když léta podporoval modrou mafii, o Stropnickém ani nemluvě. Nesetkal sem se zatím s jedním člověkem co by volil Babiše.
  • Protože se toho už v politice,od údajné revoluce nalhalo tolik,že uvedenému průzkumu nelze stoprocentně věřit,protože současný novinářský dobytek za peníze nalže všechno,tak se domnívám,že pokud by si komunisté udělali předčasný sjezd strany a vykopali vše,co se jim od údajné revoluce vyvaluje u koryt a nahradili tvrdou levicí mladé generace,s reálným programem,tk mohli být komunisté pro voliče jedničkou.
    • Zapoměl jste dodat pro mentálně postižené voliče , něco jako jste vy . Mimochodem , jste si jistý , že máte volební právo ?
  • A nevím proč bych se měl stydět.
    ODS, TOP09, Starostové v čele s Gazgíkem, KDU-ČSL v čele s Belobrádkem, a Bobošíkové strana, Machova strana , srandovní strany, nevolitelné, jsou do demagogové a zlatokopové.
  • Za socialismu se žilo všem nejlépe. Komunisté dokázali tuto zemi uživit, dát lidem vzdělání, práci, zajistili bezplatnou lékařskou péči, zajistili pro všechny přiměření byty, a všechny ostatní sociální jistoty. To všechno bylo buržousty, kulaky, hokynáři, šmelináři všechno zničeno. Celý stát rozkradli a lidé již dříve zaplacené si museli znova všechno ze svojích úspor koupit. Např, byty. Lidé skončili v mnoha případech na ulici nebo pod mosty, nemají ani na lékařskou péči a jsou vlastně odsouzeny k trestu smrti. To je genocida vlastního národa.
    Vše se musí změnit a navrátit vše co půjde do starého, ale nejlepšího pořádku. Ať žije KSČM !!!!
    • (pokr.)
      * znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání,
      * zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,
      * povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,
      e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,
      f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.
      (2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti.
      • Myslím,že hodně přeháníte s tím,že komouši někomu znemožňovali vykonávat zaměstnání,vždyť i alkoholik a feťák Havel mohl pracovat přikuloval v pivovaru a jeho kámoš Ruml pásl krávy.Komouši měli šestý smysl poznali kdo kam patří *1*
        • Havel si nežil špatně, když do práce si jezdil vlastní Mercedesem. 0staně se i oni měli nad poměry dobře. Jinak by nemohli tolik a za co chlastat.
          • Jo jo, vždyť i perzekvovaný chartista John Bok byl nucen přiznat, že v minulém režimu měl zaručenou možnost uživení vlastní rodiny, což v dnešní době rozhodně nemá.
      • Já celý socializmus prožil a bylo to v pohodě ,žádný nezaměstnaný ,bezdomovec,žebrák,podvodník,exekutor ! V žádné straně jsem nebyl a měl jsem nový byt,auto,chatu,rodinu,jezdil pravidelně do Rumunska,Bulharska ,tak jako většina známých ! Nejlíp bylo za Husáka ! Přestaň mlít o 50.letech ,třeba za 1.republiky kapitalisti zavraždili 199 hladových demonstrantů a 400 jich těžce zranili !! Dnes je republika rozkradená a zadlužená,TV jsou plné zločinů ,které by se za socializmu nestaly ! Pročč lidé chttějí volit komunisty ???
        • Ano, máte pravdu. Já jsem také nebyl za socialismu v žádné politické straně, ale dnes bych dal za KSČM svůj život. Tehdejší doba se nedá srovnávat s dnešní. Dnes už to není žádný natož důstojný život, ale jde již o životy. Jde o životy všech občanů.
    • OBĚTI KOMUNISTICKÉHO HOLOKAUSTU V ČSR:
      * 234 občanů bylo popraveno
      * 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
      * 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
      * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
      * okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
      * 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
      * 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
      * 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
    • Všem bolševikům, koukejte si přečíst tento článek - a povinně!!!!! To je teprve rozkrádačka!!!

      http://petrcech.blog.idnes.cz/c/284348/Jak-se-kradlo-za-komunistu.html
      • Komunisti znárodňovali, kradli jako straky ale nic neprodávali majetek zůstal zde a asi byli dobrými hospodáři.když demokrati téměř čtvrt století žijí z podstaty toho co komouši vytvořili je zcela evidentní,že proti dnešním zlodějům byli opravdu ale opravdu břídilové. *1*
        • Komunisti především plýtvali a promrhali největší bohatství naší země: vzdělanou elitu, tradiční vyspělost Zemí Kokruny Českém morálku. A ti dneší zloději to jsou právě komunisti v modrých a oranžových převlecích. A "bývalý" komunista je jako "bývalý" černoch.
      • KOMUNISTICKÁ STRANA ČESKOSLOVENSKA BYLA ORGANIZACÍ ZLOČINNOU A ZAVRŽENÍHODNOU obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
        (Zákon č. 198/1993 Sb. O protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu)
        § 1 (1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali,
        a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým,
        b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů,
        c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon,
        d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:
        * popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám,
        * zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,
        (pokr.)
        • Tví chlebodárci z TOP09 ale musí mít panický strach z KSČM. Zřejmě si jsou vědomi, že je reálná hrozby výhry KSČM ve volbách a tím pádem i konce jejich TOPmafiánské struktury. Když k tomu ještě přidáme fakt, že s předčasným koncem jejich vládnutí nestačili po sobě zamést svoje svinstva, tak se jim nedivím, že mají strach. Kdyby si byli jisti výhrou ČSSD tak by takový strach neměli, protože by se spolu po volbách domluvili, jak to už vícekrát dokázali.
          • Komunisti jsou zrůdy a zločinci!!! Je jen otázkou času kdy skonči za mřížemi. Zákony na to máme, jen je třeba, aby státní zástupci začali konat!!!
            Nejde o strach z KSČ(m), ale o to, že tupé stádo je schopné za slib levnějšího piva a buřtů znovu strčit hlavu do rudé oprátky.
            • Nenech se vysmát, doba se mění a obávám se, že k takovým jako ty nepříznivě. Všiml jsem si, že poslední dobou jsi jako provokatér znásobil svou aktivitu. Přidala ti snad agentura více peněz, nebo tě chtěla vyhodit?
        • Hoď si do vyhledavače "zločiny kapitalizmu" !
          • Co to je "kapitalismus" a kde je? To si vymysleli komunisti na strašení lidí toužících po svobodě. A teď těm žblebtům sami věří a už nebudují "socialismus", ale "kapitalismus".
            • A čím straší teď zloději bojící se o koryta?
  • se doufám do parlamentu nedostane a stejně tak věřím, že ani KDU-ČSL.
  • průzkumy se dělají kvůli cinknutým volbám, Babiše potřebují mít v parlamentu. Že jeho ANO je odkladiště ODS je jasné, další podvod na voličích se tedy chystá.
  • Velice výstižné:

    Herkules (anonym)

    Hloupý český Honza stále volí pravici ač má holou zadnici.
    • Sice se mě to naprosto netýká a navíc nejsem Honza ale prozraďte nějaká závažný důvod PROĆ volit levici ? Nejsem nádeník , nechci od státu dávky a " sociální jistoty " si mohou zasunout někam . Tak co tam ještě máte za překvapení ?
      • Polož si otázku, proč dlouhodobě vládnou a vládly levicové strany ve státech jako je Švédsko, Finsko, Norsko i Dánsko. Jeden Dánský učitel, když se ho na to ptali, řekl, že raději bude platit vyšší daně a bude mít silnější stát ,a mít nůžky ve státě méně rozevřené a větší jistotu, že nebude kriminalita a zločinnost všeho druhu na každém rohu, a asi dobře věděl o čem hovoří. Tyto státy mají vysokou životní úroveň , korupci zanedbatelnou, stát tam nerozkrádají a dluhy nízké. Čím to asi bude stojí za zváženou. A nenažranost menšiny na úkor většiny je též ukázkou lidské hodnoty každého jedince. Když jeden má příliš, druhý musí mít téměř nic nebo hodně málo. To je zákon o zachování peněz stejně jako zákon o zachování hmoty.
        • To Herkules----VE SKANDINÁVII TOTIŽ NEŽIJE ČESKÁ PAKÁŽ.A ještě jiná pakáž(nemohu specifikovat,protože by to smazali).Lidi tam mají holt jiný charakter.Dokázali si svoji svobodu,nezávislost a životní úroveň pohlídat.
          • Souhlas, je tedy nejvyšší čas s tím začít i u nás.
  • Všichni presstituti se budou bít jako lvi za modrofialovočernou mafii a lámat voliče, aby se zloději a korupčníci udrželi u vesla. JEN VOLTE PRAVICI, KDYŽ CHCETE MÍT HOLOU ZADNICI *1*
    • Jestli si chcete zopakovat zvěrstva rudého holokaustu, tak volte komunisty.
      • Neblbni ,nejlíp v téhle zemi bylo za Husáka ! Holokaust je tady teď ! Všechno rozkradeno,nezaměstnaní,bezdomovci,žebráci ! Slušný člověk se komunistů nebojí ,ten je volí ! Bojí se jen modří zloděěji !
        • Co konkrétně vám kdo v poslední době ukradl ??? Mě vždy okradli jen komouši .
          • Co vám ukradli ,prosím ,konkrétně ? V rámci privatizace kapitalisti okradli celý národ,nic nám tu už nepatří a navíc šílený státní dluh !! Buď patříš mezi modré zloděje nebo jsi v.l !
            • V rámci privatizace "bývalí" KOMUNISTI označující se jako tzv. "kapitalisté" rozkradli, totiž "rozprivatizovali" co jim nepatří.
  • Průzkumům veřejného šálení se pouze směju. Je znát že kariérní soudruh
    a dnes velký tržní pravičák Babiš na sponzorování těchto oblbovaček rozhodně
    nešetří. Podle mě má podporu malou. Natahal si do strany starý odpad
    a jediné co prosazuje je snížení daní pro podnikatele.
    S levicí spolupracovat nechce a normálním lidem nic kloudného nepřinese.
    Podnikatelé mají už nyní u nás nízké daně a přesto volný režim masově
    zneužívají. Krátí daně. Odrbávají zaměstnance. Nechávají je dělat na černo
    a často jim neproplácí přesčas.
    Faktem však zůstává že na Západě i v USA mají boháči daleko větší daně.
    Občané větší plat a přitom nízké ceny oproti zdejší drahotě a platové almužně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit