Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toto jsou šplechty prohnilé zlodějské ODS. Schovávají se za ČSSD a sami jsou korupčnící, zloději, lháři - kre,téni. Na Rátha to ušili , je nevinný. Ale za to Vondra, Bohm, Janoušek, Topolánek, Kalousek - zloději, kteří se drží koryt. Jsou průhlední mstiví a proto budeme volit komunisty, ač jsme je nikdy nevolili.
    • Trestní zákoník č. 40/2009 Sb., § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán...
      TZ § 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán...
      TZ § 405: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...

      Z UVEDENÉHO VYPLÝVÁ:
      1) KSČ byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou
      2) KSČ(m) hlásá stejnou ideologii a proto je rovněž zločinná a zavrženíhodná
      3) založení, podpora nebo propagace hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, jímž je nesporně komunistické hnutí je trestným činem.
      4) veřejně projevované sympatie ke komunistickému hnutí je trestným činem.
      5) veřejné popírání, zpochybňování, schvalování nebo snaha ospravedlnit komunistické genocidium a zločiny komunistů proti lidskosti je trestným činem.
  • Pane Houska, chtějí Vás mít na kolenou, to je ještě dobrý, ještě lepši by bylo kdyby jste spadli na tvrdo na zem.To Vás čeká, půjdete li s komunisty do vlády
  • Pokud jsou ostatní hejtmani stejní korupčníci, tak ať jdou od válu nejen oni, ale s nimi celá jejich prohnilá partaj. Jenom málo partají se umí podepisovat na svých úspěšných předsedech ( Zeman, Paroubek), jako tato ČSSD , kde potom vítězí béčka, jako Špidla . Gros, Sobotka, Hašek , Urban a pod.
    • A copak udělala ODS při Sarajevu Klausovi? Kdepak je dnes Topol ? Kterápak partaj má
      nejvíc zlodějů, kmotrů a šíbrů? Pane, vy jste se svyými názory, ne béčko, ale až někde na konci abecedy, Takové chytrolíny mám opravdu, ale opravdu rád.
      • Klause měli při "Sarajevu" rovnou odvést v železech a i s jeho poskoky ho zavřít na doživotí. Vývoj v zemi mohl jít docela jiným směrem.
  • Významný člen ČSSD???
    POLITIKA: ČT24: Reportéři ČT: Sociální demokrat Houska naváděl ke křivému svědectví
    ČT24 (ls) 20-05-2011 11:02:18
    Šedá eminence severočeské ČSSD Roman Houska přemluvil svého známého, aby křivě vypovídal u soudu, který řešil jeho incident s městským policistou. Svědek Václav Mužák se nakonec ke lži přiznal a vysloužil si za to podmínečný trest. Ačkoliv právníci upozorňují, že vždy by měl být stíhán i iniciátor křivé výpovědi, regionální politik vyvázl bez trestu. Stejně to nejspíš dopadlo i v případu údajného napadení. Rozhodoval totiž o něm chomutovský magistrát, kde působí Houskova družka, ústecká hejtmanka Jana Vaňhová.
    Odkaz na původní zdroj:
    http://www.ct24.cz/regionalni/124618-reporteri-ct-socialni-demokrat-houska-navadel-ke-krivemu-svedectvi/
  • Kdybyste všichni tady jen blbě nekecali a zvedli ty své zadky tak by se možná konečně k politice dostali lidé, kteří mají opravdu zájem o "veřejné blaho" bez postranních úmyslů!

    Takhle je to jen pořád dokola... levá, pravá - tam a zpátky... to je jak zásun bez výsledku pánové! Dělají to ONI a děláte to i VY!

    Dokud to tak bude žádná naděje na "lepší zítřky" není! Tak už se proberte! *7*
  • Soudruh Rath si nechal do vězení poslat Bibli. Že by se tento estébácký synek chtěl napravit?
  • Jestli jsou hejtmani v krajích jako Rath, ať jdou od válu
    • Půjdou, ale do voleb toho stihnou ještě tolik rozkrást, že to ODS bude celé volební období trvat, než to dá do pořádku! No a pak zas vyhrají oranžoví zloději a začne to znovu!
  • Likvidují se sami již pěknou dobu, ale svádějí to na jiné. S likvidací strany započal poslanec s přezdívkou,, buldozér´´.
  • CSSD je banda vyvrhelu! Vsichni dobre vedeli, ze Rath je nejvetsi gauner ceske politiky, a ze krade, kudy chodi (jako spravny Socialni demokrat). Oranzova mafie jeho zlociny ale kryla, protoze oranzovym darebakum vyhovovalo, ze na potkani pozvracvi kazdeho, kdo neni dost oranzovy. Ted oranzovi gauner nevedi, jak se z toho vylhat, tak opet lzou a osocuji kde - koho. *16* *16* *16*
    • Radko, máš už dnes čistou plínu?
      • Ty máš použitou, a místo mozku!
        • Hm, a proto nosíš čepičku aby sluníčko nepálilo na tvou hlavu s použitou plenou, protože z tvé huby vyjde buď veliká 3,14čovina nebo smrad
  • Pryč s těmi zlodějskými, pseudodemokratickými trojkoaličními h o v a d y *12* *12* *16* *16*
    • Teče vám do bot, soudruhu, že? Tak si ulev h o v a d o !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit