Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale i kdyby nepřestoupil, tak myslím, že Dávid je v Rotterdamu šťastný a nic tak velkého se nestane.“

    https://infotbal.cz/hancko-do-top-klubu-agent-potvrdil-zajem-liverpoolu-i-psg-v-lete-se-proda-lepe-nez-ted-rika/

    další ze ság o Hancim. 😂 Tak když ho chce Liverpool nebo PSG, tak by přestoupit měl ne, agente?? :) Nevěřím, že Hanciho chce jakýkoliv elitní klub Premier league, pač tam zkoumají data hráčů velmi pečlivě. A proč by brali Hanciho, který má své nedostatky, když Eredivisi v Holandsku vede hegemon PSV, který dostal snad 6 branek ze 17 zápasů a ještě neztratil ani bod.. Tak to by snad tyhle kluby primárně šli po těch 3 elitních stoperech PSV ne? :)
    úvaha agenta Hanciho, že v létě bude mít větší šanci na přestup než nyní se dá pochopit snad jen v tom, že v zimě se nakupuje méně. Ale pokud je to tak žhavé zboží, tak si myslím, že ta jedna miliarda není problém dnes pro ty velké kluby. Já si myslím, že to je přemrštěná cena za Hanciho, já bych to v životě nedal.. :) Ale já bych Hanciho ani nekoupil pravda, řeším čistě sportovní stránku Davide, jinak jsi fajn kluk.. Já ty nedostatky ale vidím a na top kluby na světě to určitě není dle mého. :)
    Jak jsem psal, agent ho měl prodat už po minulé mistrovské sezoně Feye, ta jeho cena tam byla nejvýše, protože tuhle už takové žhavé zboží nebude, díky tomu, že se ještě vůbec neví, jestli Feye vůbec skončí aspoň jako druhý. To P.R. měl minulou sezonu, díky zaváháním managementu PSV a Ajaxu, kdy PSV nemělo ideálního trenéra a v Ajaxu bylo špatně úplně vše..
    Tohle je podle mě hodně na vodě.. KLuby mají x hráčů na scouting sheet, nevěřím zkrátka, že je Hanci buď vůbec nebo nějak vysoko na tomhle listu kteréhokoliv klubu Premier league, pač by tam naprosto nestíhal, tvrdím. Pro něj jsou maňana ligy, kde to není v takovém tempu - La Liga nebo portugalská liga, tam může být elitním obráncem a navíc má šanci se prosadit i v útoku, což je jeho přednost, Premier league je už na něj příliš rychlá a kvalitní s velmi kvalitními obránci, přes které by se těžko prosazoval i v rámci standardek..

  • https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/fotbal-saudska-arabie.A240112_155742_fot_zahranici_ald#cxrecs_s

    je to umělý svět.. tohle by si měli přečíst hlavně ti, kteří uvažují, že tam letos podepíší, byť v Evropě už by třeba nehráli díky věku v nej klubech :)

  • Hudini musí pro příště více přemýšlet, než něco vykoná. Jde to vše za ním, nemá se s kým, o co soudit. Ale to mu vysvětlí soudy u nás. Pokud jednou po invazi agresora zaplul do KHL, už musí hrát jen tam, anebo na vyspělém Západě tam, kde jsou lhostejní vůči jeho neuváženým postojům. Nejedná se o žádnou diskriminaci, jak si sám nějak v hlavě sesumíroval, nýbrž o volbu. U nás pak na Kladnu nemůže nárokovat práci dle Listiny základních práv, to musí po soudruhu Ficovi a slovenské Ustavě u sebe doma. To mu vysvětlí možná ale už jeho právník, pokud ho má teda seriozního a nechce ho stáhnout z peněz i za cenu jasné prohry před soudem tady u nás. :)

    tady jeden v opositu rozumný sportovec. Ale u Němců víme, že jsou vyspělým národem. Ve Frankfurtu to musí být jen nějaká výjimka potvrzující tohle pravidlo. Nebo nejsou dostatečně informováni datově o nástupu Hudiniho do KHL. Těžko říci..

    „Já bych do Saúdské Arábie kvůli nedostatku lidských práv hrát nešel,“ dušuje se elitní fotbalista Realu Madrid Toni Kroos

    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/toni-kroos-minuta-ticha-franz-beckenbauer-piskot-buceni-superpohar-spanelsko-rijad-real-madrid.A240111_112754_fot_zahranici_jic#cxrecs_s

    • Máte pravdu soudruhu. Vyspělý západ od druhé světové války válčit nepřestal. Takže lhostejní vůči jeho neuváženým postojům i kohokoliv jiného musí být! Protože podle vašich zvrácenych názorů by v NHL nesměl hrát nikdo! Víme? 😇😇😇

  • Vláda dokonale vymývá mozky těm,kteří jsou proti Hudáčkovi i jiným sportovcům.

  • Každé neštěstí má správně nakopnout k dalším lepším událostem.Hudáček jede do Dojčlandu a bude vydělávat víc.Mohl by veřejně poděkovat všem těm "fanoušům" a hlavně vybušenému Haškovi.

  • KIMCID

    Prachy 

    • Díky za palec nahoru.

      • KIMCID

        Nz

        • Přehodnotil jsem svůj postoj ohledně vašeho vyjadřování. Nejedná se o podivný jazyk vašeho kmene, ale o disgrafii. No proč ne. Každý se plácá jak umí. 🤣

          • KIMCID

            Mám to u tebe stejně 

  • Vždy že byl proti válce na Ukrajině? Tedy - když se válku Ukrajina a NATO snažily asi 7 let rozpoutat například každodenní raní střelbou na civilní cíle v povstaleckých republikách a Putin volal po míru a dodržování Minsk2 ? Nebo i Hudáček plácá ani neví co ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit