Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byla to zlodějna a dohoda Béma, který z toho měl prospěch nejen ODS. *12* *12* *12*
  • Ale za mnohem pravděpodobnější motiv změny daňového zákona považuje církevní restituce. „Teď nás čeká největší přeskupování vlastnických práv po roce 1989, respektive po ukončení privatizací. Církve nabydou zpátky své nemovité majetky a když nebudou mít sílu nebo schopnosti se o ně starat, tak se je budou snažit prodat. A pochopitelně je v jejich zájmu, aby neplatily daň z převodu,“ Ministerstvo financí jde na ruku církvím.( ZLOČINEC KALOUSEK a SCVARZENEGEEERRRR!!!!!!!!!!!)
    Takže pokud někdo může takovému zákonu aplaudovat, tak to jsou církve, které se budou snažit prodat své snadno nabyté majetky podle zákona o majetkovém narovnání s církvemi. A já jsem absolutně v šoku z toho, že na to téměř nikdo v médiích neupozorňuje.........
  • Kde komunista visí, tam čistý vzduch a dobrá nálada!
    • Hm, tak to se vám nebude líbit dalších deset let ...
    • Přijdu blíž a on to Pišta !!! Oběsil se z nešťastné lásky, když ho jeho milovaná kozička odkopla zadními kopýtky !!!
      • Kdybys nebyl pyjem, nestal by ses soudruhem!
  • Takhle to vypadá, když pravicoví zloději rozprodali republiku za hubičky a nyní musí platit za nájem. Jste opravdu u nás v Čechách lidičky tak hloupí, že dáte svůj vlastní dům cizákovi s tím, že v něm zůstanete jako nájemníci ??? Tak to je B é m s Přemyslem Svobodou !!! A to jsou oba lékaři. Kdyby se drželi svých oborů, byli by užiteční, takhle je jednou potká kriminál. Ale budou si stěžovat, že to není demokratické !!! Ó blbosti věčná a neutuchající !!! Alespoň lidičky vidíte, co volíte za kretény !!! Apropó, dodatek: Systém mi odmítl uložit příspěvek, protože prý je tam zakázané slovo " j e b e m ". Přitom já jsem napsal, že "tohle je B ém ... Tak jsem to musel opravit. zato NOT CSSD zmrdi to klidně systém pustí. No, není už to k popukání ???
    • Přesně tak! Majitelé našich podniků - cizáci mají nohy na stole, daně platí v daňových rájích a my doma na ně za almužnu makáme. Klaus moc dobře ví, proč udělal tečku za divokou privatizací tou nehoráznou a drzou amnestií.
  • Je jedno zda to je tzv.český nebo cizí podnikatel ani jedno není férovka.
  • Magorstrát nemusím, ale pokud se pokouší efektivně utéct ze smlouvy která není pro případ neplacení jinak ošetřena než výpovědí (podivné), hurá do toho. Právníkům se jinak nedivím bláznivou béhmovinu na 20 let snížit na luxus a přidat 25 let? V tom případě " vykrvácej Maxwelli vykrvácej".
  • Prostě naši úředníci i s p. Bémem jsou h o v a d a. To zase byla malá domů. *11*
  • Magistrát se snaží smlouvu vypovědět nebo ji nechce plnit nebo co ?
    • Magistrát prodal za hubičku ten Škodův dům, který mu předtím patřil, tomu Anglánovi. Ten to koupil nevím, ale třeba za 20 milionů. přičemž měl hodnotu třeba 60 milionů. No a on Bém, třeba s několika poskoky těch 20 milionů prostě ukradli a rozdělili si je, načež si pronajali od toho Angličana dříve vlastní dům za těžké peníze, které ukradli magistrátu... Asi to měli dohodnuté jako fígl za zlevněný prodej. Takhle se u nás prostě krade !!! Jinak je to logicky debilní blbost - asi jako kdybys bydlel ve svém domě, šel za sousedem a řekl mu: " Poslouchej , já ti ten svůj dům dám zadarmo s "vejminkem", že tam budu bydlet jako tvůj nájemník !!! Udělal bys takovou kravinu ??? Určitě ne. Oni ale nedávali ten barák ze svého majetku, ale z obecního, s tím , že jej budou využívat pro obecní účely za nájemné. No a nyní nemají na ten nájem. Přitom to bylo obecní avůbec to nemuseli prodávat, kdyby to nechtěli ukrást !!! Toť vše, celý problém !!! Prostě zneužili toho, že to nikdo nevyšetřuje a ani nebude, jsou chráněni "shora" ODS kou v čele s Nečasem !!!
  • Co to je za článek, jaké má předat sdělení ? Nechybí mu náhodou něco podstatného ?
    • Tam jde o to,že nájemné se snižuje z důvodu,že již nejsou peníze a tento pán vyčuraně chtěl snížit nájem a požadoval za to prodloužení nájmu.Ani se magistrátu nedivím,že takto reaguje.Tam vládne Svoboda a ne korupčník Bém není doktor jako doktor.To máme za Havla a chátru kolem něj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit