Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pana Kobzu jsem měl možnost osobně slyšet cca15.minut a to je demagog nejhrubšího zrna!On a jemu podobní jsou zkázou této země.

  • josef.chmela

    Neřeším malichernosti s mazáním příspěvků, neřeším šikanu, neřeším napadení počítače hackery, neřeším napadání mé osoby, neřeším sociální sítě, protože na nich nejsem. Jsem proto z tohoto pohledu svobodný. Na druhé straně, když chce někdo na sociálních sítích být a psát tam své blbosti, odhalovat své soukromí, zvát oficiálně zloděje a podvodníky do bytu, podporovat úchyly a hackery, ať to svobodně dělá, ale ať pak neškemrá - "Státe, pomooooc". Tuto pomoc totiž platíme my všichni, mentálně vyspělejší, kteří nejsme na soc. sítích, ze svých daní.

  • senil666

    Problém je, že tyhle korporace otevře spolupracují s vládami, takže jsou do čista soukromé. Můžeme umožnit facebooku, co spolupracuje s FBI a CIA všechno?

    http://www.epshark.cz/clanek/928/svoboda-projevu-a-podnikani-vs-cenzura-na-socialnich-sitich

  • " Jeden je na českém internetu proslulý mazáním cizích příspěvků a blokováním nepohodlných účtů, a druhý se rozčiluje a ohání žalobami, když ho někdo karikuje. "

    .

    Autor touto větou ukázal, že vůbec nepochopil o co jde a jen zkouší plivat za každou cenu.

    Pokud budu mít svůj účet na sociální síti, tak je jen mojí věcí, jaký příspěvek si tam ponechám nebo smažu. Ale není jedno, jestli to bude mazat sám od sebe majitel té sociální sítě. Podobně jako každý z nás má svoji e-mailovou schránku a maže si v ní sám, co uzná za vhodné. To je naprosto normální a v pořádku, ale jak by se nám líbilo, kdyby nám v té schránce mazal dle své vůle maily majitel mailového serveru?


    Podobně je to s druhou částí věty. Je v pořádku, když o vás někdo něco napíše nebo nakresí karikaturu. Pokud se cítíte uražen nebo to pocvažujete z jiného důvodu za nelegální, máte možnost podat žalobu a soud rozhodne. A tak je to opět v pořádku. Pokud byl příspěvek lživý nebo jinak odporoval zákonu, soud nařídí jeho odstranění, omluvu, či fifnanční odškodnění. 

  • gaheris

    FB je sluníčkářské hnojiště! A tyhle havloidní plky si strčte do análního otvoru a zašpuntujte laskavě! Na takový pindy a pomlouvání těch co nazývají věci pravým jménem není nikdo zvědavel vy vlastizrádci !

  • Oni totiž všichni ono oponenti hrají při tomto slově všemi barvami a plivají jako na politický bulvár, místo toho aby jasně (když už to tvrdí) vyvraceli tamní t, zv. nepravdy. Ono je to asi hodné náročné a mnohdy zbytečné. 

  • Chybí nám nové Národní obrození, vážení. A je třeba začít už při výchově mládeže  doma i ve školách. A tohle pan Klaus asi dobře ví, a proto nevoní oné zaprodané smečce...

  • Sóuhlas. A kolikpak že těch migrantů už v Britanii, Německu, Francii, Italii pracuje a je nezávislých na dávkách? Nikde jsem statistiky neviděl. 

    App.

    Když jde o pracovní sílu, proč si potřební zaměstnavatelé potenciální migranty sami nechodí vybírat do enkláv v jejich vlasti, či sousedních sběrných táborech? Jistě by si vybírali ty potřebné, na rozdíl od politiků jejich států.....

  • je dost úsměvné, že něco takového zaznělo od člověka, který se ještě ani ne před půl rokem rozčiloval a oháněl právníkem, když si ho magazín Revue Forum dovolil velmi nevinně karikovat na svém přebalu....

    Inu - opět typický demagog, ubožák a pokrytec autor. Je přece rozdíl, svobodně a pokud možno slušnou formou (i když mnohdy i ta neslušní se dá přestát, pokud mluví pravdu), ríkat své názory a stanoviska  a ne si z protivníka groteskně utahovat či jej veřejně ostouzet, zvláště když napadá sp=rávnš a prokazatelnš své protivníky.  Pak tihle rádoby kritiky je jen a jen ubohost.

  • Jsem zastáncem Tomia  Okamury i Václava Klause ml. Oba se nebojí říct svůj názor a jsou hrdý za svůj národ, za tím si pevně stojí. To, že tu EU nebo respektive p. Merklová a p. Jean-Claude Juncker chtějí  za každou cenu v Evropě migranti, je naprosto jasný. Německo potřebuje levnou pracovní sílu, prostě chtějí ještě více peněz. Malé náklady a vysoké zisky. Ta hrstka lidí, co tu kritizuje Okamuru a Klause ml, by si měla nejprve přečíst pořádně dějiny. Za 2 sv. války byla menšina lidí, co lezla Hitlerovi a Němcům do pr..Tito lidé byli vlastizrádci. Poté zase menšina liddí lezla komunistům do pr..., chovali se hůř než Rusáci. Opět vlastizrádci, po revoluci r.1989 zahodili tito lidé knížky a dodnes si hrají na velké demokraty. Opět menšina lidí dnes sice neleze Rusákům do pr..., ale leze do pr... Američanům včetně Němcům. Dříve jsme poslouchali Rusko dnes USA a Německo. V čem je problém? Všechno je to jen byznys, tady v naší zemi není demokracie, ale kapitalismus. Svobodu si můžete koupit! K těm migrantům je to taky jen o byznysu. Když to shrnu, náš národ není na sebe hrdý a bohužel nikdy nebyl. Svou hrdost vždy zaprodal zbaběle buď nepříteli nebo za velký byznys. Náš národ je bohužel lehko zmanipulovatelný a úplatný. Kdo dá víc peněz tomu píseň zpívejme. Takto se my Češi chováme. Místo toho, aby jsme mohli být hrdý a mohli být samostatný konkurence schopný stát, tak si tu necháme v 21. století opět dirigovat. Nyní se vrátím k p. Václavu Klausovi ml. Kdyby nebylo jeho, že kandidoval za stranu ODS. Strana ODS by se ani do parlamentu nedostala. Pan Fiala by měl být raději zticha. Lidi chtěli změnu a tak převážně volili právě Václava Klause ml., žádného pana Fialu či jiné osoby ve straně ODS. Další část lidí pak volila SPD. Naše vláda se dodneška neumí postarat o lidi, kteří pomoc potřebují a trestat ty, co pomoc zneužívají! Tak proč bychom měli přijímat ještě migranty!  Ubožáctví je, když menšina lidí demonstruje proti současnému panu prezidentovi  Zemanovi, který právem vyhrál demokraticky volby. Ti co p. Zemana nevolili, by měli respektovat výsledky demokratických voleb. V žádném případě by tito lidé neměli zesměšňovat hlavu státu, popřípadě zneužívat nezletilé děti ve školkách a školách ke svému prospěchu za účelem nesouhlasu k panu prezidentovi p. Zemanovi. Viz chování rodičů 1. září - zahájení školního roku, tzv. červené trenýrky.  Moc mi vadí, když rodiče nabádají své nezletilé ratolesti k nenávisti, je to od těchto lidí ubohé. Měli by rozhodovat sami za sebe a nezatahovat do toho nezletilé děti. Jen ta představa, kdy jedinec, rodič má dítě ve třídě, který má sympatie se současným prezidentem p.Zemanem a ostatní jsou proti Zemanovi. Pak tedy bych nechtěl být tím dítětem ve třídě, určitě je pak středem šikany mezi dětmi, mezi rodiči a možná i mezi učiteli. Je to strašná představa.  
  • Svoboda slova neexistuje na sociálních sítích. Speciálně na FB. Byl jsem, nejsem díky cenzůře a už nemám zájem. Důvodem byl jiný názor na světové a domácí dění. 

    Podobně jsem byl na Echo 24 CZ, a aniž jsem napsal jedno jediné vulgární slovo, byl jsem odejít.  Za názor jiný, než je u Echo tolerován.

    A zde na tiscali existuje také cenzura. Napište si na tuto adresu mail s jedním slovem. Aeronet. Nedojde. Zkusil jsem to, když jsem toto kdesi zaslechl, a bohužel, je to tak. 😈



  • Přesně definováno.

  • Jediný pokrytec je tady ten,co psal tento článek.

  • Klaus ml. a Jakl uvažují rozumně a realisticky, jejich resultáty bývají obvykle brilantní. Proto budou terčem zuřivé kritiky.

  • Nalimst

    1fáze: Získání významných spojenců

    Nejprve musíte přesvědčit část elit a novinářů, že ideologie kterou prosazujete je ta jediná správná a že lhát a manipulovat s lidmi je v zájmu nějakého vyššího dobra (EU), nebo primitivněji že jednáte ve jménu božím (Erdogan) oboje splní účel.

    2fáze: Přinutit ke spolupráci ty méně nadšené a zbavit se těch, které nelze zmanipulovat:

    V EU se volí cesta opovržení - jakmile někdo začne zpochybňovat současnou "humanitní" ideologii, je okamžitě onálepkován. Dělali to tak i nacisté i komunisté. Oponenty nazveme populisty, ač mají konzistentní názor, který se nemění podle průzkumů veřejného mínění. Když ani to nezabere, je zde ještě přívlastek "Krajně pravicový" (slušnější výraz pro nacistický) a když to voličům stále nedojde, vytasí se média a politici s poslední zbraní "Extremistický" - no fuj, on útočí na náboženské svobody - fůj, fůj extremista... co na tom, že islám je extremistická nenávistná ideologie, která vždy směřuje k potlačení lidských práv a nastolení náboženské diktatury, ale jak může "extremista" Okamura vědět, že v Evropě udělají muslimové totéž, co k ostatních muslimských zemích že jo - jak to může vědět - musíme počkat až to udělají...opravdu musíme? Těmito nálepkami přesvědčené elity a novináři jasně vytýčí hranice, kde končí pravda a svoboda slova a kdokoli z kolegů ten zákop při hledání pravdy překročí stane se okamžitě terčem na který může každý kydat špínu a je vědecky dokázané, že pomluvy fungují i tehdy, jsou-li následně vyvráceny - je to obludná zbraň. Je to taková nenásilná nátlaková metoda uchvácení moci a nastolení jednotné ideologie a většina novinářů a médií se s tím smíří, aby se nestali terči. Tím je odklon od svobody slova a demokracie zpečetěn, neboť ohromná obec novinářů, co nechtějí přijít o práci začne kopat za tuto nastolenou ideologii a začnou šířit strach mezi politiky, kteří si stejně jako my kdysi za socáče musejí začít dávat pozor na pusu... Jak často jsem to doma slyšel - tohle ale nikde neříkej, nebo nás zavřou - dnes si zatím vládnoucí ideologové vystačí s veřejnou dehonestací, na což lidé jako já kašlou, ale politik prostě nemůže - musí držet hubu a krok a když ne, dopadne jako ten Německý šéf tajné služby... V méně rozvinutých demokraciích či zemích to řeší méně sofistikovaně a diktátoři či totalitní režimy volí přímější cestu k uchvácení moci - prostě nepohodlné elity - novináře, soudce, učitele, profesory, úředníky atd. zavřou do věznic (Erdogan), nebo rovnou popraví. Výsledek je ale v obou případech stejný - ztráta svobody a horda lidí co ať už nadšeně, nebo méně nadšeně z čistého oportunismu prosazují tu správnou ideologii.

    3fáze: Zmanipulovat veřejné mínění

    Po té, co ideologie zkrotí novináře, politiky, soudce, rektory a profesory, je nutné zaútočit na širokou veřejnost. V této fázi se právě nacházíme. Kromě výše zmíněných metod nastupuje manipulace s fakty. Nebuďme naivní novináři  jsou chytří, vzdělaní, umí dobře psát a o to jsou nebezpečnější, než nějaký primitiv, co v paktu nadává na cikány. Napadení migranta je vždycky "BRUTÁLNÍ", brutální útok na stovky žen je jen "INCIDENT", muslimský masový vrah co vraždí ve jménu Alláha je vždy "PSYCHICKY NARUŠENÝ", útoky muslimů ve jménu islámu "NEMŮŽEME ZOBECŇOVAT" na ostatní vyznavače téže zrůdné ideologie, kteří zatím nevraždili, tisíce vrahů a teroristů vraždících ve jménu islámu "ŠPATNĚ CHÁPOU ISILÁM", "ISLÁM JE MÍRUMILOVNÉ NÁBOŽENSTVÍ" i když se už 1400let projevuje pouze násilně, nenávistně a vražedně, Africe lidé vždy "TRPÍ NEDOSTATKEM JÍDLA A VODY" i když ve skutečnosti Afrika trpí tím že se tam lidé neskutečně prostě přemnožili a při stejné porodnosti bychom chcípali hlady a žízní i my, Ruská bomba civilisty vždy "MASAKRUJE", zatímco ta Americká civilisty jen "ZABÍJÍ", zakázat nenávistnou ideologii nacismu "BYLO A JE SPRÁVNÉ" s čímž souhlasím, ale zakázat tutéž nenávistnou ideologii Islám "BY BYLO PORUŠENÍ NÁBOŽENSKÉ SVOBODY", s čímž nesouhlasím, "VĚTŠINA MUSLIMŮ CHCE ŽÍT V MÍRU" ale dělají všechno proto, aby žili v násilí a válce, "MUSÍME POMÁHAT CHUDÁKŮM V AFRICE" i když každá naše pomoc vede k zvýšení už tak ohromné porodnosti a tím k dalšímu zhoršení životní úrovně, "MUSÍME PROJEVIT LIDSKOST A POMOCI LIDEM V NOUZI" i když drtivá většina těch, kterým máme pomáhat neví co to lidskost je a v nouzi jsou jen kvůli vlastní mentalitě, svému chování či vlastní nelidské náboženské ideologii.

    Tak jako vznikl pojem hybridní válka, bychom měli začít nazývat současné Evropské zřízení pojmem hybridní totalita... O tom, co následuje v zemích s klasickou diktaturou (totalitou) netřeba mluvit, ale i ta naše, ve které žijeme nyní, není o nic méně obludná...

  • Nalimst

    Strefovat se do SPD, Okamury či Klause je pro pokrokové levicové novináře otázkou cti, stejně jako jejich předchůdci pranýřovali kulaky a nepřátele socialismu... Nemusím souhlasit se vším co Okamura či Klaus říkají a nepotřebuji "superinteligentní" novináře, abych se rozhodl, kdy mluví k věci a kdy mimo, jenže našim strážcům "pravdy" to nedá - musí neustále útočit, dehonestovat, napadat, ale nikoli konkrétní výroky či myšlenky - útoky jsou cílené na celek, jako by existovali lidé, novináři či politici, ze kterých občas nevypadne nějaký blábol. Titíž ochránci pravdy a lásky naprosto ignorují, že v Evropě existuje rozsáhlý systém manipulace s veřejným míněním, kterého se účastní (nejspíš dobrovolně) většina médií a jejich novinářů a reportérů. Inteligentní novinář schopný kritického myšlení by se pozastavil nad naprosto bezprecedentním pokrytectvím, kterým nás zásobují Evropská média a abych jen neplácal uvedu příklad z poslední doby:

    1) O Silvestrovské noci došlo v Kolíně na Rýnem k masovému napadání žen. Několik jich bylo hromadně znásilněno a desítky sexuálně napadeny. Pokud mám věřit organizacím na ochranu lidských práv, tak znásilnění či napadení ohlásí jen jedna žena z 10, takže ve skutečnosti bylo hromadně znásilněno desítky ženy a stovky jich byly sexuálně napadeny. Útočníky byly bez výjimky muslimští migranti.

    A NYNÍ POZOR - VEŠKERÁ MÉDIA TOMU DALA NÁZEV: "UDÁLOST" v Kolíně

    2) Při nedávných demonstracích proti migraci v Německu, které spustila brutální vražda Německého občana, kterého za bílého dne ubodali 25ranami nožem na ulici muslimští migranti, došlo k několika potyčkám mezi demonstrujícími a migranty. Podle zveřejněných videí nešlo o náhodné migranty, které by demonstrující dav potkal, ale na 100% o provokatéry, kteří sami k protestujícím přišli do těsné blízkosti, i když se nacházeli v obrovském prostoru, kde se kontaktu se skupinami demonstrujících mohli pohodlně vyhnout - tedy záměrně vyprovokovali demonstrující k útokům (proto policie vždy odděluje demonstranty z opačných táborů). "Náhodou" pak šlo vždy o jedince, kteří byli velmi zdatní v běhu, takže když se proti nim někdo rozběhl, pohodlně mu utekli, takže nedošlo k žádné vážné újmě na zdraví migrantů. Agresivní postoj těchto najatých migrantů i to, že kroužili kolem skupiny demonstrantů a dobrovolně se k nim přibližovali a nejspíš i něco pokřikovali a po té jejich atletický výkon v běhu svědčí o promyšlené plánované a hezky zdokumentované akci, která měla jediný účel - ukázat Německé veřejnosti ty pravé zrůdy - co na tom, že migranti téměř každý týden někoho zavraždí nebo znásilní na ulici, nebezpeční jsou Němečtí občané, který s tím už odmítají žít...

    A NYNÍ POZOR, NĚKOLIK BEZVÝZNAMNÝCH VYPROVOKOVANÝCH INCIDENTŮ, PO KTERÝCH NESKONČIL PODKUD VÍM ANI NIKDO V NEMOCNICI DOSTALA V MÉDIÍCH NÁZEV: "ŠTVANICE NA CIZINCE, ČI HONY NA CIZINCE"....

    Znásilnění a napadení stovek žen je jen UDÁLOST, několik potyček bez vážných zranění je ale ŠTVANICE... Novináři a reportéři by za takové překrucování pravdy a manipulaci s významem událostí zasloužili "Goebellsovu cenu". Pokud jde o pokrytectví, tak naši i Evropští novináři vedou na celé čáře a nějaký Okamura či Klaus jsou jen bezvýznamní příštipkáři.

    Proč se pan Václav Štěpán strefuje do SPD, ale obludné pokrytectví Evropských médií přehlíží je nasnadě - kritizovat toho kdo drží v ruce moc a určuje tu správnou ideologii vyžadovalo vždy obrovskou statečnost a sebeobětování ať už to bylo za nacistů nebo komunistů. Daleko snadnější a bezpečnější bylo a je zavřít oči, zacpat si uši a strefovat se do terče, do kterého střílejí všichni. Vždy bylo bezpečnější jít z davem a novináři a reportéři nejsou žádní nadlidé - za nacistů tisíce z nich plnili noviny a televizi nacistickou propagandou, za komoušů tisíce novinářů plnili noviny a televizi socialistickou propagandou a ti dnešní nejsou jiní - nejsou ani morálnější, ani statečnější - prostě si vydělávají na chleba stejným způsobem jako jejich předchůdci a velmi se snaží neohrozit svůj zdroj příjmů tím, že by přemýšleli o tom, kde je pravda..

    Každá ideologie a každá totalitní moc od nacismu po islám stojí na stejném základu a tím je přirozená lidská zbabělost. Útok jakékoli ideologie na svobodu slova jednoduchý a probíhá podle universálních pravidel použitelných bez ohledu na to, jakou totalitní ideologii chce ta či ona skupina či jednotlivec prosadit. viz níže

  • Je příznačné, jak kolaboranti Kremlu stále házejí špínu na USA. V domnění, že východostepní říše potomků Hunů se tím snad bude jevit jako alabastrově čistá. Už stranický soudruh Parteigenosse Goebels, neblahé paměti, říkal, že 100x opakovaná lež se stává pravdou. Jak je vidět, rudí socialisti se od toho hnědého socialisty poučili. 😠

  • Sleduji, jak se v komentářích na tiscali schází buňka ruských trolů. Vidíte, jak je pro vás svoboda slova, kterou tady zatím ještě máme důležitá ? 😍

  • Co je to svoboda slova?

    Je pro uplatnění svobody slova nutná archivace tohoto slova na sociálních sítích? Je svoboda slova potlačena použitím novinové stránky na klosetu?

    Ne, není.

    Svoboda slova znamená, že za formulovaný a vyřčený názor nesmím být veřejnou mocí potrestán, neodporuje-li názorům zakázaným zákonem v platném znění. Je nutno vzít v úvahu, že svoboda slova má proto zákonitě v různých zemích různý rozsah. Tento fakt si mnoho lidí neuvědomuje a tím je otevřen prostor pro činnost aktivististických organizací.

    Správce libovolného média může v rámci svého oprávnění příspěvky libovolně uchovávat nebo mazat, přijímat nebo odmítat tak, jako to dělají například správci zdejší.

    Ohrožením svobody slova je požadavek veřejné moci na vydání autora příspěvku, jehož obsah se libovolnému zástupci aktuální veřejné moci nelíbí, vyjma projevů zakázaných zákonem v platném znění.


  • Je groteskní, jak se pasuje pan Štefan za znalce korektního způsobu psaní článků. Namísto toho, aby opravdu zkusil prosazovat diskuzi, tedy rovnoprávné názory obou stran diskuze, tak nám bude předkládat manipulaci s názory druhých a bude tady ktitizovat a shazovat hloupými dovětky a poznámkami lidi, kterým nesahá ani po kotníky. Asi si pan Štefan nevšimnul například, že právě Facebook, který má být prostředím pro svobodnou diskuzi, po které právě on volá, tak se začíná Facebook politizovat a hledá (v USA) cesty, jak některé názory označit za "správné" a jiné za "šdodlivé" a ty je třeba odstranit. Příkladem té strašné cenzury ze strany Facebooku  je právě svobobná kritika pan Václava Klause ml., kdy nepoužívá žádná vulgární slova, jenom věcně kritizuje určité skutečnosti. A hned byl "smazán". To považuje pan Štefan za správné? A pokud se například něco uděje ve světě, tak často naše "zaprodaná" ČT tyto skutečnosti buď často nezveřejní nebo je podá křivě veřejnosti. A to panu Štefanovi nevadí? Asi ne, protože je place někým, komu ta lež v médiích vyhovuje. V poslední době jsou tím totálním vychýlením z rovnoprávnosti názorů silácké pozice našeho "vzoru" demokracie - USA. Hned začínají vyhrožovat vojenským zásahem v Sýrii jenom když jim situace v Sýrii nevyhovuje. A jako záminku uvádí nějaký chemický útok. Prostě, aniž bych tady odbíhal do tématu, jde mi o tu ryzí novinářskou etiku vnitřního hlasu, který káže psát pravdu. A toho právě ani pan Štefan není schopen, ten bude nadále živit tu mediální žumpu, která tady je

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit