Přejít na výpis diskuzí
Vztah plný lásky a nenávisti: Podpoří ČSSD další kandidaturu Zemana?
5.1.2017 | Jaroslav Bican
174 příspěvků
-
Koukám, že hradní ovčinec rozjel oblbování ovcí ve prospěch toho neodpovědného, tj. nesvéprávného strašidla co se ožralé, pardon s virózou potácí po hradě českých králů.
Jestli stádo ovcanů chce, aby na naši zem hleděl civilizovaný svět jako na reservaci sprosťáků, hulvátů, lhářů a primitivních hospodských povalečů tak ať si zase zvolí to ožralé strašidlo co nás táhne do východních stepí. -
-
A tady taky šest kliků za dvě minuty. Ovčáku, Ovčáku, taky na tebe donde. *1*
-
-
Zeman po tom co vystoupil ze strany CSSD a zalozil svou stranu, se kterou neuspel, jde proti CSSD. Socani by jsi to meli uz konecne uvedomit a dat si pozor na kolaboranty - spiklence.
-
-
... jsi dokonalá nula, pitomečku :)))
-
-
Bijče pitomečků,nula je pro tebe obdivným oslovením.Jsi hodně minus pod ní.Vzpamatuj se.
-
-
... jsi primitiv :)))
-
-
-
KDU vs tOP09 toti nic neříká?
-
-
Ne, to bych si nemohl plivnout na Zemana, ale musel bych na Schwarzenberga s Kalouskem. Ale přece nebudu plivat na mé guru *14*
-
-
Neresim to. Tento prispevek jsem nepsal.
-
Ti jsou oby tak vyhlazení, že všechno ( plivance, vejce i exkrementy ) na nich nechají jen barevnou stopu.
-
... plivej, kam chceš, jsi zbabělý primitiv, tak to nehraje žádnou roli, ubohý pitomečku :)))
-
-
Dle přání administrátora jsi úžasný a já se nesmím v posouzení opakovat.A tak konstatuji-jsi nebetyčný ksindl a já to klidně zopakuji.
-
-
... nauč se psát a pak zase něco napiš, balíku :)))
-
-
-
-
-
-
Zbytečná diskuze, Miloš Brežněv letos končí, stejně jako jeho milovaný ISIL, kterému tak usilovně dělal reklamu, Bureš před soudem, vzpoura tzv. utlačovaného ruského národa v Pobaltí jako obvykle v neoznačených uniformách, s tanky a buky..... *11* O prázdninách Trump nakope PolPutina do *12*
-
-
Jste nečitelný.Mluvte česky.
-
víme sajmon, ISIL
-
naštěstí ho hodlá volit 58% obyvatel a to stačí
-
-
až nastoupí horáčkovo kobyla, bude to 78% *1*
-
78% občanů je na zvracení, když se ten jeho umaštěný opilecký ksichtík, na příkaz Putina, objeví v televizi.
-
-
*15*
-
víme sajmon, prognostyk
-
-
Zeman je k smíchu už i dětem v 5.třídě, ptaly se mě, kolik alkoholu musí člověk denně vypít aby se upil k smrti. Jak je vidět na Hradě, je třeba přepsat lékařskou toxikologii.
-
-
-
Já ani mnoho jiných členů ČSSD na doporučení strany vůbec nedám a budu volit podle svého, Zemana však nikdy. Doufám, že tentokrát mu ruské peníze štěstí nepřinesou. Štvát všechny proti všem, to je jeho náplň práce.
-
Nemám ráda opilce a lháře obecně, proto bych Zemana nevolila, zvolila bych paní Helenu Vondráčkovou, úřad, který je zdiskreditován tím opilcem, by byl zase pozvednut.
-
Stačí litr vodky a dva šňupce kokainu a bonmoty jen chrlí. A ta Angličtina pak jde úplně sama...bubl bam... bubl bam... *11*
-
-
Prognostyku, co takhle voda?Neotráví Tě do češtiny?
-