Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No co čumíte, USA maj prachy do října. Tak jim došly už teď, vytisknou pár papírků a jede se vesele dál, ovšem jen do října neb nemají rezervy.
    Fort Knox je prázdnej, Amík to ví, Číňan taky jen my děláme (Tečka a spol.), že to nevíme i když to víme...
    Amík si požádal o další půjčku od Číny... *1*

    Poskytne Čína? Neposkytne Čína? Uvidíme...
  • Jestli to tam vedou jak svý raketoplány, tak se nedivím.

    *2* *2* *2*
  • Pamatuju že poslední hackerský útok na USA provedlo komando
    komunistického psychopata Kima z KLDR:

    Odpověd USA byla tak tvrdá že komoušům nešel týden internet ani nahodit *1* *1*
    • Leda v mý škatuli to nejde nahodit. *15* *15* *15*
      • Tak tolik nechlastej Rusáku *1* *1* *1*
        • Cedím Windex přes chleba v Detroitu pod mostem v krabici a v kapse pár zmačkanejch poukázek na čínský luncheonmeat amrdóle... *15* *15* *15*
          • V Sovětských prázdných obchodech by jsi žrádlo ani nesehnal. *1* *1*
  • Komunistické zdravotnictví: soudruhům luxus, lidem smrt

    Někteří blogeři a vyniká v tom hlavně Zdeněk Steinbauer nehorázně lžou o tom, že prý za komunistů byla kvalitní zdravotní péče pro všechny. Takovému nesmyslu však věří jenom hlupáci a ideologičtí zaslepenci, fakta svědčí o něčem jiném.

    Když v únoru 1984 umřel nejvyšší sovětský bolševik Jurij Andropov, bylo mu téměř sedmdesát let. Nebylo to zase tolik, nicméně byl prakticky uměle vydržovanou mrtvolou a selhávaly mu ledviny. Do poslední chvíle chodil na dialýzu, čili umělou ledvinu, která pomáhalo čistit jeho krev.

    A nyní jsme u jádru pudla. Takový luxus dopřávalo socialistické zdravotnictví pouze vyvoleným komunistickým bossům, jak v Sovětském svazu, tak u nás. Existenci proslulých SANOPZů nikdo rozumný popírat nebude a každému normálnímu člověku je jasné, že v těchto zařízeních byla špičková péče, o které si obyčejní pracující mohli nechat jenom zdát.
  • Proti Stalinovým gulagům je koncentrák Ravensbrück zotavovnou

    Jsou to silná provokativní slova, ale vzhledem k tomu, že zazněla z povolaných úst, můžeme jim věřit. Němka Margarete-Buber Neumannová totiž na své kůži zažila bolševický gulag i nacistický koncentrák. Její příběh je důkazem toho, že netvor Josef Stalin myslel spojenectví se svým zločineckým druhem Adolfem Hitlerem vážně. Na druhé straně ale sovětský bolševický vůdce přezdívaný též v dávných lupičských dobách Koba dokázal něco co jistě nechtěl, vyléčil z rudých ideálů mnoho lidí.

    Vzpomínky bývalé německé komunistky, které pod názvem Zajatkyní Stalina a Hitlera s podtitulem Svět v temnotě vydalo nedávno brněnské nakladatelství Barrister&Principal mají snad jednu jedinou chybu, v českém překladu vyšly příliš pozdě.
    • Greta Neumannová utekla do vysněného Sovětského svazu se svým mužem významným německým komunistickým funkcionářem Heinzem Neumannem v roce 1933 poté, co se v Německu dostali k moci nacisté. Místo toužebně očekávaného ráje je však čekal šok. Gretina manžela zatklo na jaře 1937 NKVD čili gestapo v sovětském provedení a na podzim téhož roku jej bolševici ve vykonstruovaném procesu odsoudili k trestu smrti a popravili. Paní Neumannová přišla na řadu na jaře v roce 1938, kdy ji zatkli a komunistická justice zcela bezdůvodně poslala na pět let do pracovního tábory, z nichž si dva roky odseděla v lágru v Karagandě.

      V roce 1940 pak Stalin vydal Hitlerovi asi pět set Němců, převážně komunistů vězněných v gulazích. Nemůže být přesvědčivějšího důkazu, že sovětský vůdce to myslel se spojenectvím s nacistickým Německem vážně. On obětoval lidi, kteří věřili socialistické myšlence a v dobré víře hledali v Sovětském svazu záchranu, jenomže netušili, že jednomu zlu sice unikli, ale druhému se poddali dobrovolně a to s nimi ještě navíc naložilo takto hanebně.

      Němci si převzali své občany na mostě v Brestu Litevském a většinou se zachovali velkoryse. Pochopili, že tito lidé jsou z komunistických snů nadosmrti vyléčeni (v drtivé většině oprávněně) a tak je poslali domů, s tím, že se jednou týdně musí hlásit na gestapu. To štěstí, ale bohužel jako vdova po komunistickém činiteli neměla paní Neumannová, která skončila v koncentračním táboře Ravensbrück.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit