Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    Když to řiká Washington, tak to asi bude pravda, řekl nejeden stenograf z montovny.😂Mimochodem, kdy tam budou vyšětřovat ten jejich zločin odpálení Nord Streamu 2 Chápu, v Americké degenkracii se na principy nehraje.😂

  • KIMCID

    A to tvrdí ,že oni vědí ,že i Putin to věděl :D

  • Ono nakonec půjde o to, kdo tomu podivnému člověku nasype víc. pro něj je válka obchod, ne záležitost emocí. Tak nějak mě nepřekvapuje, že o jeho krocích ušatí věděli předem. 

  • mun.go

    CNN aktuálně sděluje: Moscow has stepped back from civil war with Wagner. But the danger’s not over, experts warn / Moskva ustoupila od občanské války s Wagnerem. Nebezpečí však ještě neskončilo, varují experti.

    "Během půldruhého dne Rusko čelilo reálné hrozbě ozbrojeného povstání a prezident Vladimir Putin slíbil potrestat bojovníky z Vagnerova hnutí, kteří se vydali na pochod k Moskvě a obsadili města - než se stalo, že náhlá dohoda s Běloruskem krizi zažehnala stejně rychle, jako se objevila. Mnohé však zůstává nejisté a odborníci varují, že riziko možného, byť málo pravděpodobného  povstání pravděpodobně nezmizí tak rychle a bez následků v dalším průběhu. Putin se nyní musí vypořádat s následky nejvážnějšího zpochybnění své autority od svého nástupu k moci v roce 2000 po sérii závratných událostí, které pozorně - a nervózně - sledoval svět a jásala Ukrajina. Výřečný šéf Wagnera Jevgenij Prigožin je poslán do Běloruska, zřejmě bez úhony, ale možná si na záda namaloval terč jako nikdy předtím. Tohle je to, co víme."

    Velkou potupou Prigožina by bylo, když by jeho pozici na Donbasu zaujali spolehlivější Kadyrovovi Čečenci ... inu, každý žoldnéř je nahraditelný.

  • Zbytečné blemty, a asi z 50 % výmysly.

  • tak vřsr 2.0 skončila až příliš rychle nekrvavě , tak bud to vedel jak USA tak Kreml a tom nepochybuju nebo muže jít o lest na Ukrajince že vše je v rozkolu a může to být sakra jinak , uvidíme.

  • To muselo stát někoho hodně peněz, ofenzíva se nepovedla a záložní plán také ne.

  • takže usácká klasika...

    • ..ušáci nám zítra napíšou, že věděli, že to tak skončí a hned... 😂  ... ušáci a angláni ... totiž ví vše ... a ví tak kulové houno😛!!

  • "Prigožinovou hlavní motivací pro ozbrojenou akci vůči ruskému armádnímu velení a ministerstvu obrany podle amerických médií nebyl údajný raketový útok pravidelné ruské armády na pozice jeho žoldnéřů,"

    Tak možná že těm raketám pomohla nějaká třetí země. Třeba ta, co má na svědomí teroristické útoky na Nord Stream 2.

    Která by to tak mohla být? Nic mě nenapadá. Co vás? 😀

  • KIMCID

    A pak že to není plán :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit