Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řečeno s klasikem " Žíti na Rusi bylo tak smutno, že i oběsiti se bylo veselo"

    Russko rozpoutalo 1. světovou válku - financovalo Černou ruku. A  když se Rakousko-Uhersko teprve rozhodovalo, zda půjde do války Rusko už mělo mobilizaci téměř hotovou. Russko rozpoutalo 2. světovou válku - po dohodě se svým spojencem Adolfem Hitlerem zahájilo válku přepadením pobaltských států, Finska a nakonec Polska.

    Na podporu Miloševiče, Vágnerovci vraždili a mučili obyvatelstvo v bývalé Jugoslavii, 

    Rusko podporovalo Pol-Potovi Rudé Khméry, kteří vyvraždili 3 milióny Kambodžanů

    Rusko cvičilo a vyzbrojilo Islámský stát, organizovalo a organizuje migrační vlny ve spolupráci s Tureckem.

    Rusko se snaží rozpoutat 3. světovou válku - 24. února russké fašistické hordy, bez vyhlášení války, začaly bombardovat ukrajinské území a vraždit civilisty, úmyslně s cílem vyvolat paniku vraždily lidi v nemocnicích a školách.

    Russko podporuje teroristické a kolaborantské spolky v zemích EU. Všechny mají stejný modus operandi - tzv. vlastenectví záhadně propojené s  papouškováním moskevské propagandy a financováním z rusských zdrojů. 

    Z toho plyne jediná věc, Ruská koloniální říše se musí rozpadnout a demokratizovat  jinak se bude nadále zničit každého, kdo se nehodlá od Russů zotročit.

    • Super přehled, pane Wallo. Teď při své pečlivosti a objektivitě předneste aktivity USA. To bude počteníčko. 

      • Ten Wallo není on to brácha Fialy?

    • Teď rostou ty lysohlávky. Alespoň na to nepij alkohol. To by mohlo nastat to co u některých - skákání z okna.

    • Rusko nerozpoutalo první válku to je lež 

  • Za Rakouska -Uherska se odpůrci věšeli 

  • Furt stejný ksindl který si nikdy , nikdy ani trochu nevážil svejch lidí , pokud nebudou mít základní výcvik tak se jedná o vraždy organizované vládou Ruska .Kolik je tady pamětníků vojny z dob komunistů ? Kdy pekař byl řidič tanku , řidič kuchař ? stejný ksidl podle sovětského vzoru , to samé technika v dezolátním stavu když každý půl rok měnila osádku a dnešní Rusák tomu dá korunu jednodenní výcvik a mazej . Prostě oligarchiekomunisticarové , manýry se nemění . Ukrajina , Gruzie dělá dobře že se z tohohle bordelu postsovětské mafie chce vymanit.

    • Tedy zájem o vycvičenost Rusů... dojemné. A politologové už mají pevný názor takovýto: Po kleknutí USA loutky přijdou o svého strategického partnera. Například bývalé sovětské republiky se samy vrátí pod křídla Ruska. Tím nabydou i vrchní tři stupně státní suverenity automaticky. Tedy budou i v BRICS a ŠOS. Ale o tom předpokládám na FF UK nic neškolí.

      • Já přeju vítězství Ukrajině , ale jen dávám názor na situaci bez ohledu na stranu co se týče nějakého smyslu . Klidně budu kritizovat jakoukoliv stranu , ale to pro proruskýho trolla je nepochopitelné😎.

    • kocourXL

      Vymanit se z Ruského vlivu chce asi každá země, ale né
      tak, jak to dělá Ukrajina. Vyhnat, zavřít, zabít každého Rusa, který žije na
      Ukrajině a nesouhlasí s politikou Ukrajiny. To zavání genocidou. A proto také
      celý konflikt  vznikl. Pokud by byla
      mobilizace u nás v ČR, mužů do 35 let, tak si myslím že nikdo nedržel zbraň
      v životě v ruce.

  • Pane Martino, dýchejte zhluboka a trochu se projděte na čerstvém vzduchu. Příliš emocí škodí. Nechte na Rusech ať si dělají doma pořádek podle svého. My máme myslím vlastních starostí dost. A slovo ksindl na adresu vládnoucí h vrstev je patrně v obou případech na místě. 

    • tvuj názor i když už vidím mobilizaci v Evropě , první by šel "určitě" Marek Benda v maskáčích, kanadách s Sa 58   co nevylez ani ze sněmovní kantýny 😎.

      V každém státu jde alespon o to aby si ti nahoře nemohli dělat uplně co chtějí a to srovnávat ČR a RF je nemožné . Můžete si tady říkat co chcete   , ale nelze srovnávat ani ČR (včetně té Moravy) se Slovenskem , Bulharskem , Rumunskem a o dalším východě nemluvě , tot má zkušenost .😎

      • Svůj názor jsem napsal. Podivně stavěné věty by nějaký záchvat mohly naznačovat. I to tučné písmo ... Ovládáte se ?

      • Vůbec nikdo Vám jí pane Martinko nerozporuje.

    • Pane Jindřichu, ve svých 23 letech samozřejmě nemůžete znát co to bylo, když naše země byla ČSSR = Češskaja sovětskaja socialističeskaja respublika, jak to někteří obyvatelé východostepní říše četli.

      Už před dvěma sty lety se psalo:

      "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."

      • Vážený pane Občane, děkuji sice za omlazení, ale jinak jste nenapsal nic nového, co už byste zde tak nejméně 150x neuvedl. Tyhle téze opakujete do omrzení.

        Pokuste se prosím myšlenky zformulovat i nějak jinak. Jistě toho jste schopen. Děkuji

      • Nikdo nám tak neříkal ,to jen tvoji soudruzi rodiče ,to měli jako zbožné přání 

  • Opět víc novinářů než demonstrantů 

  • Někteří si pletou pojem s průjmem. Tak tedy: mobilizační povinnost je pro povolávané povinností. Neuposlechnutí je jistě nějak postihováno. Jak to který  šmudla komentuje není důležité. Jen zaspekuluji: v Rusku se asi stavějí nové věznice. Bachařství na vzestupu.

  • Myslím, že se není při tom tradičním Ruském šlendriánu čemu divit. Tam je snad možné všechno. Ale rozhodně bych je nepodceňoval. 

    • Copak kolaborante ? Putinova válka se nevyvíjí jak jste si vy čeští vlastizrádci představovali ? Převlékáme kabátky! Co ty ruskej průjme ?

      • Zdravím ukrajinského švába a podržtašku komika.

        Válka se nějak vyvine a nedělá mi radost už sama o sobě. Ale vysvětlovat něco individuu, které zaplnilo dutý prostor v hlavě jen propagandou je zbytečné.  Až se Vám v té dutině rozsvítí paprsek rozumu, to bude panečku oslava. Na vaše zbytečné a hloupé výpady je zbytečné reagovat. Slušný člověk se s hulvátem nebaví. 

  • vanhorne

    List of Russia aggressive military adventures against various countries, and it is very far from full account.

    Nejznamejsi "mirove, osvobozovaci a jine humanitarni" akce od vzniku 'SoSva' az po moderni a osvicenou 'Ruskou Risi' nebo-li, 'Russkiy Ray'.  

    1918 - okupace Běloruska, 1918 - okupace Ukrajiny, 1919-1921 - napadení Polska, 1920 - okupace Ázerbájdčánu, 1920 - okupace Arménie, 1921 - okupace Gruzie, 1929 - vpád Rudé armády do Áfghánistánu, 1929 - Čínsko-sovětský konflikt, 1931 - 36 - španělská občanská válka(vojenská účast na straně Republikánů), 1939 - okupace Polska. 1939 - napadení Finska, 1940 - okupace Estonska, 1940 - okupace Lotyšska, 1940 - okupace Litvy 1940 - napadení Rumunska(okupace Besarábie), 1945 - okupace Mandžuska 1950 - 53 - Korejská válka(podpora a vojenská účast na straně agresora), 1956 - napadení Maďarska(potlačení protikomunistického povstání), 1964 -75 - válka ve Vietnamu(podpora komunistického agresora) 1968 - okupace Československa, 1969 - Čínsko-sovětský konflikt, 1979 - 89 - Sovětská válka v Áfghánistánu, 1994 - 96 - Ruská agrese v Čečensku, 1999 - 2009 - Druhá válka v Čečensku, 2008 - Ruská invaze do Gruzie, 2014 - Ruská okupace Krymu, 2014 - vojenská účast Ruska na destabilizaci Ukrajiny, 2022 Ruská agrese na Ukrajině.  Pred rokem 1918 je takovych akci nespocet. 'Ruska Rise Zla', vznikla poziranim svych sousednich zemi!

  • americký boxer Muhammad Ali. Šampion, kterého se všichni báli. Nesmlouvavá ikona utlačovaných Afroameričanů. Ten Největší. Jenže i tenhle udatný gladiátor před jedním bojem ucuknul. Byl rok 1967, když odmítl narukovat do války ve Vietnamu. před 55 lety ho za to americký soud odsoudil k pěti letům vězení.
    Ali nakonec do temnice neputoval, na to si mohl dovolit příliš šikovné právníky. Vzali mu však boxerskou licenci, do ringu se mohl vrátit až v roce 1970, kdy Nejvyšší soud USA rozsudek přehodnotitl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit