Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a při tom slavném hledání mají už připravenou odpověď,že viníky jsme my -bílí evropané.A je jim vuřt,že i oni sami k nim,k nám patří.Připomínejme jim to,ať se pak nediví,že si třeba za deset let ty jejich články vytáhneme a budeme chtít vysvětlení.My bílí evropané po nich bílých evropanech! 

  • Politika je koncentrovaná ekonomie říkal Marx a měl pravdu-lidi žene na barikády hlad,ne ideály.Takže Váš popis je popisem normálního stavu věcí.A současně tím víme,co bude dál-dokud bude blahobyt,tak dál nebude nic,i kdyby nás každé ráno budil muezzin .Migrační problém se vyřeší až bude šrajtofle prázdná a s ní i žaludek a to řešení sametové nebude.

  • Trump byl vynikající před volbami, ale teď už k tomu patří taky, jako Clintonová. Jen tak mimochodem, zní to jako nepodstatný detail, ale Ivanka Trumpová si vzala za muže Žida, sama přestoupila na židovskou víru a její děti jsou Židi. A tyto děti jsou Trumpovými vnuky. Ano Trumpovy vnuci jsou Židi. A jelikož každý správný dědeček má svá vnoučata rád, má Trump rád svá vnoučata, tedy Židy. Tato zdánlivá maličkost má dalekosáhlé důsledky pro celý svět. Trump by měl možná zcela jiný přístup k politice, kdyby nebylo vnuků - Židů a možná by se alespoň pokusil plnit to, co sliboval během předvolební kampaně.

    Pročpak asi Trump odkopl Steva Bannona, který Židy opravdu nemusí?

  • Také pro mnohé z toho, co píšete pane Punitore prohráváme hybridní válku s Islámem. Oni ještě věří deklarovaným morálním hodnotám (svým) - my jen síle svého konta. 

  • Prohráli jsme válku sami se sebou. Má peněženka je pro mě víc než hrdost, mé bankovní konto je pro mě víc, než hrdost, že mám lepší auto a větší dům než soused je pro mě víc než hrdost. S takovým přístupem začne člověk dělat kompromisy, čím dál větší kompromisy, bez hranic. Pak najednou kouká a zjistí, že je vazal, že je otrok, že vlastně nic nesmí a mnoho věcí musí, že sám nic není. Pak už má jenom strach o svou rodinu a o svůj těžce, někdy lehce, když okrade stát, nebo spoluobčany , naskrblený majetek. A tím se z něj stává ještě víc poslušný lokaj a otrok, který se chlácholí tím, že jsou na tom lidé mnohem hůř, než on, např. bezdomovci, a on že je vlastně lepší člověk.

    Že jsme národ mstivý je v pořádku, protože kdo není mstivý, nemá smysl pro spravedlnost, nemá hrdost a je to onuce. Mstivost považuji za kladnou vlastnost. Nikdo by si nikdy neměl nechat nic líbit jen tak a bez odplaty.

  • ...znal jsem jednoho blonďáka,který chodil s cikánkou a aby tam v té
    černotě nesvítil,tak si ty svoje blond vlasy barvil na černo!

    Mám z
    toho všeho dojem,že EU nás nutí k témuž.Dnes už je svoboda slova
    minulostí.Dohlíží na to ČSSD.Z článku vyplývá,že i přátelství a
    shromažďování je vykládáno jako činnost proti státu.Za pár měsíců už to
    bude přijímáno jako realita bez dalších diskuzí a vidíme,že to co u nás
    vede k omezení našich práv se nemusí stát u nás,ale záminkou může být
    cokoliv kdekoliv na světě-na Novém Zélandu,kdesi kde žije ta
    "ultrapravice" apod.Vidíme,že v západní Evropě je situace ještě horší.

    Něco
    se tady dere k moci.Je to prolhané,nejasné,netolerantní a všichni tomu
    podlézají.Leze to shora a má to nekonečně mnoho peněz.Nepatří k tomu
    Trump,patří k tomu Clintonová a u nás Schwarzenberg a Hamáček z
    ČSSD.Ale-O co jde?      
  • Problém ultrapravice je tem,že je to problém pouze okrajový.Nebo je snad možné být dnes slušným člověkem a nevystavit se tím riziku,že budu označen za ultrapravici?

  • Levice:vlasáči,zfetovanci,které by bolševik seřezal a stačilo by to.Dnes už tohle stačit nebude.Jejich provinění má rozměr zrady a oni v něm pokračují.

  • Už jsme tu měli podobné situace,třeba po Bílé Hoře nám sem Ferdinand II. navážel Židy aby nás Čechy ponížil.Bylo to přijímáno velmi úkorně.Ale Češi jsou národ velmi mstivý a ve mstě krutý,viz rok 1945 a taky umíme čekat a nezapomínat,takže -přežijeme !

    Jen si tak říkám,jakou že válku jsme tentokrát prohráli,že musíme snášet útisk?Nebo ho nemusíme snášet?

  • Pane Punitore, přečtěte si prosím ještě jednou a pozorně, co jsem napsal. Děkuji.

  • Nevím, co je to krajní levice, ale za bolševika tady byl pořádek a žilo se zde krásně. A když sem cizinci všech možných ras chodili na vyučenou a do škol, pak také opět všichni odjeli zpět a ve svých zemích šířili to, co se zde naučili, tedy civilizaci. Zůstalo jich zde jen pár, kteří se zde oženili a měli děti, ale to bylo nepatrné množství, jedinci. Co znamená krajní levice dnes, to fakt nevím, ale jestli jsou to ti různí vlasáči a zfetovanci, tak ty by tehdy bolševik zřezal, že by si 14 dní nesedli.

  • Jen aby jsme to přežili. Jsem celkem skeptik.

  • Propagandistické kecy z jakéhosi Ústavu (ne)závislé žurnalistiky....Prodejné žurnalistické potvory si vychutnávají své konjunkturální období a atakují každý pokus o projev demokratického smýšlení. Ovšem neuvědomují si tito nepřátelé demokracie, že tlaky na ostrakizaci a umlčení každého soudného člověka, který nepapouškuje otřepané ideologické floskule v duchu eurohujerského katechismu, vyvolávají protitlaky, které se budou zvětšovat. Nelze umlčet všechny soudně a demokraticky smýšlející lidi.
  • Nevím co jsou Identitáři,ale jedno z přikázání nás křesťanů zní-cti otce svého a matku svou .Nikoho nenutím aby to bylo přikázání i pro něj,ale trvám na tom i za cenu osobní oběti,že se ke svým předkům hlásím a jsem na ně hrdý.Tím také říkám,že neuznávám nebudu dodržovat žádná nařízení ani zákony podle kterých bych měl hanobit svůj národ,rasu a přesvědčení!

    Ať si pan ministr Hamáček z ČSSD,který nás sleduje a už ví jak nám uškodí, třeba vzteky pukne,ale Češi jsou národ,jsou bílý národ a jsou už takoví víc než tisíc let.Přežili jsme fašismus,přežili jsme komunismus a přežijeme i multikulturalismus !

  • TheGGG

    vedle nebezpečí islámské invaze do evropy (nyní probíhající) a zrádné krajní levice je ta tzv. ultra pravice jen okrajový problém.

  • Ovšem to můžeke v klidu a beztrestně prohlašovat o bílé rase. Vůbec bych vám nedoporučoval něco takového psát i jiných rasách. Tam byste mohl narazit!

  • Opět detailní rozbor, přesně jako po každém muslimském teroristickém činu. Hrdinní redaktoři se také vždy vydají pátrat po známých teroristy, jeho příbuzných v zahraničí, vypátrají, kde všude se pohyboval, s kým mluvil a co dělal. Jen tak dál hrdinní redaktoři! !!

  • Jak Vy tvrdíte "šovinisté a fašizující skupiny" jsou naší jedinou a poslední, ne moc velkou, nadějí. Bez nich jsme definitivně ztraceni. Nikdo jiný se řešení tohoto osudového problému neujme. Ale popravdě řečeno myslím, že je pozdě a že je s námi ámen. Za 60 let to tady nikdo nepozná. V tom nejlepším případě to tady bude vypadat jako v Turecku, v tom nehorším jako v Somálsku, nebo Afghánistánu. O právu šaría, které se používá ve stále více státech světa ani nemluvím. Ještě, že už budu v té době po smrti.

  • Ponechám úplně stranou uvedený citát o Hitlerovi v článku. Ten komentář nepotřebuje. 

    To, že někdo artikuluje pocit ohrožení své osobní identity tím, že etnicky a rasově určená skupina obyvatel je ohrožená sociální expanzí jiné takové skupiny (zjednodušeně běloši vs. černoši, hispánci, cikáni apod.) považuji naopak za zcela legitimní - za základní právo lidské bytosti.

    Zcela legitimní a veřejná diskuse o těchto problémech bere dech různým šovinistům a fašizujícím skupinám. Když z toho tématu uděláme tabu - nahráváme právě jim!  

    Nebo můžeme zavřít oči, vypnout mozky, být "politicky korektní"  a tvrdit, že "jsme všichni stejní." 

    Jen některým se prostě musí více zametat cestička. 

  • Pozor, nazývat původní obyvatele, černochy, obyvatele Asie, případně Araby a jim podobné šmejdy je v době svobody slova, projevu a rozvinuté demokracie velmi nebezpečné. To smrdí trestním stíháním.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit