Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když v hospodách zakažou kouřit,mohou si ty jejich trubky s pivem někam strčit.Mi osobně bez cigarety pivo chutnat nebude a dam si jej doma u cigarety.Hlavně že blbeček Němeček kupoval předražené zdravotnické zařízení pro Ostravskou fakultní nemocnici a to si seou ještě nenosil urnu
  • Proč taková drahá investice?

    Udělal bych z toho pracovní příležitost pro spodinu a somráky, nádenickou práci.
    Samorost by si v pivovaru koupil sud piva + zaplatil za něj zálohu, naložil ho na rudlík a spěchal k hostinskému.
    Tam by sud s patřičnou přirážkou prodal, každý sud by byl značen čárovým kódem, ve kterém by byl i čas expedice, doručení pouze v časovém limitu, aby neutrpěla kvalita.Po návratu do pivovaru somrák dostane zpět zálohu za sud, případně si koupí další a může vyrazit na další kolo...kolik jich za den zmákne, jeho věc.
    Ale to nejde, každý prd totiž musí být ix-krát zdaněn, takže nádenická práce už dnes nelze...A taky jsou třeba školení o bezpečnosti práce, pracovní pomůcky, komplikované pracovní smlouvy...pamatujete na to, jak se za komunistů (hrozná totalita) chodilo zametat ulice za Kčs 75,- za směnu?
    • No jo, to by si ale ten samorost musel taky pořídit registrační pokladu s přímým napojením na Burešovu centrální účtárnu.

      P.S. Nevím, jestli někdo zametal za 75,- Kč, ale to nic nemění na skutečnosti, že komunistická totalita byla horší než nacistický Protektorát, protože komunisti byli méně vypočitatelní než nacisti. Za nacistů když člověk neměl tu smůlu a nepatřil k té "špatné třídě", totiž "rase" a držel hubu a krok, tak mohl přežít. To u komunistů si jeden nebyl nikdy jist.
      • Bože ty jsi primitiv Čapisrále a právem držitel Poháru "Tiscali pitomec roku". *15*
      • Hm, ty asi neznáš plány se slovanským obyvatelstvem Čech a východní Evropy vůbec, viď. 2SV nebyla o židech, ale o Slovanech. Židi byli jen vedlejší produkt a nyní je jejich problém zveličován a nadřazován. Základem bylo vylidnění východoevropských území pro životní prostor. Drang nach Osten staletí trvající touha nejen Němců po východní Evropě, kterou tak klidně a svobodně po tisíciletí držíme. Kvůli ni jsou schopni se spojit Němec s Francouzem i Anglánem, k tomu připrcává Talián a skandinávci v ochozech tleskají. Jednou je to Mnichov, jindy zase EHS, pak EU a vždycky se u nás najde parta kolaborantů, kteří jim vlezou se "Sto dvacet párů volů jede do Němec" do zadků, aby se oni měli dobře. Ale jak to vždy se zrádci dopadne ...
        • Ono to nebylo tak jednoduché. Nacistická NSDAP byla přece strana SOCIALISTICKÁ a nacisti se učili od ruských socialistů, s nimiž si rozdělili Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop). Občany Českých zemí dělili nacisti na 1) německy mluvící, 2) schopné poněmčení, 3) neschopné poněmčení. A ta třetí skupina měla být deportována na Sibiř.

          Ano, po staletí trvaly touhy "Drang nach Osten", stejně jako "Drang nach Westen". Do Evropy se opakovaně pokoušeli dostat Turčíni. Ruská říše se z malého středověkého knížectví stálými výboji stala ve 20.století šestinou světa, než se rozpadla. Ona se totiž lidská smečka co svět světem stojí stále pere.

          Jistá stabilita nastala za vlády Karla IV. krále českého a císaře římského, kdy se Království české stalo centrem křesťanské Evropy a podařilo se vytvořit jakous takous stabilitu. Po jeho smrti to ale jeho syn a nástupce Václav IV. nezvládl a přivedl zemi do stavu, kdy zdivočelé chiliastické hordy husitů vedené sadistickým loupežníkem Žižkou pustošili zemi a ničili co předchozí generace vytvořily. Tím to ovšem neskončilo, byla válka třicetiletá, pak prusko-rakouská "šestašedesátá", pak 1. světová, 2.světová...

          Obyvatelé Čech, šlechta, svobodní měšťané a poddaní panovníka Království Českého byli Češi bez ohledu na to jakým jazykem mluvili. I těch 27 českých českých pánů popravených po Bílé hoře mluvilo německy a pouze někteří znali pár slov česky. Teprve v polovině 19.století začali pomatení slavjanofilové dělit lidi na "Čechy", tj. "Slovany" a na "Němce" podle toho jakým jazykem mluvili. Do té doby bylo důležité v jaké zemi žili, kde měli domov nikoli jakým jazykem mluvili.

          Měli bychom si uvědomit, že jsme všichni EVROPANÉ, i když mluvíme různými jazyky, zatímco např. Rusové jsou z převážné části Asiaté, i když všichni mluví rusky. Příkladné je Švýcarsko, kde se mluví čtyřmi jazyky (německy, francouzsky, italsky, rétorománsky), ale všichni jsou Švýcaři.
          O tom kolaborantství, tj. "spolupracovnictví" netřeba diskutovat.
          • NO už ten začátek. Písnička o Molotovovi a ruském dělení.
            Pokud Británie s Francií dovolili rozdělit Československo v rozporu s jejich mezinárodními smlouvami a dali Hitlerovi největší dílnu, tak byl Molotovův pakt mistrovským dílem. Rusko si vytvořilo nárazníkové pásmo a získalo čás na přezbrojování. Ano v té době se také zbavilo velké části kolaborantkého vedení armády tvořeného jednou menšinou.
            Pak se Hitler obrátil pro zásoby a podporu do anglosaských zemí, aby mu to necpali vrchem spodem, tak zinscenovali válku, ve kterých mu postrčili nepohodlné osoby a měl vyzbrojeno.
            V tichosti mu každá obsazená země dala několi divizí svých "odbojářů", Francie mu místo kol a povozů, které měl do té doby, dalala nákladní auta, protože věděli již od Napoleona, že logistika je Rusku to nejdůležitější.
            A ostatní už víme, jak opět dopadlo. 2SVV byl hlavně pakt anglosaské Evropy definitivně se vypořádat se Slovany, což jim nevyšlo.
            Pak v r. 1944 rychle otevřeli 2. frontu, aby ji rusové tu demokracii nespláchli do Atlantiku.
            Do té doby je zajímala jen severní Afrika s nerostnými zdroji, které v západní Evropě nejsou. Pak se pustili do italských a řeckých komunistů, které v rámci "osvobozování" vystříleli zbylé po Němcích.
            No a o té dávnější minulosti bycho jen krátce zmatlal pár století dohromady, že Cyril a Metoděj přišli, a učili Slovanské česky mluvící obyvatelstvo křesťanství a přišli z Byzance, nikoli z Říma. Když se u nás mluvilo německy, tak to bylo snahou římské církve o nadvládu, proto import. A pak je tu opět onen antagonismus mezi pravoslavím a Vatikánem, který chce být jedinným zástupcem na zemi, resp. aspoň v Evropě. Proto opět podpora Hitlera a následně poválečná pomoc utlačovaným německým soudruhům pracujícím za války ve vyvražďovací mašinérii Německa ve východní Evropě.
            Ale je to jedno, máš to hezky naučené, takhle když to odříkáš u maturity, tak tě vezmou i do Bruselu.
            Za deset let se budou děti učit, že 2.SVV začal Stalin, když uplatil několik polských komunistů, aby zaútočili na německou vysílačku, chudák Hitler, o kterém jeden nadnárodní podnikatel řekl:"najali jsme si ho", byl donucen podepsat Molotovo ultimátum a Československá republika se dobrovolně vzdala své samostatnosti a suverenity, aby pomohla demokratickému světu odvrátit hrozbu rozpínání komunismu, což velmi neradi podepsali v Mnichově představitelé demokratického světa. Podobně, jako je tomu nyní v EU, kdy se skrýváme za nařízení EU, abychom vydolovali poslední peníze z kapes zaměstnanců na chod státního molocha řízeného skupinkou oligarchů, kteří si začínají říkat filantropové, mecenáši a patrioti, když před tím vykradli celý stát.
          • ... tipni si, kolik lidí si to přečte celé :)))
            • Koho to zajímá, ten si jistě přečte celé. A může s tím souhlasit nebo nesouhlasit. No a koho to nezajímá, ať to nečte... *3*
        • ... neřeš, ten zoufalec zjevně ani neumí jíst příborem :)))
  • U nás naopak fungují z pivovarů penězovody, směrem k americkým vlastníků. *9*
    • ... z tebe rozhodně nezbohatnou, neschopný trapáku :)))
      • ... jak velký magor musí být pitomeček, který chce marně naštvat svými trapnými hlasy :)))
        • zde, koukám, velice oblíben ty trapný nevzdělaný hovne
          • ... není divu, že chudák jako ty má zdegenerované představy, polib mi, ubožáku :)))
          • to redeaktor tiscali pise takoveto clanky: http://zpravy.tiscali.cz/pohled-do-smradlave-kuchyne-primy-nikomu-nevadi-vlastne-naopak-277549
  • ... výborné téma pro primitivy :)))
    • ... přihlásili se již všichni?
      • jsem idioót
        • Já jsem ten nejchytřejší idióot *15*
          • ... kde nic není, odtud chytrost nehrozí, degene :)))
    • tak že téma pro tebe
      • ... takže se píše dohromady, balíku :)))
      • ... já se jím na rozdíl od tebe zjevne absolutně nezabývám, ty primitivní hlupáku :)))
        • A proto reaguješ *1* *1*
          • ... jistěže, udělat z tebe idi*ta je naprostá maličkost :)))
  • A jak to budou sanitovat ? Každé pivní trubky se musí čistit po 14 dnech. *1*
    • a hle! zdravý selský rozum opět vyřešil problem nad kterým budou hlavy ze Západu debatovat desítky let
  • NECHŤ je požehnaný každý kdo bližnímu svému chce dávati pivo zdarma :)
  • v Českých zemích to špatně dopadne jestli potrubí placené státem povede do sklepů domů :D
    • menšina navrtá
      • je to stejně jenom kravina protože si dokážeš představit pivo jak by chutnalo a bylo zpěněné potom co by urazilo kilometry v potrubí hnané pod kdovíjakým tlakem?
        to bude ultra břečka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit