Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    No jo, to byla doba. Pamatujete to? Všichni strašili blackoutem. I my jsme hledali motorgenerátory k rodinnému domu i na chalupu. Jako tuhle nejistotu bych fakt už znovu nikdy nechtěl zažít. Přijde mi to jako něco, s čím by se lidi zkrátka a jednoduše neměli potkávat. Ať si říká kdo chce, co chce, tohle si jako společnost nezasloužíme. Nebo? 

  • tobro

    No to je mi zase titulek! Manipulace, brutální přednastavení neinformovaného čtenáře, zavádějící informace, dezinformace a falešná propaganda, aspoň že text je jakžtakž v poho; to už ale průměrný ovčan nerozlišuje a s tím se (samozřejmě) počítá! A.chjo   

  • Bohušů.....tak chceš ten plýn? ŠAK NACO PLÝN? Hergot, taku dobu sme o to za komunistů bojovali a teď to nigdo nechce. Ja to zrušim....ja to zrušim....

  • Je vidět že ta proradná křivácká podlá komoušská bestie - Kremelský skřet Putin si nedá pokoj, dokud nevyprovokuje nějaký konflikt. Ta KGB-cká lidská sr..ka zkouší kam až může zajít než dojde normálním lidem trpělivost a dostane pořádnou přes tu svoji prolhanou držku.

    Rusák rozumí jen řeči tvrdé pěsti, je nejvyšší čas mu ukázat že jeho pokusy znovu ovládnout civilizovanou část Evropy je pro něj nedosažitelné.

    • Ty budeš nejspíže hóódně statečný Pepík, buď z Řeporyj, a nebo nějakej zrzavej Kolář !!!

      • To je zdejší cirkusový zoufalec tzv. "občan". Ty ho ještě neznáš? 😯🙂

  • včera byl pěkný dokument USS Liberty

  • plin uziva pouhe komunisti a lidi v televizi !!! nikmu nevyvaduje ze rusi to otocili do spetecniho smeru na druho stranu !!!

  • Pokud by došlo k provokacím amerických žoldáků na Donbase (jsou zprávy, že se připravuje chemická provokace), pak Rusko zasáhne. Dávají to zřetelně najevo. Důsledkem budou další sankce západu na Rusko a Rusko jako reakce zavře kohoutky do Evropy. Určitě i s touto variantou počítají. Samozřejmě, že to bude pro ně ekonomicky velice bolestivé, ale pro nás to bude téměř likvidační. My to tady odskáčeme nejvíc. Neumím si představit, že se bude elektřina na půl dne vypínat. To si asi nikdo ani nepřipouští. Hlavy v Evropě budou muset vychladnout a rozhodnout se, jak to vlastně v naší Evropě chceme. Chceme mír nebo napětí, které k ničemu dobrému nikdy nevede.

  • nevím, jestli to v článku máte, nemám čas to číst, ale Sověti jen přesměrovali na Nord Stream 1, tzn. mimo Ukrajinu a po dně Baltu. Vladimír Vladimirovič si nemůže dovolit hazardovat s ekonomikou své země, EU je v tomhle přeci jen ve větší výhodě, byť plyn taky potřebujeme, Sověti jsou na prodeji EU přes rotterdamskou komoditní burzu ale doslova životně ekonomicky závislí :)  hezká diplomatická hra, jsem zvědav, jestli jim to Němci administrativně pustí ten Nord stream 2 v lednu :)

  • Neviděl bych to tak černě..😯...USA vytvoří letecký most a bude nám shazovat kyblíky plné plynu.......tato taktika se osvědčila už u Stalingradu, kde Luftwaffe bez problémů zásobovala obklíčenou Paulusovu armádu.....

  • vanhorne

    Muze to dojit dokonce tak daleko, ze Cesko nakonec zachrani ta "Cerna Ostrava".🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit