Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co dodat... Když bude zadržen poslední člen ODS a bude na něj uvalená vazba, bude mít tato republika minimální ale jedinečnou dějinnou šanci vrátit zpět to, co bylo rozkradeno. Že je to zbožné přání... Ono ruský chudák za baťušky Cara si taky neuměl představit, že by svět mohl vypadat jinak a za pár let se nestačil divit, když jeho děti šly studovat třeba na univerzitu. Svět někdy překvapí kladně ale někdy taky záporně (jako třeba velkou finanční loupeži za bílého dne s tzv. zhasnutám světlem justiční spravedlnosti v polistopadovém Československu, kterou někteří ojedinělí nadšenci ještě dnes, /kdy po Klausově amnestii víme, jak to doopravdy bylo/ nazývají kupónovou privatizací...). Voliči si musí hlavně uvědomit, že v příštích parlamentních volbách existuje jedinečná šance pro změnu poměrů. Volte stranu, která netuneluje, nekrade, neodklání a myslí na chudé....
    • Na chude mysli v tomto state preci upne kazda strana!
      Ale jak je jeste vice okrast...
  • Šťastný už si nakradl ve VZP, tak rychle padá do zapomnění, b l b e c. *11*
  • Mrkací magor dostane trafiku aby nebyl na očích do voleb ODS tyhle vejlupky uklidí aby neškodili no jako kádrová rezerva budou na chvíli uklizeni za větší peníz.
  • Pan doktor odchází ze zastupitelstva asi jako ze sněmovny odešli Šnajdr, Fuchsa a ten třetí exemplář, uvidíme kde vyleze. Naštěstí už konečně většina národa pochopila, že ODS byla a je jen podnikatelský projekt na beztrestné rozkrádání státu - viz privatizace a amnestie. S pravicovostí nemá tato strana nic společného a nepomůže jí ani už trapné strašení komunismem. Magistrát je pravděpodobně jenom mafiánské doupě, na které gynekolog nestačí nebo možná "sedí ve vlaku" a nic měnit nechce. Jenom doufám, že se vinicí toho všeobecného marasmu budou jednou zpovídat před soudem, protože ta devastace státu ve všech jeho činnostech a oblastech dosáhla obřích rozměrů. Kde bychom mohli být, kdyby se ročně nerozkradly stamiliardy, a to nemluvím o rozkradení státního majetku v tzv. velké privatizaci.
    • jenom je divné, že když to teda za komunismu bylo podle vás lepší, tak jak to, že dávno nejsme tam, kde bychom mohli být.
      Jasně hajzlové budou vždycky, ale jako systém je toto neskonale lepší než dřív..
  • Je nutno, aby Šťastný vrátil nakradené peníze spolu s Julínkem, malým pikolou, Hegrem. A pak bude Nešťastný!
  • Dvě mafie a pouze jedno prase ( stát) k sežrání. Spolupráce konkurentů na volně tržním
    mafiánském trhu prostě nemůže fungovat. *1* *1* *1*
    • Doufám,že to bude jako v Kmotrovi.Mafiáni se vzájemně budou likvidovat.A k Šťastnému.Jdi konečně dělat něco pořádného.ODS a FUJ 09 smetou ovčané v příštích volbách na just STEM a p=odobným zbytečným organizacím.Nevidím tady článek o přípravě protivládní demonstraci dne 27.4.2013.
  • Pry otec dotycneho megazlodeje je strasne slusny pan.
    Ten z nej ale musi mit radost... *10*
  • Vede špatně? Je to snad ještě horší. Parta amatérů pod vedením gynykologa vamýšlí jednu kravinu za druhou.
  • Domnívám se, že je to trochu jinak, než to hodnotí primátor Svoboda. ODS postupně likviduje všechny, kteří mají jiné názory, než jejích bossové. Podobně to dělá i ČSSD. A to si říkají, že jsou stranami demokratickými. Houby jsou a ne demokraté. A primátor Svoboda zejména.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit