Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až bude použito chemických zbraní, tak teprve zasáhneme. To tvrdili američané od počátku. Tedy nepřímo navedli povstalce když to nešlo jinak, , aby je použili. Možná, že je CIA sama dodala, když se ví, že ta, v Syrii již operují různá komanda USA. Tak nebo tak, stejně Sýrii se rozhodli již předem přepadnout, stejně jako to bylo na Granadě, Filipínách, Iráku, Afghanistanu, v Jugoslávii, Panamě, Dominikánské republice, Lybii, a mnoha jiných místech světa. Někdo by USA měl pořádně za jejich zločiny potestat. A stejným způsobem, jako to dělají oni.
    • nejspíše jsi viděl tohle video

      http://www.youtube.com/watch?v=7Crf7YuEJKI

      USA mají v plánu zničit během 5-ti let 7 států a jenž je "ohrožují", hlavně ekonomicky, Sadám si nechtěl za ropu nechat platit US dolarem, a už tam měl mariňáky pod zámínkou hrozby ZHN a pod. Záminka pro zničení se vždy najde a když né tak se správnou manipulací s veřejným míněním vytvoří
    • Naprostý souhlas. USA světový četník, který má všude svoje zájmy a tak pro to udělá všechno. Na Blízkém východě je jedna revoluce za druhou, různých barev , ale vyvolávané naprosto cíleně skrytou mocností.- USA. USA totiž začaly těžit ropu a zemní plyn z břidlic. Tato technologie je stála hodně peněz, ale nyní těží tyto strategické suroviny ve velkém a tím by klesla cena těchto komodit . U ropy je propočítáno až na 70 dolarů za barel. Dlouhodobě cena v tomto roce až do června oscilovala mezi 95-105 dolary a dnes díky konfliktu se zvýšila na cca 116-119 dolarů za barel. V r. 2003 kdy začal vpád USA a jeho spojenců do Iráku byla ropa stabilně na cca 30 dolarech za barel a po tomto vpádu začala prudce stoupat a v r. 2008 byla cena ropy na maximu - cca 140 dolarů za barel . Prostě tato životně důležitá a strategická komodita se pohybuje strmě v zhůru vždy , když dojde k ohrožení, válce , revolucím a pod. v této oblasti. A kdyby tyto revoluce nebyly, cena ropy by spadla právě na cca těch 70 dolarů možná i níže a to už je slabě nad rentabilitou a tak se prostě konflikt v této oblasti jednoduše vyvolá a cena je pak pro USA atraktivní, protože nyní mají těžbu ve velkém doma a rozhodně nechtěji pouze těch 70dolarů ale mnohem více. A navíc si tam mohou odzkoušet nové zbraně a ty staré ještě použít, aby jim nerezavěly ve skladech nebo nedej bože je musely draze likvidovat. Takto je pěkně zlikvidují na Blízkém východě - dnes např. v té Sýrii. Proto ta věta - až bude použito chemických zbraní, tak teprve zasáhneme. Nemusely na to dlouho čekat, zařídily si to dle potřeby. Rychle a promtně. Zkušenosti s tím mají bohaté a letité. Ropa bude zase nějaký čas dražší a to se USA opravdu , ale opravdu vyplatí.
    • ...tj. přesný a vyčerpávající výčet zíočinů USA, které vykonaly pod píáštíkem CIA.
      Jedině potěšující zprávou je, že všechny státy nelezou rádoby světovládci USA až někam, i když ani to zcela jistě nezabrání jejich agresi proti SAR. Jedině jim v tom může zabránit vojenská protiváha velmocí jako je Čína a Rusko, bohužel.
    • Jinak nemám nic proti obyčejnému lidu USA, ale co je moc, to je moc. Proletariát by se měl spojit, a zlikvidovat ten hnusný imperialistická režim, spláchnou ten kapitalistická systém někam do stoky a nastolit všude demokratickou vládu lidu !!!
      • Asi nevíte co přišlo po revolucích na př.v Rusku nebo ve Francii.Po revoluci nastoupí ještě horší režim než byl ten před tím.Víte vůbec kdo vládne Americe ?
  • Prostě a jasně, humanita a demokracie podle USA . Potřebují zvýšit cenu ropy a zemního plynu na burzách a tak se vyvolá konflikt na Blízkém východě. Mají v tom letitou praxi. USA těží nyní velké množství ropy a zemního plynu doma z břidlic a propočítaná cena 70 dolarů za barel a možná i méně je slabě nad hranicí rentability v dnešní době a tak je třeba ji zvýšit a Blízký východ je prostě jedinečnou příležitostí. Proto tam nyní probíhá jedna revoluce za druhou v té oblasti , což je ukázkou , že je to naprosto cílené. USA jsou druhou nejzadluženější zemí po Japonsku na světě a tak se s tím musí něco udělat. A toto je jedna možnost, velice žádoucí a rentabilní. Akorát se může stát, že muslimové v Evropě ale i v USA a jinde se chopí opět sebevražedných útoků proti nám všem.
    • ony USA nepotřebují zvyšovat cenu ropy a zemního plynu, ta se zvyšuje tím jak se tisknou další a další bankovky nepodložené zlatem či výrobou - bankovky ztrácejí hodnotu a aby nemusely ležet "doma v šupleti" navýší se ceny současných výrobků - nastává INFLACE. Pokud by to ale fungovalo tak jak má, čím více by tiskly USA nekryté bankovky aby si mohly "žít na dluh" měla by hodnota dolaru KLESAT. Podívej se na tato videa a možná se ti otevřou oči. Jinak s tebou souhlasím, že veškeré akce jenž USA podniká na Blízkém východě nejsou náhodné, ale naprosto přesně naplánované a cílené

      https://www.youtube.com/watch?v=YGOM3SLHijQ

      http://www.youtube.com/watch?v=GoxPhoLrhtc

      http://www.youtube.com/watch?v=7Crf7YuEJKI
  • Americké zlo budiž potrestané.
    • Důvod ?
      • Vraždění. Přečti si uvedené svědectví na youtube ...resp poslechni, je to autentické video, 3 díly....
  • Frantíci zapoměli na vpád Hitlera do jejich země.
  • Každý kdo zabíjí je zabiják a ohánění se humanitou se stává jen zaříkadlem a obhajobou těch kteří jsou postižených chutí zabíjet druhé...
    • To komunisti tvrdili, že zabitím třídního nepřítele konají dobro. Vlastně se tím řídí dodnes.
      • Blbost. Po r. 1948 emigrovaly tisíce lidí na západ. Jak by mohli emigrovat, jako zabití ??? A na hranicích se tehdá střílelo, ale většina přestřelek byla mezi pohraničníky a diverzanty, což byli často bývalí emigranti, které CIA vyzbrojila a vracela do ČSR s teroristickým programem. Inteligence zůstávala v zahraničí, kde snadno našla práci. A nepoužitelný uprchlický póvl nepotřebovali, tak se jich takto elegantně zbavovali, poslali je zpět a jestli se jim něco povedlo, či je tady zavřeli, jim bylo jedno. V tomto období ovšem pak zahynuli jak utíkající, tak diverzanti a konečně i nemálo pohraničníků, nevinných kluků, kteří prostě vykonávali vojenskou službu. Zpočátku hranici strážili příslušníci SNB, kterých také nemálo padlo, ale pak byli vystřídáni vojenskými jednotkami PS. Byla to taková nevyhlášená válka, ale soudních poprav zase tak moc nebylo, ty byly jen za vraždy kriminálního typu... Ostatně obdoba mnohem později byla na Kubě. Spousta keců, jak kubánci plavali přes moře za svobodou. Jenže když Fidel dal přistavit loď a nabídl občanům, že kdo chce odplout do USA, že jej tam zdarma odvezou, USA odmítli tuto "loď svobody" přijmout a poslali ji zpět. Ono totiž se na ni nalodili většinou jen kriminální živly a o ty USA nestáli... ani se jim nedivím. Jdisi ty svoje kecy nakecat do almary, Pišto !!!
  • Všechny naše lumpy,kteří nás zatahli do válčení po boku nejzločinější země světa USA je třeba protahnout katovskou mučírnou a tam odporazit co nejkrutějším způsobem,za vlastizradu.Rovněž znárodnit veškerý majetek jejich rodů.Tvrdě prosazovat zásadu,že pokud někdo zbídačoval celý národ Čechů,tak aby nejvíce zbídačil svoje nejbližší.
    • Klasi,Klasi,co jsi zač stébák s 50tých let,kdy jste mučili nevinné lidi po vzoru německých nacistů ? Dávej si několikrát denně studenou sprchu na hlavu.Tvůj tatínek si tě měl udělat do ruky a praštit s tebou o zem.
  • USA proti všem!!! Tomu se říká...,?
    • Omyl: Všichni proti USA !!! USA nejsou husité , ale vrazi !!! Dál už nic říkat netřeba. Na youtube je ke shlédnutí svědectví profesora docenta MUDr. Rajko Dolečka, ( známý diabetolog ). který svědčí o tisících zabíjených srbských dětech americkým "humanitárním" vybombardováním porodnice a zabitím všech narozených dětí, zvěrstva a vraždy Kosovských Albánců. Jeden strašlivý hnus !!! USA nemyslí na nic jiného, než na vraždy nevinných dětí. A Havel to schvaloval, takže také je morálním spolupachatelem vražd dětí. A zdejší naše pravičácké zrůdy to podúporují, chtějí věšet lidi a krást jejich majetky, přitom ukazují na KSČM, která nemá na svědomí nikoho !!! Je to už nový název i ideeologie, než měla KSČ, což naše zrůdy neuznávají, protože chtějí jenom vraždit a loupit !!! Budete volit zlodějskéhom bývaléhon STBáka Babiše ??? On ám pak ukáže, jak to tenkrát dělávali....Lžou a lžou, ale chtějí jenoím vraždit jako Američané nyní chtějí vraždit děti v Syrii. Prý aby ji potrestali za použití sarinu, který sami dodali povstalcům a naučili je ho používat. Lžou i doma svému kongresu, lžou celému světu !!!
      • Ty nevíš ani čí si?!
        Jednou jsi na té straně,podruhé zas na druhé,jak ty kuvy z ODS a USA.
  • Samí humanitně založení blbečci.Jen počkejte.Islmácká pakáž nám co nevidět ukáže.A pak se bude bědovat a hledat viník.A to bude pozdě.Verbž bubácká bude mít neotřelé nápady a omezení a všichni budou padat na huby.A pak vás předposrané hrdiny těchto stránek chci vidět.
    • Už jsi se umyl po tom posrání ???
    • ...teď je otázkou koho Vy považujete za islamistickou páž. Zdali asadovce nebo bojovníky tzv. Svobodné armády. Abychom věděli s kým máme ve Vás tu čest.
  • Ano, jen dál říkejte cikánům rómové a buďte neustále připosraní. Zlo je třeba ztrestat. Pamatujte na Mnichov.
    • Proto by se měly zlikvidovat USA. Amerika přece patří Indiánům, ne těm, kteří se je snažili zotročit a vyhubit. USA vrfátit původnímu obyvatelstvu a ti gfauneři z USA ať si táhnou zpět do Evropy, každý tam odkud přišel. Tam můžou začínat na ulici.
      • Měl bych na vás malý dotaz.Kam by jsme šli my ? Tady to patřilo dříve Keltům.Potom tu byli Markomané a Kvádové.Nakonec sem přišli Slovani.Historii nelze měnit ani násilím.
    • Umíš vůbec číst a vnímáš text , který tam je? Asi ne když pleteš Romy do Sýrie.
    • ... komu to píšeš, balíku?
  • Zasvišti do nory pomatenče.Takové kraviny vyprávěj lopatám na smetišti.A posyp se pytlíkem mouky ať jsi zajímavý.Je pohroma když se kdejaký vypatlaný mozek dostane ke klávesám.
    • Lide mají povinnost publikovat i názory, s nimiž se ne vždy souhlasí. svoboda projevu, zejména svoboda tisku, je zaručena ústavou čr, mezinárodním paktem o občanských a politických právech publikované ve vyhlášce mzv č. 120/196 sb. a listinou základních práv a svobod vyhlášenou pod č. 23/1991 sb. svoboda projevu a právo na informace jsou zákonem zaručeny. každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat i rozšiřovat ideje a informace. cenzura je nepřípustná.
      • V Ústavě tato svoboda slova zakotvena je, ale cizí majitele našeho tisku nějaké kecy v české Ústavě nezajímají a vesele lžou a pletou se stranicky do politiky podporou Schwarzenberga, potažmo podporou sudetských Němců a jejich návratu včetně vyhnání českého obyvatelstva...Kdyby Schwarzenberg se stal prezidentem namísto Zemana, už by tu dávno byli !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit