Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U vás možná
  • Jasně prohrál volby. To jen u nás jsme se opozdili :-(.
  • Do jaké míry má fašistické sklony a projevy nevím. Ale prazatím jeho publikované činy nic takového nedokazují. A dnes je vše proti unijní retorice považováno za "nacionalistické". Podle toho by všichni naši bejvalí vlastenci z doby Rakouska byli fašisty. Podivná dnešní doba, která nálepkuje, ale mnohé zločince. tuneláře a lichváře pokládá za "úspěšné podnikatele"....
  • Stát, který se " trhnul!" a přidal se k fašistům,to má asi ve svých kořenech. Málo si Slováci užili s Maďarz? Češi vybudovali infrastrukturu, postavili Slováky na nohy. Dovolili jim se utrhnout. Pokud chtějí fašistický stát, tak jim v tom asi nebudeme bránit.
  • Jo takový článek se moc povedl. Jak za Husáka.Pěkně nakydat poloinformace s neinformacema, ale kvalitníma drbama, do toho prsknout osvědčené fráze ..... to by tady mastíkům od novin šlo. Zejména když si zdejší tiskovina vezme jako klíčový zdroj slovenského novináře Daniela Vraždu. Otloukánek a obecní vyvrhel už neví jak na sebe upozornit. Píše, vydává knihy. Moc ho netisknou, knihy se nehnou z pultů.Už také dostal několikrát pár facek. Jako vyznamenání za horlivost. Pokud je citován zde? Je bezvýznamný šmudla v sedmém nebi. Obecně se mu přeje aby tam už zůstal - nafurt.
  • Rodina je základ státu!
    A protože základem při milostném aktu manželů je velká ženská zadnice.
    Tak z toho logicky vyplývá že základem státu je velká pr....l! Však víte co!
    *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit