Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to je v h....u, už prodáváme i tohle? Ať už vymyslí něco jiného.
  • Vztah zmíněného objektu k novodobým německým dějinám je nesporný, ovšem historická i architektonická hodnota objektu je rozhodně větší a to hned ze dvou důvodů. Jednak je jeho stavitelem František Karel Leopold Přehořovský z Kvasejovic (1645 - 1723) nejvyšší mincmistr království Českého a později prezident nad apelacemi, a také jeden z předních ekonomů své doby, pocházející mimo jiné z Táborska a Bechyňska, což by mohlo zajímat pana ministra financí. Ten s mimořádným citem zvolil architektem stavby G.B. Alliprandiho předního barokního architekta, který pro něho pracoval i v Benešově. Vzhledem k erudici a tvůrčím kvalitám architekta se jedná o výjimečnou stavbu, jejíž prodej zavání kulturním barbarstvím. Stát by měl zvážit, zda je prodej nezbytný a to i z toho důvodu, že do jeho majetku objekt přešel prodejem v roce 1927 a velvyslanectví Spolkové republiky Německo zde sídlí až od roku 1971.
  • Kdyby už vše,co sedí ve vládních postech,sedělo na kůlech ,pěkně naražené,tak by náš státní majetek nemělo možnost prodávat.Stále více státního majetku je v cizích rukou.Největší podíl na tom mají současní důchodci.Ti se převážně drží hesla:"Po nás potopa".Je třeba,aby se už mladá generace zvedla,a důchodcům,kteří stávající kapitalistický svinčík pomohli nainstalovat,zavedla takovou dietu,že jí neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.
  • Pokud budeme Němcům prodávat i takové architektonické skvosty tak to už může koupit třeba takový Děripaska Hradčany i s Václavem Klausem jeho podržtaškama a nádavkem i Orlík s velezrádcem Swarzenbergem a odstěhovat je někde do Ruské gubernie Chudí a střední vrstva v této zemi by mu byla hodně vděčna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit