Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://vtipy.netroof.eu/item/8335/praha-hosti-festival-homosexuality-od-13-do-19-srpna/
  • Prosím, to nikoho nenapadá,kam tento národ spěje? Do marasmu, do kterého nás vedou lidé typu Nečase a Kalouska? Tlučhubové, kteří obhajují právě ten svůj prohnilý přístup k lidem. Těm lidem, kteří jim dali důvěru a které opravdu vedou do záhuby. To,že se zde otevírá šance přístupu ne 5. ale 6.koloně vrácením církevního majetku, je zde již ověřená skutečnost na vazbu Benešových dekretů, čímž zde tuto skutečnost opravdu vidím coby vlastizradou,kterou bych trestal jak za dob Husa,když "právo" církvi, tak trestat jak trestala ona sama.U Vltavy je místa dost... Novodobí Koniášové jak je vidět, ještě nevymřeli. Kde jsou ti opravdoví odborníci, kteří by měli tento stát vést k blahobytu a ne tito "odborníci", kteří to vedou naopak svými nejen siláckými řečmi, ale nesprávnými skutky ke krachu.
  • Vážení, nemohi pochopit jedno.Jak se již několikrát uvedlo,je církevní majetek v užší vazbě v kontextu Benešových dekretů. Nepozdává se mi proto zde to "čisté a křišťálové svědomí" beznabohů, kteří svým taktním zájmem otevírají zadní vrátka k průniku odblokování výše uvedených Benešových dekretů a tím zpřístupnit oopětovně ne 5. ale 6.kolonu do Čech. Tito dnešní farizejové jen hledí nejen na svůj prospěch ale snaží se zaprodat tento národ. To je opravdu vlastizrada, která by se měla tvrdě a jasně postihnout! To jsou novodobí Koniášové a jinak, zlotřilci,kteří by se měli trestat jak za Husa...
    • A co když to mají odněkud nařízeno, a s tím je spojeno i jejich setrvání.
  • Ten zákon je zmetek a má spoustu děr a nepřesností, které v případě přijetí, umožní i v některých případech prolomit rok 48 a tím dát signál k dalším požadavkům ostatních církví,šlechty a pod. žádat to samé ve stejných podmínkách na které normální restituent i když má všechny doklady o vlastnictví normálně nedosáhne tak lehce jako církev, která vlastně může dostat i majetek, který nebude muset splňovat přesné podmínky co se týká dokazováníl, že tento majetek je v každém případě skutečně jejich, ale bude mnohdy vydáván vlastně v tzv blocích, kde se schová, kde co... To by pak, ale nebyl návrat už i tak sporných majetků, ale další způsobená křivda novou křivdou vůči lidu této země, což se normálně i v jiných zemích nikde v takovém rozsahu dosud neprovedlo. Současným pánům je nad slunce jasné, že po příštích volbách už by to v žádném případě neprošlo. Církev si tímto koleduje o velkou dávku nenávisti od lidí a může to být bráno i jako boží trest za hamižnost vrcholného kléru, což v důsledku odnesou obyčejní věřící u svých sousedů ve svém okolí, nemluvě už o tom, jak bude díky tomu vypadat hlasování lidí při přicházejících volbách.
  • Důležité je že Klaus bude mít asi v Praze pomník, s tím jste asi nepočítali, že?
    • To doufám myslíš ironicky,ne? Nebo s tím souhlasíš? Já mám za to, že samozřejmě ne,to bych tě měl za blázna...
    • Komu je určen tento "výkřik do tmy"? Kdo s tím nepočítal?
      • Toho si nevšímej, Pišta už se z toho úplně pomátl a píše blbiny mimo mísu...
    • to teda ne ...
  • Někdo by měl najít ten Bruncvíkův meč a vše by se rychle vyřešilo. Vláda, která je proti lidu nemá právo na existenci. Srovnal bych je i s církví. Nemám rád krev a je mě vždy při odběru špatně, ale tohle by mně nevadilo.
  • pPo budoucnost této země by bylo nejrozumnějí všechny církevní oblbovatele vymlátit.
    • Přestaňte o tom kecat a začněte konečně jednat.
      • Já za vás revoluci dělat nebudu, ale až začne, bouchnu si taky, neboj!!!
  • Chce se mi napsat: "Čo to tárá pan Dryml za chujoviny " a zároveň vyzdvihnout slova ministryně kultury, protože pokud nebudou mít lidi pokoj v duši, tak toho moc nedokážou. Nenávist ještě nikoho a nikam dlouhodobě neposunula...Jistě, že restituce nyní mají většinou jinou tržní hodnotu než před 20 lety. Ale to je tím, že se vypořádání neudělalo před těmi 20 lety. Vyšlo by to celkově levněji...Hlavně trh s realitami má úplně jiné ceny než před čtvrt stoletím....Jenomže se nejdříve musely řešit ty všechny jiné "důležitosti " a teď se oranžoví odpadlíci diví..!!!!!.Ale církev po nikom nechce žádnou tržní hodnotu, ale jenom to co jí bylo ukradeno...!!!!! A to je velký rozdíl. Přistoupila na spoustu ústupků a kompromisů a výsledek se stále nedostavoval...*7* *9*
    • vyrovnani se provedlo jesta za kardinala Tomaska, ty modra trubko, kterej uz tenkrat prohlasil, ze tim je to vyreseny
    • Můžete mi alespoň naznačit,které důležitosti musela řešit každou chvíli jiná vláda od r.1989?Já vím,že se jednalo pouze o plánované rozkrádání tohoto státu a to zejména za vlád ODS,ODA a já již nevím pod jakou značkou to bylo prováděno.Jeďte se podívat do Želiva jak to tam vypadá.Tam si papeže nepozvou.Nebo do Červené Řečice,kde bylo letní sídlo pražského biskupa.A velice pochybuji,že tito kecalové něco dokážou obhospodařovat vlastníma rukama.Proto plně souhlasím s MUDr Drymlem.
    • Cirkev a ustupky? Krasny vtip. Jo takhle odpustky....Jen mne vysvetlete k cemu potrebuje majetky, kdyz ji jde o spasu duse cloveka. A to ve state, kde se vsichni verici vejdou na jedno namesti. A proc stat dava rocne vic nez dve miliardy na flandaky, proc si je neplati verici?
  • Bůh tady nikoho netrestá. Je opravdu milosrdný. Bohužel totéž se nedá říci o církvích, které mají milosrdenství jen v ústech, ale skutek utek !!! Vyslouží si nenávist národa, ale je jim to jedno, hlaví je přece "Hamty, hamty, hamty" !!!
    • Lidé zastupující církve se chovají stejně jako v jiných institucích.Poctivci se najdou mezi těmi posledními pátery spravující farnosti v obcích a městech,naopak kariérismus a hamižnost kvete v managementu.Zkrátka,darebáci se všude derou k moci a to vrhá špatné světlo i na ty poctivé.
      • Tak nějak, souhlas !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit