Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak demokratické.Máš jiný názor , tak tě budu humanitárně bombardovat , házet vejce, špinit kde se dá jen aby nebylo slyšet jiný názor. Zajímavé pojetí, Tak se chová svéprávný člověk!!! *10*
  • Obžalovaný postupoval v duchu §3 ZÁKONA č. 198/1993 Sb. o protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu a vznášení žaloby na něj je jen pokračováním jednání, na které pamatuje i Trestní zákon v § 261. Veřejné projevy sympatií k exponentům komunistických režimů a jejich pravidelné veřejné vyznamenávání jsou o panu Zemanovi dostatečně známy. Hlásání náboženské zášti a projevy sympatií k hnutím uvedeným v § 260 se snažil zabránit, alespoň házením vajec, na rozdíl od pasivně přihlížející PČR, což byla jeho nejen občanská povinnost.
    Howgh
  • se 17. listopad a do Polska se musí vracet závadná vejce. Udělejte si zásobu budou se na házení hodit.
  • ... BTW je blázen :)))
  • ... kolik let hrozí za zprasení českého prezidentství?
  • Jojo bručet půjdete přiblblý havloidhovna!
    • ... jsi primitiv :)))
  • Slova jsou zbytečná, ta kniha, která odhaluje zločinnost Putinova režimu a nadvládu justiční, úřednické a policejní mafie nad Ruskem, se čte jedním dechem. V kremelské říši vládne zlo, které vraždí nevinné lidi.

    Americký podnikatel Bill Browder úspěšně podnikal v Rusku až do roku 2005, kdy odtud byl ruským prezidentem Vladimírem Putinem vyštván. O svých zážitcích sepsal knihu Rudý zákon s podtitulem, Jak jsem se stal Putinovým nepřítelem číslo 1, kterou vydalo brněnské nakladatelství BizBooks.

    Autora může těžko někdo podezírat s nenávistí k Rusku, v této zemi působil mnoho let, za ženu má Rusku a našel zde spoustu přátel. Podnikání se mu dařilo, vybudoval zde prosperující finanční fond Hermitage Capital. Nicméně pak byl při jednom svém návratu od rodiny v Londýně zadržen polici na moskevském letišti a deportován zpět do Velké Británie.

    Tamním mocným holt šlapal na kuří oka, až se stal nepohodlným. Zpočátku zveřejňoval aféry ruských oligarchů a v Kremlu mu tleskali. Pak ale přišel zlom. Proč? Putin totiž nechal odsoudit majitele Jukosu Michaila Chodorkovského k mnoha letům vězení. A jemu zcela podřízená státní televize odvysílala záběry kdysi mocného muže v kleci v soudní síni. A okamžitě mu začali volat ostatní oligarchové a ptali se, co mají dělat, aby také neskončili v kleci. Vládce Kremlu každému z nich řekl sumu, která je zachrání a ta samozřejmě nebyla vůbec malá. Takže na zostouzení Chodorkovského kolegů jaksi přestal být zájem.
    • Nikdo to nečte, ty hovadoo Simonovic. Od takového blbce jako ty... *2* *2* *2* *2*
      • Ale čte a velmi pozorně. Kápa z koncentráků, a přisluhovači nacistů co si říkají komunisti by potřebovali svůj Norimberský tribunál, aby se všichni dozvěděli o jejich odporných perverzních zločinech, které páchají dodnes.
    • Nicméně za nejsilnější část knihy považuji známou kauzu Browderova právníka Sergeje Magnitského , který byl protiprávně obviněn z korupce, nezákonně uvězněn, při výsleších mučen a poté, co mu byla odepřena lékařská pomoc, ve vazbě na následky brutálního týrání zemřel.

      Proviněním Sergeje Magnitského bylo, že upozornil na obří korupci, kdy pracovníci ruské tajné služby FSB spolu s úředníky finanční správy chtěli okrást Rusko o 230 milionů dolarů na daních. Podal trestní oznámení na konkrétní pachatele a měl jej přesvědčivě podložené důkazy. Jestliže vyšetřovatelé FSB s platy cca 1500 dolarů měsíčně vlastní majetky v desítkách milionů dolarů, pak jistě něco není v pořádku. Dokonce matce jednoho takového korupčníka s důchodem asi 3700 dolarů ročně patřila a zřejmě ještě patří vilový komplex nedaleko Moskvy za 12 milionů dolarů. Ovšem povedený synáček jí nechal žít v nuzných poměrech v jednopokojovém bytě.

      Magnitského nevina je v díle přesvědčivě dokázaná, on chtěl potrestat zločince z ministerstva vnitra a nakonec sám skončil jako obviněný. Je logické, že kdyby sám neměl čisté svědomí, tak nebude podávat trestní oznámení, protože by neměl zájem na sebe upozorňovat. Ovšem Rusko je zemí paradoxů a tak jeho případ dostal na starosti policejní vyšetřovatel, jehož Magnitskij konkrétně obvinil. To by žádné normální zemi nebylo možné. A tento člověk, jeden z těch, kteří mají na svědomí Magnitského smrt, a není schopen vysvětlit své zázračné zbohatnutí, byl ruským ministrem vnitra vyznamenán za dobrou práci.

      Browder tak potvrzuje známý fakt, že Rusko ovládají justiční a policejní mafie, které umí zlikvidovat jakoukoliv firmu, jež se jim zlíbí, respektive ji ukradnou původnímu majiteli a převedou na sebe.
      Vrcholem absurdity připomínající Kafkovy romány pak byl proces nad zemřelým právníkem Magnitským. Něco takového se v Evropě stalo naposled na konci 9. století. Papež Štěpán VI. tenkrát nechal soudit svého předchůdce Formosia, který byl už devět měsíců mrtvý a před tribunál tak byla přinesena jeho rozkládající se mrtvola. Pravda, tak daleko to v případě moskevského soudu nedošlo a exhumace právníkových ostatků se nekonala, ale i touto zrůdností se Putinův režim vyloučil z civilizované společnosti.
  • Jáááj, už aj prečo bol Vašo Letisko taký chuj, i u nás v Blave mu do frasne jajca tiež najebali!
  • Vaječný havloidní zrůdy připravte si hovníky, prcačkáři v kriminále se již na vás těší!
    • Hlavně je třeba zavírat Putinovské zloděje jmen a nicků z tiscali jako jsi ty zlej trolle
      • víme, sajmon pod vlastním nickem
        • Vivat brzy do plynu hozený Putinovský homosexuální deebile
  • A co hrozí tomu ožralovi z hradu za všechnu tu ostudu před světem?
    Nic, protože je ne(z)odpovědný, tj. nesvéprávný. Ovčák mu dělá opatrovníka.
    • To co hrozilo věčně vožralému, připochcanému, zrzavému Veškrnovi.
      • Rudá zrůdo, neotírej se o památku V. Havla, kterého si váží celý civilizovaný svět. Měli byste mu děkovat za, že neusiloval o to, abyste po právu skončili v kriminále.
        • Ty americká filcko Simonovic, ty skončíš na šibenici.
          • Na šibenici skončíš ty proruský kolaborante a vlastizrádče zlej teplý proruský trolle
            • Půjdeš na šibenici i s kriplkárou, ty proamerický hovadoo vlastizrádný, ty teplá svííně Simonovic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit