Přejít na výpis diskuzí
Za kauzu Nagyová může exministr Pospíšil, ozývá se z ODS
19.7.2013 | red
177 příspěvků
-
Igen, szép szók. Jó estet. *1*
-
... je mi tě líto, ló fas :)))
-
To vypadá jak dřívější Antiparoubek *1*
-
Nejseš náhodou umazanej vod krámů ? Nemrdals při krámech ? Že vidiš červeně
-
... ty jsi k ničemu pořád debílku :)))
-
... také vaříš slušný boršč :)))
-
Neměla ! Dyť dostala krámy ! Už je naládovaná práškama a v současné době je jak slunečnice ( plná semene ) a spí jak liška ( s ocasem mezi nohama ), a s ještě větším ocasem vedle sebe ( egy még nagyobb fasz ) *1*
-
No hlavně, jestli má tabletky proti početí. Co by si počala kdyby s Toljou počala?
-
no ale to se dalo čekat, že dřív či pozdějí hoděj ODesku přes palubu... akorát že se to stalo v pro ně ZATÍM nevýhodné chvíli...
Že tak prskají ... měli by si noví ministři pořádně prohlídnout přebrané "pozůstatky", kdo ví co tak ještě nechali.... za nástražné miny...
ta hysterie značí že ještě něco velkého měli v plánu. Jde o to najít to a zastavit definitiovně. Onái ti kostlivci v šuplatech ... ouvej -
Hlavně, že jsou Nečasova Nagýna a i Džambulka doma.
-
Ani bych neřekl, k o k o t í hlavo *12* *12* *12* *12* Sám seš morgoš *12* *12* *12* *12*
-
No, hlavně si nehlaď svou pěru *1*
-
no, jak si tak procitam prispevky v diskusich opet nabyvam presvedceni, ze si v nich jeden pisatel pod mnoha nicky hladi sve ego...jinak-nemuze za to Pospisil, ale trpaslici. Oni potvory maly vsude vlezou ... :-)
-
tenhle clanek napsal nejakej cikan, co zneuziva socialni davky nebo cvokarka ze zbraslavi.
-
Pukni vzteky, ať se máme komu smát !!! Ale chudák koza potom osiří, kdopak ji b ude utěšovat ???
-
... samomluva?
-
Kocourkov je v této zemi pořádný.Na jedné straně země před státním bankrotem.Na druhé straně stovky milionů korun a zlaté cihly,ke kterým se nikdo nehlásí.To i za nebožtíka Hitlera byl v Česku lepší pořádek.
-
Situace je na pováženou.Proslýchá se ,že topáci a odesáci si masově kupují kalhoty o tři čísla větší.Prý proto,aby až jim při revoluci strachy z trestu ,za zbídačení této země,spadne srdce do kalhot,si neotlačili břicho.
-
Pospíšil je poslední brzdou vítězství demokracie u nás.
-
Píšeš tady totální blbosti.Já např.jsem záhy zjistil,kdo je to teoretik Klaus a prognosťák a kdo je tam zaměstnán,protože jsem pracoval v podniku,který tam měl kontakty.Kdo je Havel jsem věděl hned,protože jsem bydlel v ABC a chátru jsem znal z HA a dalších štvavých vysílaček,proto jsem jim moc nefandil.Kuponovku jsem dělal vlastní hlavou díky technicko ekonomickému vzdělání a opět podvod.Znal jsem veškerý průmysl a jeho konkurenci v ČSSR a vždy jsem byl v převisu.Ten nastrčený trouba,srandovně odsouzen ,který dělal kuponovku,mě ujistil o podvodu na národu.Tam šlo o odstranění staré gardy partajníků tzv.moderním proudem mladých straníků a ne o sametový podvod,který tady nastal.Budu smazán již vidím zrušit reakci.