Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenom tak na okraj. Proč Ty nesnášíš komunisty, já vím proč.
  • No reaguju na proklamovanou histerii ODS vůči předčasným volbám, což je k tématu širokospektrálně celospolečensky ( to mě napadlo úplně náhodou), a vůbec už nechápu tyto malicherné půtky
  • A něco k tématu bys vypotit nemohl? Cokoliv, ..
  • To je výsledek programového ničení morálky a ostatních tradičních hodnot komunisty.Ti potřebovali poslušné stádo "pracujících" - "mužiků" - Arbeitskräfte.
  • Čemu se divíš, i když si komunista zakryje rudou řiť modrým hadrem, je to stále komunista...
  • Mohl bys přesně říci co STRANA ODS nebo STRANA TOP 09 ukradla? A mám na mysli termín "krádež" tak jak ji definuje trestní právo. Samozřejmě nevylučuji, že někteří ČLENOVÉ těchto stran mohli něco ukrást. Pokud k tomu máš důkazy, jsi povinen to oznámit policii, protože neoznámení trestného činu je trestné.
  • ... smiř se stím, že toho moc nechápeš, není to žádná trága :)))
  • Já se jo zkušennost naopak obávám, že stádo ovcí stále převládá. Půlstoletí komunismu udělalo své.
  • ... po opici?
  • ... na tvou vážnost kálím, sráááči :)))
  • ... ty jako jsi už někdy napsal něco k tématu, blbečku?
  • Reakce ODS a TOP09 mi připadá jako mrchožroutství. "Urvi, co se dá". Přitom pana Pospíšila si nesmírně vážím. Akorát nechápu jeho loajalitu vůči ODS - tolikrát už ho potopila.
  • Ty sámsi pastýř svých zdegenerovaných výblitků, tak se vschop a napiš něco k tématu, jinak Tě nemůže brát nikdo vážně.
  • Vůbec bych se nebál předčasných voleb, pořád naivně věřím, že voliči nejsou stádo ovcí, ...
  • ... zdegenerovaná píííča, která si zrovna říká "pastýř", je bezkonkurenčním králem :)))
  • ).(
  • V porovnání s tím mořem zlodějen a podvodů co se tu odehrávaj je případ
    Nagyové opravdu směšný a hodí se do béčkového románu pro ženy.
    Zato soud s kmotrem Janouškem nezačal moc dobře. Pokud dechová zkouška
    na alkohol není podle znalců průkazná tak každej občan který na jejím základě
    dostal pokutu nebo skončil na protialkoholní stanici může nyní žádat po státu
    náhradu škod protože není přesvědčivě dokázáno že konzumoval alkohol.
    Opravdu jsme právní Kocourkov kde 4 právníci dojdou při čtení jednoho
    paragrafu ke 4 zcela rozdílným názorům. *2* *2* *2*
  • ODS a TOP nekrade. Oni odkloňují a to je s imunitou beztrestné. Jsou tak namyšlení a zblblí posedlostí vládnutím a mocí , že těm svým kydům už i věří. Běžte do pr.....!
  • Pospíšil může za všechno i za to jak Nagyová pích... s Péťou, ten jí za to dával ze státního 270tis. měsíčně, za to že si Zeman dělá co chce a nenechal vládnout dál naší slavnou lidoodstop09 vládu, za to jak si dovolujou vyšetřovat poslance za to, když sedí v dozorčí radě jedné nejmenované pojišťovny a ukradnou z ní 2 miliardy pro Janouška atd. atd.
  • Občanská demokratická strana chce hnát k zodpovědnosti státní zástupce. Víte co mi to připomíná, když ZLODĚJ křičí chyťte zloděje...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit