Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výraz "nájezdník" má pejorativní nádech v obecném slova smyslu, ale v tomto případě lze nájezdníka vidět v pozitivním světle. Multikulturní aktivisté zde tak mají pro své teorie příklad multikulturního obohacování už kdysi v dávných časech. 

  • mun.go

    Maďaři ty knoflíky ukradli Velkomoravanům. Gombík je knoflík či šperk typický pro oblast Velké Moravy v období 9. a 10. století.

    Umění Velkomoravské říše : Charakteristickými šperky jsou tzv. gombíky, ozdoby oděvu žen i mužů. Gombíky mohou být podle Jarmily Vodičkové důkazem spřízněnosti našich velkomoravských předků s Peršany. „Móda Velkomoravské říše se totiž podobá kroji z oblasti severního Íránu a StředníAsie (krátký župan s typickými kulovými sponami.“ - tedy právě gombíky (Vodičková,J.M.6 otázek z úsvitu českých dějin. In History revue, červenec 2007., s. 36.)

    Krása slovanských šperkov

    Co znamená gombík - Je gombík knoflíkem? - Funkce velkomoravského gombíku

  • Maďarské kluky donedávna nikdo neznal.Nicméně překrásně se vyprofilovali ve vztahu k přivandovalcům z gumových člunů.Nikdy nezapomeneme, jak kluci v Maďarsku trpělivě snášeli, když jim vtěrky obsadili nádraží v Budapešti.Když si tam banda postavila stany.Nikdy nezapomeneme jak vtěrky pochodovali po dálnici, jakože do Německa.Nikdy nezapomeneme , jak vtěrky házeli po humanitárních pracovnících plastovky s vodou.Jakože ji nechtějí. Kluci v mnohém jste v EU vzorem.A naprosto špičkový nápad je plot ze žiletkového drátu na hranici!

    • K tomu nadrazi v Pesti . Stalo se v roce 15. V prvnich chvilich teto invaze sarancat vsichni zavahali a skutecne doslo k tomu co popisujete. 

      Dalsi dil bylo naplneni trestneho cinu prevadecstvi , dila schovaneho pod jakysi pseudosoucit a dalsi naprosto scestne nesmysly. V Rakousku  v te dobe panoval nazor , ze je spravne sednout do auta , prejet nehlidanou hranici , v Pesti nalozit sarancata , prevezt je do Rakouska a tam je predhodit uradum jako potrebnou zatez pro stat , starej se Rakousko !! Dostali se sem nejak , delejte neco , musite !! 

      Opakovalo se hodnekrat. Diky bohu se Madari vzpamatovali dost rychle a svoje hranice zavreli ostnatym dratem. Plot stavel kdekdo i muklove v te dobe. 

      Takze nastesti se tahle cesta rychle zavrela . Ale ti pseudohumaniste , kteri se tohoto trestneho cinu dopustili , nebyli nikdy potrestani  a asi uz nikdy nebudou. Dokonaly zlocin, chce se napsat. 

    • mun.go

      Maďarští kluci vděčí za svou existenci Maďarkám. Moje prababička byla Maďarka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit