Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Věřím, že žádný vrcholový politik neví, jaké jsou dnes tarify a ceny volání a dat. Všichni mají podbízivé protekční tarifiy nebo hromadné tarify, které se řádově liší od tarifů pro jednotlivce i rodiny. Ani malé firmy nedosáhnou na takové ceny, jako mají oni.
    Dnes je to běžné už i úředníků a dalších státních zaměstnanců, kteří platí paušály včetně dat 200 Kč. Úřad pořídí hromadu čísel,které dává zaměstnancům pro soukromé účely a ti mu platí. Samozřejmě, výhodné pro všechny.
    Ale běžných občanů tohoto státu je stále ještě 5x tolik. Tak je potřeba, aby politici a úředníci jednali v zájmu oné většiny, která je živí ze svých daní.
    Musí si tyto příživnici uvědomit, že díky nim není na důchody. Pokud bychom vyházeli půl mega zbytečných úředníků, tak by ročně byly miliardy do důchodového systému i zdravotnictví.
    Je přeci nesmyslné, aby na velkou rodinu připadal jeden úředník a jeden policajt.
    S mobilem *1*
    • Je to tak! Putin Je fašista!
      • bezregistrace
        a simon kretíno imbečílo ....
        • zduř BTW, dneska "bezregistrace" ? *15* *15*
  • Hlavně je důležité vše uspořádat tak, aby se lidé bez mobilního Internetu už nemohli obejít...zase další "nezbytná" položka v rodinném rozpočtu.

    Ale vzpomeňme si, jak to bylo, když začínaly mobilní telefony, lidé si pořád volali a sdělovali si kdejakou banální kravinu, po letech je to taky přešlo, klid je taky hodnota.

    Ono to taky omrzí.
  • Je to poslanec MLÁDEK kdo TVRDĚ LOBUJE za ZVÝŠENÍ cen i proti vůli EU - takového křiváka jsou někteří lumpové a zloději schopni bez problému zvolit.
    • Vzkaz pro Ovara a další nestydaté ruské kolaboranty: V Rusku je to jako v nacistickém Německu říká poslanec Voroněnkov. Totéž by asi řekl i Němcov, kdyby ho Putin nenechal zbaběle odprásknout. *11*
      • posíláš vzkazy sám sobě? *7*

        Jo a mimochodem, odkdy věříš tomu co říká nějaký komunista? A navíc ruskej komunista *1*
  • A´t je to, jak je to. Já nejsem příznivcem toho, aby stát toto reguloval. Nesouhlasil jsem s regulovaným nájmem a teď mně dal zapravdu i soud ve Štrasburku. Vůbec se mně nelíbí ani to, že zákon zakáže podnikatelům rozhodnout o tom, zda mohou mít kuřáckou hospodu. Nevím, jak to nakonec dopadlo, ale nelíbilo se mně ani to, že stát chtěl určit, za kolik má mít hospoda nejlevnější nealko nápoj apod. A nelíbí se mně ani to, že stát chce určovat ceny služeb operátorů. Mají kartelovou dohodu? Dobře tak je potrestejte.
  • At vzkvetaji kapitaliste v CR na ukor ......
    • vanhorne
      "At vzkvetaji kapitaliste v CR na ukor"

      Český ministr kope za telefonní operátory dlouho. A není sám
      KOMENTÁŘ 9. 2. 2017 21:45 - Komentáře autor: Tomáš Chalupa
      Kauza podivného stanoviska ministerstva průmyslu a obchodu v Bruselu, kde otevřeně hájilo vyšší ceny roamingu, způsobila na české politické scéně poprask a diskutuje se o něm živě i mezi odborníky a veřejností. Postoj ministra Jana Mládka a jeho resortu přitom ve skutečnosti není žádným překvapením. Mládek kope za operátory už dlouho a zdaleka v tom není sám.
      Ktere kapitalisty mas na mysli?Ti kteri podnikaji ve svem oboru nebo ti kapitaliste kteri podnikaji v politice?.V civilisovane zemi by soudruh Mladek uz neparazitoval a neobohacoval byse na danovych poplatnicich.
  • Jen ať se předhání v tom, kdo dá lepší nabídku. Alespoň pak nebude volání tak drahé. Já jsem si našla srovnání tarifů a pak jsem i jednotlivým operátorům řekla nabídky těch druhých, takže se mi je povedlo ještě trochu stáhnout :-D . Jo jo líná huba, holý neštěstí :-D .

  • Proč ožrala Ovar radši nebrojí za lepší ceny tel. hovorů, vyšší min. mzdy, vyšší důchody..

    Ten dobytek se bude radši soudit s Peroutkovou vnučkou, nebo lobbovat za miliardáře.

    A vy Zemanovská sebranko mu za to ještě tleskáte. Hnus
  • Proč jsou v České republice vyšší dotace na krávu, než přídavky na děti? Může mi to někdo vysvětlit?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit