Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen český hlupáci si myslí,že jim republiku rozkradli cikáni a že cikáni tvoří zákony ,aby dostávali větší dávky a tak útočí na brlohy chudáků,který přežívají na okraji společnosti jako štvaná zvěř.Politická pakáž,která tady od r.89 rozkradla vše co vytvořili předcházející generace otců a štve lidi proti sobě se jen směje.
    • V první větě jsi se podepsal , to stačí.
  • Dle obecneho povedomi a anglosaskych zkusenosti vznikl rasovy problem tim zpusobem, ze Anglicane (ci jine narody) v ramci svych kolonialnich vypadu v touze po moci a bohatstvi zabrali uzemi patrici jinym, tehdy bezbrannym prirodnim narodum a zacali plenit jejich prirodni bohatsvi a take vyuzivat lidske zdroje k svemu obohaceni. Proto prohlasili puvodni obyvatele za lidska menecenna zvirata, zaprahli je do pluhu a jinych nastroju, aby vyuzili jejich sily. Sebrali jim zemi a jejich likvidaci omlouvali jako cisteni zeme od divokych polozvirat. Postupem casu kolonizatori zbohatli, zabrali cele uzemi a nastal problem, kam se zbylymi domorodci. Vymysleli rezervace. Pak meli problem s kriminalitou domorodcu. Zacali je vzdelavat, ale vetsinou narazili na odpor a nechut ke vzdelani i k praci. Zacali zkoumat, proc to nejde. Najednou zjistili, ze z jejich definice menecenne rasy se stal problem, ktery sami vyrobili. Z toho vyplyva, ze anglosaska a cela zapadni kultura umi pouze rasovy problem vyrabet, nikoliv jej resit. Nase zeme se ma stat laboratori na reseni cikanskeho problemu. Ovsem Brusel, verny sve tradici, rasovy problem opet vyrabi, jelikoz na nasem uzemi jsou Slovane puvodnim obyvatelstvem a Cikani jsou ti, kteri prisli pozdeji a uz nekolik staleti terorizuji celou Evropu. Takze od Bruselu se muzeme dockat jedineho. Jelikoz ve skolach zapadni Evropy se deti uci, ze Slovan byl vzdy otrok, dokonce docent jedne prestizni univerzity tvrdi, ze Slovane byli otroky v zapadni Evrope jeste v 18. stol., muzeme ocekavat jako postkomunisticka zeme snahu EU ucinit z CR cikanskou republiku a postupnou likvidaci puvodnich Slovanu. Nejsem zastancem konspiracnich teorii, ale vzhledem k tomu, ze se sem zacinaji presouvat Cikani z pulky Evropy a brzy dojde k pripojeni Ukrajiny k EU, je treba predpokladat, ze k nam budou presunuti i Cikani z Ukrajiny, jelikoz jeji urodne stepi se stanou vyznamnou zemedelskou oblasti pro celou EU a bude ji potreba vycistit. To je vsecko.
  • A proto volit stranu, která by s tímhle xindlem zatočila.
  • Nějakou dobu jsem žil v Bavorsku kde nebylo ve městě vůbec vidět cikána, když jsem se ptal místních jestli tam nějací jsou tak říkali že málo a že mají strašný respekt před policií a večer vůbec nevychází ven, to samé Turci ti mají své hospody kam vůbec nepřijdou Němci. Nešlo by to tady taky tak? Ovšem že jo ale to by policajti museli mazat cikány a ne slušný lidi.
  • Náš novodobý tzv. kapitalizmus sebou nese abnormálně zvýšenou kriminalitu, která je podporovaná naším neschopným politickým vedením. Nevolte proto TOP ? ODS Soc.dem. a KDU-ČSL. Přečtěte si názory T.Okamury.Místo nákladného zásahu těžkooděnců by mělo alespoň 6 policistů neustále procházet náměstí a okolí í SNP a také prostory před všemi ubytovnami a používat obušky nikoli proti nespokojeným občanům , ale proti zlodějům a výtržníkům.
    • Za komunismu používali komunističtí "Übermenschen" ("nadlidé") proti občanům SNBáky, StBáky (= komunistické Gestapo), "Lidové milice" (= komunistická SA). A když navlékli "demokratické" kabáty, používají proti slušným občanům jako nátlakovou skupinu cikány, exekutory a pokud to nestačí tak těžkooděnce bez mozku.
      TOP 09 je pokus, zdůrazňuji pokus o vytvoření skutečně pravicové strany vyznávající pravicové hodnoty a pro je pro slušného soudného člověka volitelná. ODS není pravicová strana, to jsou pouze převleční komunisté.
  • Je jasné že pěstováním parazitů si pod sebou řežeme větev.
  • Jsem rasista,extremista atd.,když nesouhlasím,aby někdo bez práce bral balík peněz a pracující almužnu?Důchodci skoro kradou,aby neměli hlad,a příživnící jsou vystaveni v oknech bytu,který platí stát a smějí se Vám kamže jdete tak strhaní......už mě to štve a dávám za pravdu panu Vandasovi....nikdy jsem si nemyslela,že bych o tom uvažovala,ale člověk si myslel,že se s tím něco udělá..a nic...tak čemu se diví...policajti to mají samosebou v popisu práce,ale je to nespravedlivé.....odpovědnost nese systém,který je na ho..o a nikdo nic....zase spoléhají na lidi,že to vyřeší,či co!?
  • pamatuji dobu,kdy cikání hlásali my černé hadice věrně budem sloužit bílým lidem,.kde jsou ty časy.
  • Kdy bude konečně obviněný někdo z těch,kvůli tyto demonstrace jsou,cikání kradou,okradají lidi,páchají násili a policie jim ještě pomáhá a chrání je.Byl jsem svědkem,když na Dubině zmlátili člověka a městská policie se ani neukázala,v této části Ostravy je vidět by byl zázrak.Na tomto sídlišti bydli pár cikánských rodin,ale črrno je tady stejně jako v Přívoze,kde se tady ta čerň bere a odkud je záhadou.Městská policie místo aby udržovala pořádek měří rychlost na silnicích a město ji za to platí,ale proč tato policie vznikla nikoho nezajímá,určitě ne pro to aby měřili rychlost aut.
  • Hmm, za Rakousko-Uherska meli vsichni velmi bohate zkusenosti s toulavymi tlupami cikanu, kteri prepadavali u cest, loupili, ve vesnicich kradli vse nac prisli a bohuzel take casto vrazdili bezbranne obyvatelstvo, jedno zda muze, zeny ci deti, bylo jim to fuk. Proto dlouho platil zakon, ktery prikazoval vsem obcanum R-U strilet tyto nase milovane spoluobcany na potkani, cili i preventivne. Tento zakon se da zcela bezne dohledat v historii zakonu R-U. V Rakousku urcite, jestli jeste u nas, tim si nejsem uz tak moc jist. Takova je hola pravda a nechapu, proc bychom meli svoji staletou historickou zkusenost obracet naruby. Tyto zkusenosti jsou hluboce zakoreneny v nevedomi a je naprosto nemozne znasilnovat nevedomy kolektivni pud sebezachovy pred timto etnikem. Vzdyt si to zavinilo samo svym nekolik staleti trvajicim terorizovanim veskereho obyvatelstva. Co zaseli, to sklizeji. A Buh s kazdym, kdo jde proti vlastni krvi. To je vsecko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit