Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, to co Bureš za své vlády rozfofroval, to se teď musí ušetřit.

    • ...napsal odborník (podle svých slov), který za komárů po celém světě
      (dokonce i USA) přednášel na odborná témata ve čtyřech světových
      jazycích 😂.
      Ty vaše čtyři mantry, kterýma tu léta obšťastňujete, vydat knižně a
      denně nahlas předčítat vašim potomkům, aby věděli, jakého "velikána"
      mají v příbuzenstvu. Mrzí mě akorát, že jste po volbě generalisima Pávka
      prezidentem upustil od příměru býváleho černocha a bývalého komunisty.
      Holt, kdo umí, ten umí.

  • Váš premiér je úplně, ale úplně mimo realitu a svoji nevýhru si ve své jednoduchostí ani neuvědomuje. V podstatě připomíná marné kádry z let sedmdesátých minulého století.

    Má to nastavené asi tak.

     Já a má rodina  (díky mě samému, pochopitelně) se má nejlépe za posledních padesát let, tak nač si stěžujete

    Je v pořádku, že mu někdo taky vyšle signál, i když jsem přesvědčen, že "je to marný, je to marný, je to marný 

  • " 28.02.2023 19:33:31

    Fialova vláda se loni zadlužila historicky rekordně. Zhruba o tolik jako všechny vlády dohromady od té Klausovy roku 1993 až po Grossovu roku 2004

    Dluh vlády ČR loni historicky rekordně narostl. O skoro 430 miliard korun. To nominálně zhruba odpovídá nárůstu zadlužení vlád z let 1993 až 2004. Fialova vláda se za rok zadlužila přibližně jako obě Klausovy, Tošovského, Zemanova, Špidlova a Grossova vlády dohromady"

    • Jestli za to nemůže Babiš 😂

      • KIMCID

        Ten údajně může i za špatné počasí 🤣🤣

  • "Proti čemu odbory protestují? Proti tomu, že řešíme zadlužování státu?"

    21. 10. 2022 Česká vláda schválila [19.10.] využití úvěru až do ve výše 400 milionů eur [cca 9,8 mld. Kč] od Rozvojové banky Rady Evropy [CEB] na základní životní potřeby Ukrajinců v Česku. Od CEB Česko již čerpalo grant ke stejným účelům. Podle MF ČR přijatý úvěr navyšuje státní dluh, a tedy i dluh sektoru vládních institucí ve stejném rozsahu jako v případě prodeje státních dluhopisů. Deset miliard dluhu v tomto případě stojí Česko na úrocích přes půl miliardy korun za rok.

    nebo

    28. 3. 2023 Česká vláda se podle zdrojů online deníku Aktuálně.cz a Hospodářských novin definitivně rozhodla výhodnou půjčku využít a tuto středu schválí žádost do Bruselu. Půjčit si hodlá 2,9 až 11 miliard eur, v přepočtu tedy od 69 do 265 miliard korun.

    "Ve středu vláda schválí pověření mé osoby, abych oficiálně požádal Evropskou komisi o půjčku," potvrdil informace Aktuálně.cz ministr pro evropské záležitosti Mikuláš Bek (za STAN). "Evropská komise chtěla od členských států indikovat jejich zájem do konce března a to my tímto učiníme," dodal.

    Za Babiše neměla média problém mu vpalovat, že lže. Kupodivu u Fialy, který nás opravdu zadlužuje a přitom lže, že řeší zadlužování státu, s tím média mají problém. Pouze blb postupuje tak, že když má jeho rodina dluhy, vezme si další půjčky.

  • "Fiala: „Proti čemu odbory protestují? Proti tomu, že řešíme zadlužování státu? Proti tomu, že jsme připravili maximálně citlivý návrh důchodové reformy?“

    Hochu hochu jsi úplně mimo. Toto je stávka proti vládě. Proti ukrainizaci  republiky. Proti slibování další vojenské pomoci, když sami už nic nemáme. /Ti dva co byli minulý týden panáčkovat do Kyjeva/. Proti okradení důchodců. A nasypání jejich peněz cizákům. Proti zbytečnému vyhození 56 miliard loni.Na královské státní, hotelové, penzionové ubytování a plnou penzi přivandrovalců. Z drtivé většiny tady z poza Slovenské hranice. Kde se neválčí. Proti hlupákovi z Hradu, který málem odmítne přijmout slovenského premiera. V rozporu s letitou tradici ČR.A když pak - tak bez poct. To  když dorazli ten z Kyjeva - kompletní hradní komedie. Je to stávka proti souboru hlupáctví  Strakovky i Hradu.

  • gaheris

    Nebude taky stávkovat ochranný dozor v supermarketech? Že bych si šel nakoupit a když mně nechytnou můžu jít i vícekrát?

  • To co předvedl Středula ve čtvrtek v České televizi co byl vrchol arogance ,neslušnosti a zloby! Jeho argumenty byly naprosto socialistické !  Ignoroval a bagatelizoval názory mladých lidí, kteří mají zájem nezatěžovat stát ,ale být odpovědní  sami za sebe.Zajímavé by bylo kdyby zveřejnil svůj plat toto jsou peníze odborářů a daňových poplatníků!

    • ...vy dva duševní impotenti, kteří ani nevíte co jste ... zalezte, někam ... třeba do (_!_) 🙂, .. když se baví normální lidé a na úrovni  .. na kterou Vám .. Vaše IQ ..  +- 25 .. absolutně nestačí, to Vám stačí jen na Bohnice a klecové lůžko 🙂!!

    • KIMCID

      😂

  • Fijala je 100% blb odtržený od reality.

  • Zlatoústý signalista je znám tím, že řekne cokoliv, mimo pravdy.

    • U firem s obchodní marží je argument mzdových nákladů nebo nárůstu počtu platů, z větší části je LEŽ. Když si uděláte rozbor položek, ze kterých se skládá cena, zjistíte, že to nejsou ani 4 %. Takže stačí snížit obchodní marži 60 % o 4 % a dají se zdvojnásobit mzdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit