Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jde o jednu z mnoha tragédií na základě merkelovského migračního šílenství, které propuklo v  roce 2015 jako součást šíleného sociálně-inženýrského projektu, v němž i my Evropané figurujeme jako pokusní králíci. Rozsudek odsuzující pašeráky lidí je varováním pro všechny pašeráky a jejich pomocníky z neziskovek s tím, aby vzali na vědomí, že v Evropě ještě existuje několik právních států, které se tvrdě vypořádají s těmi, kteří si z merkelovského migračního projektu udělali lukrativní byznys. Zejména Maďarsko potvrzuje, že patří k avantgardě demokracie v Evropě, a naopak státy západní Evropy demontují demokratický systém a budují eurohujerskou diktaturu. Oběti z řad migrantů, zemřevši hrůznou smrtí zadušením, nejsou jen oběťmi pašeráků, oni jsou též oběťmi eurohujerského režimu, který všemožně prosazuje vítací politiku a další sociálně-inženýrské excesy, které usnadňují "práci" pašeráckých gangů a jejich sesterských organizací z neziskovek. Maďarsko je právní stát a to je vážná překážka pro plány pašeráků lidí a jejich patrony sedící v bruselském ústředí.
  • Doživotní tresty - příliš mírný verdikt!

    Bez ohledu na to, že oni "migranti" pronikali na území Evropy v rozporu s právními předpisy, dokonce i v rozporu se zvyklostmi kterékoli společnosti, v této oblasti lidského konání.

    • pokud vím,tak naši řidiči-ve Franci a Anglii popisovali,že jim do jejich vozů vnikali migranti bez jejich vědomí.Pokud je bez vědomí řidiče dostihl jejich osud,pak by řidič neměl být volán k zodpovědnosti.Bohužel jsme ale svědky nespravedlivých trestů.Soudci kteří svou ohavnou nespravedlnost páchají na občanech EU vědomě    trestu neuniknou.

      • Za náklad a jeho zabezpečení je řidič odpovědný ve všech státech světa...

        • A vniknout do chladírenského vozu nepozorovaně?

          No...

  • TheGGG

    a teď budem ve vězeních živit pašeráckou sebranku...

  • KIMCID

    Dobře

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit