Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Budoucí náčelník financí Plesnivá tvář jen upozorňuje na to, kudy budou směřovat jeho kroky. Co považuje za ekonomicky škodlivé.

    Tedy valorizace důchodů, pomoc finančně slabým (i když celoživotně pracujícím). Inu panáček od Modrých strak. Každý, kdo jim dával svůj hlas s tím musel počítat.

  • To je hloupost. Kdyby byla pravda, co kváká Stanjura, tak inflace by řádila jen u nás. Jenže to je v celé EU. Za inflací stojí jednak nesmysly jako jsou emisní povolenky z dílny bruselských byrokratů a zelený fanatismus německých politických a intelektuálních elit, které se chytily chujoviny Green deal. Ono, když se Němci chytí nějaké ideologie, tak to mívá fatální následek pro celou Evropu. To už známe z historie.  A máme to tu znova.  

  • A kdo může za zhruba stejnou inflaci v Polsku nebo Německu? Taky naše vláda?

  • Stanjura by měl svoje kecy  prezentovat až něco dokáže. Zatím nula  ,jenom neodůvodněné žvanění. To celé i nová vláda.

    • Inflaci způsobila Topolánkova vláda,zaváděním fotovoltajky a dalších "zlodějen".

      Už tenkráte bylo jasné,že tato opatření jsou naprosto nevýhodná pro běžného spotřebitele.Akorát někteří na tom zbohatli,včetně Topolánka.

  • Za inflací je především zdražení energií o desítky až stovky procent. Kdyby měli Němci, potažmo celá EU, alespoň zbytky zdravého rozumu a domluvili dodávky s RF jako Maďaři, nemuseli jsme se dostat do takových sr...k. A až šílení Němci odstaví zbytek svých jaderných bloků, bude vymalováno. Stanjura by to jako budoucí ministr financí mohl vědět.

  • dzixy

    Domnívám se, že ministr financi by měl vědět, zda inflace je, nebo není způsobená i dosavadní vládou. I když příčiny inflace, jako takové, by měl beze zbytku znát. Ale pouze si myslet není  od nastupujícího ministra financí moc profesionální. Tento pojem si můžeme dovolit pouze my, diskutující. Ale stejně si myslím , že mluvit o věcech by měli ti, kteří o tom něco ví, rozumí tomu a mají s tím zkušenosti. Stanjura zřejmě s inflací nemá zkušenosti, proto si zřejmě myslí. Podobně si budou myslet zřejmě všichni vládní ministři nové vlády, jeden zkušenější, než druhý. Podle mne, samé Béčka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit