Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Svátek práce už přes 30 let není komunistickým svátek. Osobně nechápu, proč se lidi stydí za to, že pracují. Práce je jednou z nejvyšších priorit v životě, tak za oslavu stojí. Já bych se slavit nestyděl. Jenže politici z toho udělali hanbu. Protože to, co oni vyvádějí práce rozhodně není. 

  • On také nikdy komunistickým svátkem nebyl , ten komunistickej ksindl si ho přivlastnil  , ono je to jako s těmi velikonocemi a svátky pohanů .  

    Za práci se nikdo stydět nemusí a bez ní půjde každá společnost velmi rychle do kopru.😎

    • josef.chmela

      Tento svátek mohl vzniknout pouze za vlády kapitalistických ksindlů, v zemi největších teroristů světa. Za socialismu totiž neměli dělníci proč stávkovat, tam je nikdo nevykořisťoval.

      Naši "demokratičtí" politici ze Svátku práce udělali něco podřadného, neslušného, pro podřadné dělníky.  Poctivou prací se dnes větší peníze vydělat nedají. A dnešním mladým práce úplně smrdí.

      • Chmelo tys  wůl  že i bizon je proti tobě nicotný hlodavec , bavíme se o jakém roce ? V té době v zemi Uljanova bylo nevolnictví a v některých částech otroctví . Je to normální co dokážete jako  komunistickej ksindl pokroutit . Imbecil Lenin tak v tom čase  začal mutovat , jestli si teda už v té době nehrál s penízky od Německa v Brestu na pískovišti.

        • josef.chmela

          Ty debbbbile, kde já píšu něco o Rusku. Nauč se číst a pak tu plácej ty své voloviny.

          • Lenin a komunisti kde vybudovali socialismus kde nikdo nikoho nevykořistoval a kam ho všude vyvezli , že se z toho mužou někteří dodnes po.rat "bisone sdelano v CCCP"😎

  • ninuska748

    Já svátek práce už několik let slavím prací. :D Holt v Polsku se na to moc nehraje. Ale jsem ráda, protože práce ve Varšavě je pořád dost. Stačí jen zadat "praca Warszawa" do Googlu a je to. Po Covidu se to tady zase začíná rozhýbávat, takže těch pracovních příležitostí v Polsku je více než dost a jsem ráda, že jsem se sem před pár lety nastěhovala. :) 

  • A to, že ti demonstranti rozbíjeli stroje se již do článku nevešlo, že o tom nepíšete?

  • milacekpublika

    Docela fajn článek, který uvádí Svátek práce na pravou míru. Ne jako ta agitka s transparenty, kterou jsme si tady všichni odžili. Jde především o svátek dělníků a všech zaměstnanců a původně to byl protest proti nedodržování rizik na pracovišti, nízkým mzdám a tak dále. To se ale dočtete v tomhle pěkně sepsaném článku. :) Sdílím na Facebooku a děkuji! :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit