Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To nebudou mít přátelé a tvůrci "islamského" státu za velkou louží velkou radost.

  • Kolikátého už?

  • Turecko je jako mnoho jiných, fašistický stát, viz třeba nemilosrdné potírání a diskriminace Kurdů, a také islámský, dokonce s wahhábistickou formou. Mustafa Kemal Atatürk prosadil odluku náboženství od státu - což Turci velmi přivítali, žilo se jim svobodněji, ale psychopat a diabetik Erdogan to zvrátil.

    K prezidentským volbám - první kolo 14. května: Hrobař Turecka Erdogan má silného volebního protivníka, který je v nejhumánnější možné formě muslim. Kemal Kiliçdaroglu. Říkají si alavisté. Mezi Turky je hodně stoupenců této formy, kdy se tito  hlásí k učení a myšlenkám zoroastrismu, judaismu, křesťanství a islámu. Alavité se nemodlí jako muslimové, ani nemají mešity, nepostí se během ramadánu, pijí alkohol, jejich ženy nemusí nosit hidžáb a mají větší svobodu než ženy muslimské.

     Kemal Kiliçdaroglu byl vyfotografován, jak stojí na modlitebním koberečku, což je pro ostatní  muslimy-  nealavisty,  nemyslitelné. A právě tuto fotografii Erdogan ukazuje, kde může. Myslím, že by mu spíše pomohlo, kdyby zamezil jím způsobené katastrofální inflaci, tím pádem i emigraci a mnoho Turků by se i vrátilo domů. Za náznak nevhodných názorů, či údajně nevhodných názorů, zejména proti Erdoganovi - viz nemilosrdné potírání puče proti němu, je tam mnoho politických vězňů. Silné byly čistky v armádě. Erdoganovi se trochu zvýšily předvolební preference po jejich poklesu vyvolaném nevčasným řešením problémů vzniklým zemětřesením.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit