Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obcan zde několikrát prohlásil, že se máme naučit rusky, abychom mohli cestovat po Rusku a hovořit s lidmi jako on. Nu, pokud někde hovořil předvedeným způsobem, musel se dovědět opravdu zajímavé věci.

  • A kdo neumí počítat, ten leccos, jak sám přiznává, nechápe.

  • Asi senátor, kdyby byl poslanec, věděl by, kolik je poslanců.

  • Pěkný výkon Občane. Oni jsou lingvista.....Jen že černozadelní Hermann nějak k nám do Moskvy nechce - je mu líp u pohrobků vrahů z Lidic.

    Ale to Ty dobře víš, jen se Ti to nehodí, viď? Jen pro pořádek - vodku moc nemusím. Nic proti Rusku🙂

  • Ono "Merkelovou" jsem použil jako zástupný výraz pro všechno, co v dané oblasti nechci, což se jmenované či jejím zastáncům nemusí líbit, ale tak to v politice chodí, viďte.

    Bez EU nebo s EU jsme stejnou bezvýznamnou zemí. Získal jsem dlouhoholeté zkušenosti ve velké zahraniční firmě.


  • Nu, tovarišč, čto  takojto tvarišč MAN kak izmennik i strašilišče by těbě ponravilos? Vot, od kogo vodku piješ...😂

  • Soudruh by zase chtěl zavést vedoucí úlohu rodné strany?

  • To víš, lpalfy, kdo umí, ten umí a kdo neumí ten čumí 😂

  • Teda "občane, nejprve obhajuješ Parlament a  vzápětí chceš snížit počet poslanců. Prý pitomosti mohou vymýšlet i v menším počtu. Jakoby tomu nebylo tak i v Senátu.😂😂😎
  • Teda občane, klobouk dolů, co Ty všechno nevíš o Parlamentu i Senátu. Nejsi náhodou senátor??😀😎
  • TheGGG

    takovou demokracii na tiscali už nezachrání nikdo.... tady se maže a blokuje každý, kdo nenásleduje správný světonázor.... vedení tiscali mlčí a schvaluje to

  • Je zajímavé, jak většina lidí nadává na Merklovou a nasazuje jí v rozporu s realitou psí hlavu.

    Paní Merklová prohlásila, že Německo je připraveno přijmout válečné běžence ze Sýrie. To je v souladu s morálkou slušného člověka a solidarita je i jeden z pilířů Evropy.

    Ti kdo prosazují ekonomickou migraci jsou především neomarxisté v EU ( v Německu SPD ), nikoli křesťansko demokratická EPP (sdružení křesťansko demokratických a lidových stran v Evropském Parlamentu).

    A opustit EU může chtít  jen člověk který se nevyzná v ekonomice. S EU jsme součástí největší ekonomiky světa, se všemi výhodami z toho plynoucími. Bez EU bychom byli jen bezvýznamnou zemí.

  • Pokud se chceme mít jako v Německu, musíme i tak volit.

    To jako Merkelovou?

    Mnoho lidí se jistě chce mít jako nyní v Německu.

    Já ne, protože se nechci mít jako v Německu za deset let. Ostatně soudím, že EU má být opuštěna.

  • Mantru? A lidovci v bílé říze andělské? Méte krásný smysl pro humor. nebo hrozně slabé brýle?

    Možná kromě Herr Hermanna nemají žádné aféry - protože už nic neznamenají.

  • Ale, ale Herr Hermann ist nicht zrádce, nestvůra - jen mít rád nás Landsmaschaft. Inu, koho chleba jíš.......

  • žádná demokracie neexistuje, je to jenom iluze, kterou nám tady předvádí havloidní zrůdy

  • Ano, je hodně věcí, které nechápu. Např. Velký Třesk - Big Bang, kterým vznikl vesmír. Nechápu co třesklo, kde to třesklo, proč to třesklo... 😉

  • Tady je zase "moudrostí". Samozřejmě různým malým i velkým rádoby diktátorům vadí dělba moci, rádi by měli pouze panovníka s jeho úředníky, který by řídil stát jako (svůj) podnik.

    Nejde o to zda senát je či není potřebný a zda by měl či neměl být zrušen,  ale zda PARLAMENT má být dvoukomorový nebo pouze jednokomorový. A rozhodně větší zárukou dělby moci a tím i SVOBODY a DEMOKRACIE je PARLAMENT DVOUKOMOROVÝ. A je jedno, jestli se jeho části nazývají poslanecká sněmovna a senát nebo horní a dolní komora či nějak jinak.

  • dzixy
    Omyl, argumentů o opaku je více, než prstu na rukách.
  • dzixy

    Debaty o významu Senátu jsou již od jeho počátku. Oprávněné, A celou dobu se jenom ukazuje, že většina, co pochybuje o přínosném významu senátu, má pravdu. Významný jej vidí samotní senátoři, kteří na 6 let mají zajištěno sakra blahobytnou živnost. Pokud zůstane v platnosti pravidlo, že po odmítnutí Senátem nějaký zákon bude opět přehlasován Parlamentem, potom opravdu Senát je pouze na dvě věci. A jednou z nich je zbytečnost. Škoda peněz. A že je odkladištěm "vyhaslých" politiků je také známo od začátku. Například lidovec Bělobrádek zjišťuje, že jeho pidistrana ztrácí v Parlamentu a je možné, že v příštích volbách se tam nedostanou, našel si důvod kandidovat do Senátu. Dobrých každých 6 let žádné práce a mimořádného výdělku. A potom očekávejte, že takoví "Béčkoví" politici mají zpochybňovat Senát. Škoda, že na toto téma - Senát ANO. nebo NE nelze vypsat referendum. Poznání by to bylo smutné pro naše politiky, kteří si jdou na 6 let odpočinout a relaxovat, jak zmínil "politický prostitut" Pithart. A to vše za naše peníze, které byly získány množstvím práce, času, potu a mozolů. Ty mohou mít Senátoři akorát na zadku. Ale i těch je menšina. Zrůdné na celé věci je to, že na jedné straně senátoři tvrdí, jak je Senát důležitý, na druhé straně skoro každý z nich tam většinou není, protože vykonávají ještě další funkce - primátorů, starostů, nebo různá členství v dozorčích radách, většinou moc a moc dobře placených místech. A přitom se ani jeden Senátor nestydí, že sedí na dvou-třech židlích, čímž nemůže dobře vykonávat žádnou z těch funkcí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit