Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak je svatá pravda, že Merkelová by si zasloužila pořádný trest za to, co udělala celé Evropě, když ovlivnila možnost nelegálně se pohybovat po EU lidem, kteří zde nemají co dělat. Trest by patřil nejenom jí, ale celé bandě kolem ní a v EU, protože přicmrndávačů měla kolem sebe dost. U nás to byli naši eurohujeři. Ti ji podporovali a ovlivňovali, a teď dokonce ospravedlňují její chybné kroky s nelegální migraci. Spravedlivý trest by pro ni byl, kdyby se nebyla stala vítězem voleb a byla na ni podána žaloba pro hrubé zneužití své moci a vlivu při ohrožení občanů celé Evropy nelegálními migranty.
    • Ona je Merkelová neomezený fýrer jako skřet z Kremlu? A nedostávají náhodu migranti zaplaceno v rublech?
    • jeji zvoleni bylo zaplaceno zbrojari predem jasne vitezstvi
      • ... si primitiv, který vysvětlí i vysoké ceny másla v Česku světovým zbrojním průmyslem :)))
  • Makak
    Takže se uklidníme vážení presstituti a teď trošku pravdy... *1* *8*
    Čtvrtá říše se zakymácela: Merkelová vítězně prohrála.
    Schulz dostal direkt mezi oči. Jehňátka z mokřin kvílejí.
    Čech v německém parlamentu. NDR žije a myslí podobně jako my.
    Co udělá Okamura?
    http://www.protiproud.cz/politika/3371-ctvrta-rise-se-zakymacela-merkelova-vitezne-prohrala-schulz-dostal-direkt-mezi-oci-jehnatka-z-mokrin-kvileji-cech-v-nemeckem-parlamentu-ndr-zije-a-mysli-podobne-jako-my-co-udela-okamura.htm
    *5* *14*
    „Výsledek dnešních německých voleb je obrovským povzbuzením pro všechny české i evropské demokraty. Úžasným výsledkem je ztráta čtvrtiny hlasů merkelovské CDU, pětiny hlasů schulzovské SPD a naopak zisk 13 % hlasů politickým a mediálním establishmentem démonizované AfD.
    Jsem velmi rád, že jsem mohl svoji podporu AfD v posledních týdnech a měsících opakovaně vyjadřovat přímo na německé půdě na řadě předvolebních shromáždění. Ukázalo se, že ne všichni Němci se nechali zastrašit nenávistnou propagandou proti AfD, kterou nakonec zvolil každý sedmý německý občan.
    Je to i velký impuls pro volby u nás, snad se ani občané ČR nenechají ovlivnit mediální propagandou a použijí vlastní rozum. Výsledek dnešních voleb v Německu je pro Angelu Merkelovou Pyrrhovým vítězstvím.“
    • Makak, voni žijou v Deučlandu? To si tedy vybrali vizáž. A nebojej se, že s touhletou vizáří jich tam někdo vzme po čuni?
  • Šikovná holka tato paní MAKRELA sice hlasy ztratila, ale vyhrála. Už jistě přemýšlí, jak pozvat občany Indie, Číny, KLDR, Laosu a Kambodži na návštěvu, vždyť i je rádi poplatníci a voliči pohostí.
    Máme velké štěstí, že migranti zde nemají rodinné vazby a uvědomují si, že při rozpadu EU by pobytem v ČR šlápli hodně hluboko do lejna a museli by pracovat za podstatně nižší finance, než se vydávají jako dávky uprchlíkům za nic nedělání.
  • Zmerkelizované Německo opět ohrožuje evropskou civilizaci tak,jak nedávno hitlerovskéNěmecko. Hitlerovi jsme museli darovat Sudety a Merkelová chce zmerkelizovat celou českou kotlinu prostřednictvím podvodných migračních kvót.
    • Hitler si vzal jenom Sudety, kdežto Stalin se vzal všecko. No, fýrer jako fýrer.
  • Začíná lov na Mutti Angelu..V principu je to nápověda., že v Německu se nyní bude díky vzrůstající nespokojenosti velké části původních, domácích Němců., hlavně z německé části "Ostbloku" štěpit i koncentrovat snaha a nová síla v hledání nového vůdce, či vůdců., ve snaze vyměnit ty nynější., s cílem znovu "udělat ordnunk a očistit Německo od špíny"..i v heslech že..Německo patří zpět Němcům..jako skutečným pánům své země.atd., což jsou mimochodem zcela legitimní a vlastenecké požadavky s národními zájmy i tezemi pro každou zemi i občany., co se cítí stejně tak být "státně" i od "menšin" šikanování a ponižováni.,a na které bude hodně Němců a nejen Němců..stále více a více postupně slyšet., zvláště v konfrontaci s každodenním soužitím s "běženci" atd.,Bohužel však, historicky opět a znovu je to i velmi nebezpečný signál pro nás a celou Evropu, co sahá až po Ural obecně., právě v historické špatné zkušenosti s "německými říšemi a jejich vůdci"..
  • vymetou Merkelovou ale i Afriku a Blízký východ ze svých ulic. Nevěřím v mírumilovnou sluníčkovou německou společnost. Je to jen otázka času. Nebo že bych se mýlil ?
  • Já ty Němce nechápu. To si nemohli zvolit někoho pořádného? Třeba nějakého prolhaného slovenského estébáckého podvodníka a nebo asopň polojaponce.
    • si němci volí koho chtějí. Je to jejich věc a jejich chyba, když něvědí, jací skvělí politikové mohou existovat. Ale pak ať si nestěžují, že si nemohou dopřát takové dobroty jako Tuzemák nebo Vodňanské kuře a musí si na chleba patlat prachsprosté obyčejné máslo.
  • až tato zrůda zdechne a půjde se smažit do pekla za Vencou Letištěm tak bouchnu šáňo, už ho mám připravené
    • vždycky se říkalo o mrtvých jen dobře. Nehledě na to, že V. Havel sám o sobě říkal, že je pouhý kladeč věnců. Tak nevím proč by se za kladení věnců měl smažit v pekle.
  • a co u nás? Jeden diktátor chce řídit stát jako podnik a druhý je ožrala, lhář a táhne nás na východ. A ovčinec jim tleská.
    • Ožrala je již dávno mrtev. Kde žiješ, na Marsu?
  • jsem komsomolec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit