Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Povinné pracovní nasazení bylo za Protektoratu Böhmen und Mähren a pak za ČSSR (Českaja sovětskaja socialističeskaja respublika). A ten rádoby "řidič" státu jako (svého) podniku se tím zjevně inspiroval.

    Neměli by být v prvé řadě  "pracovně nasazeni" ti, co zanedbali realisovat včas nezbytná opatření proti šíření Ko-Či-Viru (komunistického čínského viru)? 

    • Chápu Vaše rozčílení na Babiše. Problém je ale daleko větší. Problém je, že na ministerstvech pracuje kde kdo, a hlavně kamarádičkové. Pak přijde pohroma a vidíme všichni, že ministerstvo zdravotnictví po personální stránce je naprosto neschopné. Vemte si, že před pár roky dělal ministra obrany komediant Stropnický. Veřejně prohlašoval, že nevadí to, že na vojně hrál pouze divadlo, ale že tu funkci zvládne a rozumí potřebám armády. Jeho zastánci pak říkali, že ministr nemusí být odborník ve svém oboru, ale musí mít správné náměstky a rádce. No, a takhle to pak vypadá, když dojde k průseru. Najednou zjistíme, že i náměstci a další nejsou kompetentní něco operativně řešit a všichni se schovávají za milion vytáček a vysvětlení, že toto nejde a tamto zase nejde z jiného důvodu a tak to jde do nekkonečna. Ukazuje to na shnilost takovéhoto systému.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit