Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak dobře, jako za vlády Muammara se už mít nikdy nebudou. Muammar vládl pevnou rukou, protože jinak se mnohonárodnostní (v libyjském případě mnohakmenový) stát vždy ocitne v chaosu a řezání se mezi sebou. Je to podobný případ jako kdysi Jugoslávie. Dokud tam vládl Josip-Broz Tito, byl v zemi pořádek a životní úroveň byla vysoká. Potom se jednotlivé národy do sebe pustily. Stejné je to i v Libyi. Muammar zajistil vysokou životní úroveň a díky vládě pevné ruky i pořádek. Prohnilý Západ se všude snaží zavést tzv. "demokracii", což v praxi vždy znamená jen korupci, rozkrádání a bordel.
  • Pouze začínají rozkrádat zemi ve velkém.Stejně jako ta banda lumpů,která se u nás dostala k moci před jednadvaceti léty.Dokud bylo co krást a dlužit bylo dobře.Nyní už začínaji horší časy.Země je astronomicky už zadlužená a rozkradeno vše.
  • Ty toho tak vybudují.Jediný co stojí za zmínku je ropa.Ta spadne do špinavých pracek zahraníčního kapitálu a slavní rebelové utřou nudli Pár parchantů se nahřebíčkuje a zbytek bude žrát velbloudí hovna.to je jen otázka času.Stejný scénář jako tady u nás
  • Kdo zná Libyji,tak moc dobře ví,že Libyjci nikdy nepracovali a pracovat nebudou,vše co je v Libyji postavené,včetně cest které stavěli také Dopravní stavby, všechny další stavby postavili cizinci.První začnou kšeftovat s ropou a následně začne kmenová válka právě o přístup ke zdrojům ropy.Této zběři(podívejte se na tkz.povstalce),nelze vládnout jiným způsobem než jak jim vládl Kaddáfí.
    • Ještě neskončili s válčením teď se dají do sebe jednotlivé frakce tzv. povstalců.Držím palce Muslimskému bratrstvu.Potom tam bude druhý Irán. *3* *14*
  • Rabovanim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit