Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • risach
    Šokující říjnové propočty MMF srovnaly vlády Babiše a Fialy s děsivým výsledkem!
    2

    V ČR probíhá od konce letošního léta nekonečná zjitřená parlamentní debata, zda je Fiala horší vladař, než byl Babiš, či je tomu právě naopak. Velmi zajímavé srovnání k této hádce evidentně přespříliš luxusně honorovaných zástupců českého lidu v poslanecké žvanírně nedávno zveřejnil washingtonský Mezinárodní měnový fond. A podle jeho výsledku, jsou oba dva vladaři společně zodpovědní za největší selhání růstu HDP, přepočteného na hlavu každého občana, na úplně celém světě!! Rozdíl mezi očekáváním růstu v roce 2019, a skutečným dosaženým růstem, (ve skutečnosti propadem), v roce 2022, činí podle MMF neuvěřitelných -12.5% na každého občana ČR. A je celému světu dáván za absolutně odstrašující příklad způsobu řízení státu!!!

  • "V novodobé historii České republiky, tedy od roku 1993, bylo nejnižší zadlužení státu mezi lety 1996 až 1998, kdy činilo devět procent HDP. Předsedou vlády byl tehdy Václav Klaus."

    No jóóó, ale on sebral tužku!!! Dovedete si představit, jak bychom na tom dnes byli, kdyby každý politik sebral jednu tužku!

  • To všechno Babiš. Samozřejmě. Náčelník Plesnivá tvář tomu nerozumí, tak za nic nemůže.

    Feldkurát Katz blahé paměti vykřikoval, že se mu to hoduje, když mu lidi půjčují.
    Hašek by se divil k jaké fialové dokonalosti byla jeho myšlenka dovedená. 

  • Pochopitelně.

    Máme tady cca 350 tis přivandrovalců/výletníků. Asi 114 000 jich "pracuje".

     Z b y t e k 

     se zařadilo do kategorie zranitení. Nepracuje to, vysedává po kavárnách, nakupuje ve slevách. My všichni jim platíme bydlení inkaso kapesné.Měsičně miliony.Z našich veřejných peněz. Stát si jen loni na ně půjčil  stovky milionů eur. Převážně jsou tady od Užgorodu.Kousek od hranice Slovenska.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit