Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nadstandart je už to, že člověk v tomhle Debilistánu vůbec nějak žije.
  • Dalsi paskvil z pera Necasovy vlady, kterej se delal zbytecne a stal hromadu penez. Kolik takovych paskvilu se jeste nejde??
  • Hoegerovi se musí kroutit i nehty u palců na nohou lotrovi. *16*
  • Dobré rozhodnutí ˇUS. Co na to teď lotři Kalousek s ministrem zdravotnictví v demisi\?
  • Já třeba nemám problém zaplatit poplatky u lékaře, nebo v nemocnici. Vadí mi ale, že se obchází ústavní zákon, kde je jasně deklarováno, že pro člověka, který si řádně platí sociální a zdravotní pojištění jsou jinak zdravotní služby zdarma. Navíc většina lidí, co navrhují tyto zákony už otevřeně přiznává, že nejde o regulační poplatky v pravém slova smyslu, ale o větší podíl na financování zdravotnických služeb. Upravte znění zákonu, potom si vybírejte co chcete, ale nesmíte se divit, že Ústavní soud ty poplatky bude rušit a navíc naprosto po právu!
  • To nebyly reformy, ale sv*nstva topkařů, které posvětili na zákon za asistence ODS-LIDEM. FUJ zmetci pravičáčtí !!!

    Už couvají i pravičáci - soudci ÚS, když vidí, že se politická situace mění s příchodem našeho pana presidenta.
    • Pravičáci v ÚS ??????????
  • konečně se začíná dít přítrž v okrádání Českého lidu Nečasovou vládou,mnoho lidi nemělo za co jíst,důchodci nevycházeli s výší důchodů a tato vláda vymyslela takový bíč.Jde vidět,jaké měl Nečas ve vládě odborniky a kdo na ty blby doplácel.Toto nasvědčuje,že jeden vedle druhého by měli být trestně stihání.Hoger zdravotnictví,Drábek sociální věci.Kalousek finance,kde se slušný Český člověk podívá,tak na co sáhli,to nestojí za nic a doplatil na to slušný Řeský člověk.
    • Příplatek za pobyt v nemocnici zavedl pan MuDr Rath v roce 2005 a ne Nečasova vláda.
      • Aspoň nelži dědku. Pravičák jak otevře tlamu hned z něj jdou lži.
      • Zavedla jej Topolánkova vláda, Rath o tom pouze uvažoval
        • Rath naopak jako jediný ve Středočeském kraji, když ani jako hejtman nemohl změnit ten pitomej zákon, taqk hradil poplatky za pacienty v nemocnici z rozpočtu kraje. Bylo to dost kontroverzní, ale prošlo to.
    • Český člověk
  • Vážená ČSSD. Děláte jen poloviční práci. Proč tedy,když si nemusím připlácet za pobyt v nemodcici,kde zároveň čerpám hotelové služby(praní prádla,strava,osvětlení,úklid),když jsem na nemocenské v domácím léčení musím si v této době vše hradit sám,a také si olatím nemocenské pojištění,jako platí pacient ležící v nemocnici. Je to diskriminace pacientů.kteří se musí léčit nebo doléčovat doma. Perosím pana Sobotku a Tejce,aby u ústavního soudu nechali vyjádření doplnit,nebo dpolni,i zákon o zdavotním pojištění,že pacient léčící nebo doléčující se doma bude k nemocenským dávkám dostávat uhrazeny hotelové služby,které čerpá pacient v nemocnici.
    • Nikoho neperos, nic ti to nepomůže. A zavolej si vnoučka ať ti opravuje chyby.
    • Vážený pane dědo, jestli jste Váš příspěvek myslel ironicky, tak to beru. Jestli jste jej myslel vážně, stavte se na psychiatrií!
    • Milý dědo,
      kolikrát jsme Ti s Mařenkou říkali, že nemůžeš vyletět z paneláku a jít do nemocnice jen tak? Ty si tam ležíš a myslíš, že když platíš poplatky panu Hégrovi, tak že je vše v pořádku, ale že doma Ti dál běží inkaso, které nemá kdo zaplatit, takže dokonce nabíhají i pokuty, to Ti nevadí? Tím, že odejdeš do nemocnice se jiných plateb přece nezbavíš ! Jenomže Ty vlastně ano, inkaso zaplatíme my za Tebe a Ty jsi na "svém hotelu" šťastný a hodný pan Hégr je Tvůj favorit, takže ještě rozdáváš rozumy jiným !
    • Dědo, máte správný selský rozum
  • Kriminálníci se v base válejí jako v hotelu s veškerou péčí i stravou a žádné poplatky neplatí. To máme my občané na všechno jen doplácet? Ksindl pravičácký, copak to nevidíte? A co cikáni. Ty neplatí vůbec nic. A prý že jsou sociálně slabí. Vždyť se na ně podívejte. Cice nemají vkus, ale chodí v tom nejdražším zboží co je v prodeji. A každý vyžraný jako prase nebo politik. Ono je to stejné. Parazit jako parazit.
    • Ksindl pravičácký jó? Hezky řečeno Peppone, palec nahoru.
    • Jsi s prominutím pěkný v.ůl.Jestli si chci připlatit na lepší pokoj, lepší kloub--co je ti po tom --socko.
      • Píšeš nesmysly,v době kdy působil na ministerstvu zdrav. ležel v Klimkovicích jeho otec,bez nohy cukrovkář.Neptej se na ten jeho nadstandart,nic neplatil,a ještě vyhrožoval personálu
        svým synem.Všeci byli předposrání a on nemněl nadstandart,ale super luxus.Pokud nebude jedna línie ,bude to zneužité.Když jsem ležel na interně ,pokud byl někdo zrovna důvěryhodný,byl na pokoji se sobě rovnýma-tak nějak-nechytej mně za slovo.Ale pokud byl někdo slušnej,ležel mezi slušnýma.Tohle to kiastování povede k vulgaritě k personálu-když jeden pan podnikatel se zástavárnou a směnárnama řval po sestrách,že když platí starýmu-
        tak mluvil o svém otci ,samostatný pokoj,proč ho ta kráva(míněno sestřička)v noci budí k vůli nějakým práškům.Asi nejsi vážně nemocná tak takhle hloupě meleš.Znám případy kdy lékař jede na dovolenou a dědka dá na 3 týdny do špitálu.Berou mu krev,rentgenujou plíce a a podobný neškodný úkony.Pobyt hradí pojišťovna a nadstandart nikdo-soukr.špitál.Ty když nezaplatíš,tak ti bez dokladu o zaplacení nedaj ani propouš.zprávu. Tohle jsem zažil na vlastní kůži.
      • Tak jim to dejte darem. Já bych všechny pravičáky vykleštil a stáhl z kůže.
        • Proč darem, chci si to koupit, nevím kde dar skončí.
          • Když se po operaci probudíte z narkozy, tak také nevíte jaké kvality by vám tam dali. Ale tady přece nejde jen o kyčelní klouby.
        • A to nejenom za zdravotnické poplatky. Ta zničení a rozkradení země.
  • Já také musím snad poprvé pochválit US. Základní listina práva a svobod - "všichni mají právo na život." A poplatky to nezaručují. Zvýhodňují jen bohaté a navíc mohou přivést lidi do dluhů a neřešitelných situací.
    Ať pravičáci pochcípají v těch nejkrutějších bolestech, když porušují základní lidská práva a zavádí ve zdravotnictví bizniz.
    • Peppone. Když se budeš léčit doma,tak si vše co v nemocnici dostaneš zadarmo budeš platit z nemocenských dávek. V nemocnici to máš zadarmo. To jsou ty Tvá lidská práva a kdo tedy více doplácí -ten,který má stravu,úklid,elektřinu,praní prádla,pořízení nového prádla včetně oblečení skoro zadarmo,nebo ten,který bere nemocenské dávky a vše si musí hradit sám a nemůže dle tebe proto upadnout do dluhů. Prosím Tě pamatuješ-li si něco z počtů obecné(národní) školy?
      • Já nic nepopírám. Také jsem proto, aby ti léčící se doma měli léky zdarma. Tak je to myšleno. Každý není a nemůže být v nemocnici. Zlatí komunisté. Za nich se zplatla jedna koruna za recept a ostatní prostředky byly zdarma.
        • A jsem rovněž proti poplatkům při návštěvě lékaře.
          • No, ono zde pláčeš na "nesprávném hrobě". Lékaři sami si ty poplatky nevymysleli, ale vymyslel je Julínek s Cikertem. To za prvé a za druhé lékaři z těch poplatků nemají nic, sice si je ponechají, to ano, ale Zdravotní pojišťovna jim za každého pacienta strhne ty tři pětky z vyúčtování za výkony. Takže na těch poplatcích vydělávají pojišťovny a ne lékaři a ani nemocnice. Generální ředitel pojišťovny pak za ně pořádá silvestrovské "mecheche" atp. Nenadávejme zde lékařům. Za nadstandard ale ty peníze zůstávaly nemocnici. Takže on není každý zlodějem, kdo vybírá pro někoho, protože musí.Principiálně je to vlastně mafiánské "výpalné" pro pojišťovny, ne lékaře. Takže lékařská péče opravdu není zadarmo, i kdyby to obsahovalo tisíc listin základních práv a svobod, či tisíc ústav...Pročpak asi zdravotní pojišťovny pokutují lékaře za nevybírání těch poplatků ??? Protože to jsou jejich peníze a ne doktorů !!!
            • Jestli to bylo určené mně, tak já na lékaře nenadávám. Ty poplatky zavedl MZ v čele s Julínkem a Hegerem. I ta no tom vozejku. To jsou ty svin-, a samozřejmě zdravotní pojišťovny. Ať přímo pojišťovna nebo jejich rada vedené Šnajdrem. Ale spadají rovněž pod MZ. To jsou hlavní kur-y.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit