Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby mně někdo po revoluci řekl, jak to bude v Evropě vypadat za třicet let, tak bych mu nevěřil a považoval bych to za nesmysl.

  • Stalingrad

    To,co se musulmamanům nepovedlo r.1683,když dostali na pr frak,to se jim fakt povede přes íče jejich žen a připos, ranosti našich vlád v evropě. Takhle kdyby se chovali a jednali naši staříci,tak dnes tu možná nejsme a je jedno jestli to byli osmani bo sám velký Áda,nebo dnes mlátíme 5x denně hlavou o zem,chodí tu černé igelitové strašidla.....kde je a co by tomu řekl polský král Jan III. Sobieski,Velitel obleženého města Vídně Ernst Rüdiger von Starhemberg a jeho zástupcem byl český šlechtic Zdeněk Kaplíř ze Sulevic,co by říka i Vlad Tepes,ze kterého udělali krvežíznivého upíra,ale bez té krutosti to tenkráte nešlo a asi nepůjde ani dnes,to by si z něj dělali osmani p, rdel a tu si dnes dělají z nás. Již jeho jméno jim nahánělo hrůzu !!! No,za to Anča méééé ,claun-Claude Juncker a další i naši výtači jako šojdrová by z vítězů u Vídně udělali terorist,separist,xenofob ,vrahy a nevím co ještě !!!! Když přijedou do musulmanských zemí,tak jsou po dělaný až za ušima a na hubu si dají náhubek jak pro bernardýny,za to tady se musíme musulmanům podřídit !!!! Všichni ti výtači,milovníci a propagátoři multikultimusulmanu  by měli okamžitě alou do musulmanských zemí,s poznámkou návrat nežádoucí !!! Jsme již jen otroky a poskoky těch našich vlád a musulmanů v naší zemi-kolonii !!!!

  • https://zpravy.idnes.cz/rakousko-skolstvi-islam-knihy-ucitelka-f0g-/zahranicni.aspx?c=A180912_184428_zahranicni_luka

    Citát Winstona Churchilla

    “Islám je pro člověka to, co pro psa vzteklina”

    • Vzdáváme se křesťanství a tak se nám sem dere islám. Jenom jsme zapomněli, že křesťanství nabízí, kdežto islám vynucuje...

      • Vzdáváte se křesťanství, tak se vám tam dere islám. A že se ho vzdáváte již hodně dlouho: Muslimské dobytí Španělska v letech 711 - 718/722. Po ovládnutí celého Maghrebu a islamizaci tamějších berberských obyvatel stanuli muslimové na pobřeží Gibraltarského průlivu. Na protějším břehu se rozkládala Evropa; Pyrenejský poloostrov, kde existovala upadající říše germánských Vizigótů.
        Odtud pravděpodobně přišel první signál, který přiměl muslimská vojska
        překročit úžinu a vpadnout do země. Za pár let byla již tamější část
        území muslimy pokořena a v čele provincie stál guvernér podřízený
        umajjovskému chalífovi v Damašku.

  • Vídenští se svými radily a dalšími chytráky si sami předurčují osud Vídně a potažmo Rakouska. Současné lavírování a přechytralé taktizování jim vymezuje jedinou trasu do budoucnosti, a tou je cesta do migračně-musulmanské žumpy. Postoj Vídně mi připomíná postoj Chamberlaina k rozpínavému Německu v předvečer II. světové války.
  • Z těch východních stepí nikdy nepošlo nic dobrého: Hunové v čele s Atilou, pak nájezdníci z Osmanské říše, pak budovatelé šťastných rudých zítřků (rudých od krve)... Holt, nájezdníci neumějí hospodařit a vzdělávat svou zemi (jako "zemědělci" např. Izraelci), nájezdníci prostě udělají loupežný nájezd do okolí, vyloupí, znásilní, povraždí na co přijdou a táhnou dál. A jestli je to islamismus, socialismus, komunismus... vsjo ravno.

    • Přesně!

      Obcan ovládající ruštinu navštíví SSSR a nevidí ani klásek, i když Rusko se loni stalo největším vývozcem pšenice na světě, podruhé
      ve svých dějinách. Mezitím stihlo být (za Brežněva a Gorbačova) také
      jejím největším dovozcem.Loňský rok by mohl klidně vstoupit do dějin. Totiž jako ten, kdy se
      Rusko znovu stalo největším vývozcem pšenice na světě, a vrátilo se tak
      na pozici, která ruskému impériu náležela v dobách na sklonku vlády
      carů. Pravda, tehdy se na prvenství skládaly obilnářské oblasti nejen na
      území dnešní Ruské federace, ale také Ukrajina, kus Pobaltí a Polska,
      ale v roce 1910 představoval podíl ruského impéria na celosvětovém
      vývozu pšenice 36,4 procenta.

      Jste opravdu takový trouba, že předpokládáte neznalost četby u čtenářů zdejších komentářů?

  • dzixy
    Alibizmus největšího zrna. A po takových činech už není zapotřebí ani chyby Merkelové s jejím pozváním muslimského světa do Evropy. Regionální politici - alibisté - ji pomohou řešit situaci svými postoji a obavami o svá křesla. A tak pomalu, dnes již zevnitř, bude Evropa chřadnout a chřadnout, až ji pohltí muslimský svět. No a to již bude konec Evropy a my dnešní již pod drnem. Ale co naše děti a vnuci !!

  • Takže muslimská komunita bude určovat Naše dějiny,nestačí debilní umazavání křížů na kostelu v Řecku na plakátech Lidlu.No pravda srovnat Vídeň dnes s tou před 28 lety tak chápu , jen tak dál a za 50 let po nás neštěkne ani pes a bude mít pomník ve Vídni třeba Erdogan.Tady už opravdu někomu mrrddá na majáku a jak je vidět tak skupinové šílenství bezdětné mamá Merkel a opilce Džunkra se šíří a pak se divíte že stoupá obliba nácků a podvodníků všeho druhu.

  • Zbabělci evropští demokraté,kdyby se tak chovali v době bitvy o vídeň,byli by už dávno povražděni muslimskými okupanty.Chce se mi zvracet nad politickou neschopností v EU!

  • Další vítězství agresivního a stupidního islámu ?


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit