Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Buďte prosím velmi opatrní ve vyjadřování svých názorů. Nikde není psáno, že si naši strážci čistoty nepřijdou jednou i pro Vás.

    Slovo vlastenec je dnes nadávka. Nevím, jestli tihle chlapíci dělají dobře, ale zatím jim nikdo nic nezákonného neprokázal. Kdyby bojovali na straně Ukrajiny, bude to O.K.?

    Kdo kdy stíhal někoho, kdo dělal stejné věci v Cizinecké legii? Nebo není stejný metr? 

    Je to ideologická válka. Tak prosím opatrně ve vyjádřeních. Sledují nás a vědí o nás. 

    Nemluvím o bolševikovi, ale o našich orgánech v současnosti. Bohužel. 

    • S tímto rizikem musí počítat každy rebel. Hus, Komenský, Kubiš......že režimy je sledují a snaží se je zničit, nástrojů mají dost, sledování mobilů, mailů, sociálních sítí, špiclové v nejbližším okolí....prostě jsme uprostřed zvráceného režimu a musíme překonat svůj strach a nedovolit mu omezovat naše Životy. Riziko je součástí hry.....

  • Před časem si extra hlupaňa a bezvýznamná šmudla Nela Lísková založila konzulát Doněcké republiky. Hlupaňa si pronajala chodbu  v Ostravě v hotelu a tam "úřadovala". Chodila v maskáčích a tvářila se důležitě. Dávala rozhovory. Se nechce věřit že o blbce psali všechno noviny. A když se napsalo v diskuzi něco proti? Ihned smazáno. Nakonec jí to soud zatrhl.Jen se doufá že tu extra blbku už někdo též smazal. Takový odpad společnosti nemůže nikomu nikde chybět.

  • Nevím, proč se tu tak plýtvá emocemi. Je přece logické jak se musí chovat reprezentanti českoňského protektorátu vzhledem k ideologické orientaci svých nadřízených z Washingtonu. Přece víme jak muselo reagovat četnictvo a reprezentační složky protektorátu Čechy a Morava na odbojáře, vzhledem k pokynům z Berlína. Prostě se minulost opakuje. Co je natom divného?

  • gaheris

    Tak už koněčně páni vlezdobruselisti řekněte kdo vyhrál a kdo prohrál aby jsme byli v obraze!

  • Kdo se v tom má vyznat? Je to jako s těma rouškama a nekonečně se měnícími nařízeními. Když někdo bojuje za snahu o osamostatnění nějakého území od svého státu, tak je to jednou boj za svobodu (Kosovo) a podruhé teroristický boj  (Katalánsko, Donětská republika). Vytrčil, když jel podpořit boj Tchajvanu za odtržení od Číny, tak měl být podlé této dnešní logiky, zadržen pro podezření z teroristického činu. Vůbec, naše vláda by měla vydat nějakou BROŽURU, kde se bojuje za svobodu a kde je to teroristický boj. Navíc, každý rok by se měla aktualizovat, protože se to také může měnit, že? Kdysi USA podporovali Usama Bin Ladina jako bojovníka za svobodu a pak ho sama zlikvidovala jako teroristu. Opravdu je to pro nás ovčany a tupce těžké se v tom orientovat. Pak se stanou taková nedorozumění jako těmto pěti českým občanům. Snad k nim bude soud shovívavý a uzná, že žádná brožura zatím vydána nebyla.

    Jak Donutil říká v Tankovém praporu - "Chlapi měli jsme to v té brožuře - za socialismus a k socialistické morálce"!!!!!!!!!!!!!!

  • Tak tedy na straně samozvané Doněcké lidové republiky? A jak  ta vznikla? REFERENDEM! Jak vzniklo Kosovo ? NÁSILÍM.  Nevím co je více demokratické.... Ale když se chtělo odtrhnout Katalánsko, bylo to opět demokraticky zadupáno do země  policí a vojskem s represemi představitelů, i když byla většina PRO odtržení. Není něco špatně?

  • Makak

    Zdravíme Hrdiny!

    • LupuIin

      Ave Makak 😉

  • kdyby byli na straně Ukainy byli by správní vojáci, a když  jsou  na straně Doněcké republiky tak hned terorista! Oni byli na straně dobra, protože ukraina dnes stát, kde se hajuje, jejich religie je fašismus a jen tak zabijí obyčejné lidé, mají na svědomí smrt dětí, v Doněcku je aleje andělů, kde jsou pochované dětí, a je jich přes 100 !!!!!   

  • LupuIin

    Vidím že ani po šesti letech žádná změna. Havloidní čapisral s několika nicky je tu stále jako doma... 

  • Tak to až ten v pyžamu v Lánech dostane "nakaz iz Kremlja" tak jim udělí milost a ještě jim dá rudý řád

    • KIMCID

      Lžeš ale co čekat od komunisty jako jsi ty

      • LupuIin

        Zdar braře. Stále s ním vedeš marný boj? S větrnými mlýny nelze bojovat 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit