Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    V Polsku jsem chvíli jezdil a musím říct, že docela fajn. Přeprava zásilky pro polského zákazníka je o dost méně frustrující a stresující. Kromě toho polští zákazníci prostě čekají na zásilku a ještě se vám poměrně štědře odmění. Zkrátka úplně jiná kultura u doručování zásilek a logistiky. No, takže určitě doporučuji podnikání v Polsku. Kromě toho tam není prakticky žádná jazyková bariéra. ;-) 

  • Jojo, taky jsme nedávno expandovali akorát k našim sousedům do Polska. Připravovala se na to celá firma 2 roky, ale konečně jsem tam spustili eshop a expedice a všechno maká jak má. Agendu si vedeme přes čárové kódy takže víme, kolik máme čeho. Zapisujeme se nám to do cloudu v čase, takže tam nejsou zádna szpozdení nebo tak neco :) 

  • Teď jsem nedávno ke svému podnikání udělala web a hledala jsem SEO optimalizaci a naštěstí jsem našla. Na doporučení kamarádky jsem na to vsadila a říkám,že fakt není potřeba další reklama a tak. Doporučuji! Upřímně, v Polsku bych já sama osobně asi úplně nezačínala podnikat. Možná osobní pocit, nevím... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit