Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je zajímavé pozorovat jak se socanská lůza může zalknout vzteky, že padla klec a DRatha za jeho lumpárny zadrátovali.
    • Co je to socanská lůza?
      • Socanská lůza je každý kdo nesouhlasí s petrem, bez rozdílu věku, pohlaví a stranické příslušnosti
      • Socanská lůza je sociální vrstva nevzdělaných a lenivých jedinců, kteří se chtějí mít dobře na úkor těch schopných a pracovitých a proto jdou za každým, kdo jim před čenichem zamává buřtem.
        • Petře, chceš nám namluvit, že Babiš, Bakala,Řebíček, Keller a ostatní multimilonáři jsou pouze ti jediní pracovití a vzdělaní. Chceš nám říct, že ten, kdo každý den vstává v pět či dříve a chodí do práce je lenivý a nevzdělaný? Že dělník, který ovládá numericky řízené stroje nebo velkorypadlo, či zdravotní sestra, která musí znát spoustu odborné terminologie a práce,nebo lékař, který zachraňuje životy jsou neschopní nebo leniví? Že to jsou ti, kterým je nutno mávat před nosem buřtem? Nebo o kom vlastně mluvíš?
    • Petře, patřím mezi lidi, kteří mají radost,že se konečně něco děje. Bohužel je to příliš pozdě. Jiné lůzy, třeba ty napravo se nemohly vztekat, protože pravicovým zlodějům vše prošlo "zametením" pod koberec. Proto nás ostatní štve, že není stejný metr na všechny. Pokud budeš soudný, tak můžeš ukázat i doprava,jak se tam ztrácely peníze. Počínaje Klausovým kontem ve švýcarech,neznámí a tajní zahraniční sponzoři ODS,pochybné amnestie Klausovým příznivcům, Starostové nejenom v Praze (Jančí) či Bém,Janoušek, a to je jen něco co pronikne na veřejnost. Proč pravicová lůza nechce přiznat nabytí majetku? Proč pravicová lůza schválila neoprávněné navýšení výstavby "Pražského okruhu" o 100 miliard navíc? A další kauzy (Promopro,Openkard,IZIP) do vše bylo z dílny pravice. Pravicová policie to neřešila a neřeší.
      • Lery, to o čem píšeš není "pravicová" lůza, ale levičácká lůza, která si vzala pravicové převleky. Pravicovost je dána charakterem, morálkou, chování a nikoli převlekem. Z čeledína se nestane šlechtic tím, že si navlékne (ukradené) šlechtické šaty. Jinak s Tebkou ovšem souhlasím.
        • Petře, myslím si, že nemáš pravdu. Nevím jak jsi přišel na převleky? Buď je někdo levicově zaměřený a někdo pravicově. Je to dáno přesvědčením. Především je to dáno tím, v jakých podmínkách kdo vyrůstal. Nejsem přesvědčený, že ten, kdo musí pro někoho "makat" a není za to náležitě oceněn, že bude převlékat kabát. Čeledín se nemůže stát šlechticem. To máš pravdu. A taky ne všichni při privatizaci se mohli stát milionáři. Byli to pouze vyvolení těch, kteří byli u moci a v pravou chvíli byli na pravém místě. Ale třeba "Popelka" ????
          • Lery, ta formulace o převlecích je samozřejmě jenom slovní alegorie. Znal jsem lidi chovající se jako velice aktivní komunisté, o kterých se tradovalo, že za Protektorátu aktivně spolupracovali s Gestapem. Znám lidi, kteří za vlády komunistů spolupracovali s StB a jsou dohledatelní v příslušných seznamech, zneužívali svého členství v KSČ k získávání výhod na úkor ostatních a nyní o sobě prohlašují, že jsou demokraté a horlivě se hlásí např. k občanské "demokratické" straně. To je jako s tím čeledínem, který si navlékl šlechtické šaty: šlechtic z něho nebude, protože mu k tomu chybí šlechtické vychování. Nezapomínejme, že dělení na "levici" a "pravici" vzniklo za francouzské revoluce na konci 18.století podle toho jaký žebříček hodnot, myšlení, chování dotyčný vyznával a podle toho si sedl v Konventu buď napravo nebo nalevo. Dnes je ten původní význam poněkud posunut. Znám lidi, kteří vyznávali komunistickou ideologii a upřímně se domnívali, že je to cesta ke štěstí a blahobytu. Sami poctivě pracovali a rudá knížka jim snad přinášela nanejvýš osobní uspokojení, že se chovají dobře. Nepochopili však, že je to falešná chiliastická víra, zavádějící cesta, která nerespektuje sociologické, psychologické, filosofické a další zákonitosti a nutně vede k násilí, ničení hodnot a ohrožuje vývoj lidské společnosti. Uplatňování komunismu (stejně jako nacismu, který se od komunismu moc neliší - jedna ideologie dělí lidi na "vyšší" a "nižší třídy a druhá rasy) lze přirovnat k myšlence antické báje o Prokrustově loži - jistě víš o co jde.
            Zaměření "levicové" nebo "pravicové" (v současném pojetí) je samozřejmě dáno výchovou, vzděláním, prostředím v němž žije, četbou a přemýšlením nebo naopak slepým přejímáním cizích názorů. Jsou ovšem lidé, kteří nemají navíc, než aby pro někoho "makali" a tak "makali" pro nacisty a práskali Gestapu a po válce "makali" pro komunisty a práskali StB. A naopak znám mnoho lidí, kteří se živí tím, že pro někoho "makají" a přesto jsou čestní a morální.
            O privatizaci je škoda slov: nejdřív měl být vrácen majetek tomu, jemuž byl uloupen (žádné "tlusté čáry za minulostí") a zbytek měl být privatizován tak, že novým majitel nebo majitelé (akcionáři) mají majetek "ve správě" do té doby, než plně splatí jeho hodnotu do státní pokladny. Samozřejmě ti co si nejvíc "naprivatizovali" byli ti, kdo "byli u toho" - zejména Klaus a jeho zlodějská banda, StBáci atd.
            Nevím co máš ně myslí "Popelkou". Snad to, že i člověk pocházející z chudých poměrů, pracovitý a přesto chudý může být morální. Právě to že komunisti zničili tradiční morální hodnoty, to je největší škoda, kterou napáchali.
            • Taky s Tebou v něčem souhlasím. Ale lidé jsou různí. Někdo to má v hlavě, že je vynikající muzikant, jiný, že je malíř nebo matematik, jiný technik či obchodník. Ale neexistuje člověk, který by uměl z těchto náhodně uvedených vlastností všechny a ve všech byl jedinečný. Tak nemohou být lidé různých profesí a řídit ministerstva, protože jsou straníci vítězné strany. Komunisté měli jednu výhodu, že na jednotlivých resortech, měli odborníky. Kdyby neměli, tak by se komunismus dávno sesypal ještě před rokem 89. K roku 1989 došlo z toho důvodu, že namyšlenost politiků (nikoliv ministrů),ale vedoucích představitelů KSČ, vedla ke špatnému zhodnocení situace, ke které došlo. Zaslepeni do vlastní ideologie nemohli správně posoudit vývoj. Kdyby Indrové,Hoffmannové, Biľakové,Lorencové či Hegenbarty včas nahradil někdo jiný, byla by tady KSČ možná v pozměněné podobě doposud. Chtělo to povolit lidem trochu kapitalismu aby nahlédli pod pokličku a na náměstích by se necinkalo. Havel nebyl převlékač, ale byl dosazen do vedení těmi, kteří byli z KSČ vyhození buď v roce 1970 nebo později (to byl disent). Dnes ten disent obrací list a přiznává, že komunisti to zase tak špatně nevedli. Přichází na to i cinkající lid (tedy lid převlékač?) a ten lid je dnes ochoten na náměstích cinkat pro to, aby se sociální zásady komunistů vrátily. Je to náhoda? Nebo kdo to způsobil, převlékači?
        • Tak hele? To jsi měl říct hned, jak to s tebou je! Nemusel jsem s tebou ztrácet čas! Lidi, nereagujte na něho, to je vážně id_ot.
        • Vy nevíte o čem píšete, třeba němcová, kubice a spousta dalších na levo nikdy nebyli. Nemluvě o tom, že zde obhajujete několik trestných činů s přesně definovanými rysy. laskavě si to najděte, a můžete si to sem dát pro výstrahu všem co "dělají" totéž. Jste totiž jeden z těch bastardů co jsou schopni ročně rozkrást zbytek našeho hdp, aby nás držel v mínusu a museli jsme být závislý na větších fašistech a zlodějích. Jediné co by Vám svědčilo je práce ve vězeňském oblečku někde u Jáchymova ve štole i se svými soukmenovci provozujícími genocidu slušných lidí. Jste jen póvl a dobytek co je jen zrovna teď u moci, ale poločas plutonia je 300 let takhle dlouho tu nebudete prasata *16*
          • Gemo, pravicovost nebo levicovost je věcí uznávané stupnice hodnot a chování, I když je Tvá reakce značně zmatená a svědčí o nepochopení mých, přesto neodmítám s Tebou diskutovat. Tvé vulgarismy přehlížím, ty jen svědčí o nedostatku Tvého vychování a vzdělání. A to, že bys lidi za vlastní názor opět posílal do Jáchymova jen dokresluje Tvůj charakter.
            • Gemo, samozřejmě se mnou nemusíš diskutovat a proto nechápu proč odpovídáš. Opakuji, že Tvá reakce dokazuje nepochopen mých slov a vulgarita Tvých projevů svědčí o Tvém StBáckém naturelu.
            • Jen upřesňuji, nehodlám diskutovat s dobytkem co hájí ekonomickou likvidaci státu, jeho majority, na úkor zájmů mafie, jak u nás, v bildmberku, tak v bruselu. Jen doufám, že se dočkám spravedlivých procesů i s tebou ty pravičácky prase. Už si zaplatil složenku za dluhy tvých soukmenovců dobytku? Najednou jde o hodnoty, ale že benda ml, benda st, a výše uvedení, včetně dientsbiera, také disidenta a jeho synáčka co jako student tenhle bordel startoval nikdy nebyli na levo, a přiklonili se tam, kde jsou větší koryta to jsi opoměl. Ty totiž umíš opomínat, a vyzdvihovat jen to co se ti hodí a to je tvůj problém a má zbytečná starost. Add lágry: myslím že dnes se přesně ukazuje, co za gaunery bylo vězněno a co dokážou na svobodě. Viz 25000 politických vězňů po amnestii havla v roce 90 *10*
  • Těžký zločinec Kubice bude odměňovat sebranku, který vyrobila a nainstalovala důkazy proti Davčovi. A jakou odměnu dostane samotný Kubice? Navrhuji bezpočet ran železnými tyčemi. Nic jiného si tento švidravý parchant nezaslouží, stejně tak jako celé Modré peklo!

    Davčo drž se! A do nich!
    • Tlak a snaha médií mě utvrzuje o uměle vyvolané kauze ve které se díky jejich "nezávislosti" pravdu nikdy nedozvíme *10*
  • Jdete uz s tim nekam *16* Copak tím zase media krejou, ze se tak angazuji, ze by cirkevni restituce a nebo jinou zlodejinu vladnouci garnitury. Zejmena ta disidentska mrcha s xichtem plynove masky vzor 62 me pobavila. At hodi kamenem kdo je cisty. myslim ze jen par clenu kscm. Tak dejte rathovi pokoj novinarsky zavislaci na garniture u koryta *12*
  • Jakýpak supertalent a Rambo, vždyť takoví jako on jsou jen obyčejní, nadřazení a drzí gauneřští sprosťáci, kteří se lidem normálně za bílého dne vysmívají do ksich...no prostě do obličeje.. a zjevně jim ten pocit mít vliv a moc dělá dobře , když se takhle chovají a dostávají svým rozhodováním tuto zemi a lidi v jejich životech, tam kam nás chtějí mít, aby mohli ještě víc hrabat a hrabat a člověk už se tak otupil, že se nebude ani bránit, či naopak, aby mu ruply nervy a pak se to řešilo v ulicích se vší parádou a začalo se od znova ...Vždyť to jde vidět i na jejich chování mezi sebou, kde každý na každého tam něco ví. To není jen on... kdepak !..takových je tam daleko a daleko víc a je úplně jedno z které strany ..
  • Rath to stejně udělal kvůli telvizi. Jinak by ji museli zavřít, protože by neměla co vysílat. :-)
    • to je super:-)))))
  • áááááááááááááááááá tak tohle je po drž ce nejen politikům vládní koaly , v čele s Němcovou , ale i všem najatým a prodejným pisálkům, různým těm ... ologům co všecko vědí a kecejí a kecají....> šlo to do archívu a móóóc se mi to líbí.... těm našim rádoby demokratům to přeji... a moc.... *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1*
    Hurrráááá nezávislý zahraniční tisku....
  • Rath má tak blízko k Tymošenkové, jako slon k porcelánu
    • Avy tak blizko k vlku, jako k hemeroidu *12*
  • Co je to úplatek? Suma peněz, někde ukradená. Kočárník na "konzultace" v ODS připravil zákon o LTO. Umožnili tak neskutečné rozkradení stovek miliard Kč.Nikdy nikdo nebyl potrestán. Svým zákonem o LTO připravil super podmínky pro korupci. Přímo na Václaváku se předávaly prominentním osobám rovněž desítky milionů korun a to jen igelitkách . Nikdo je nikdy nesledoval a nechytl, protože bylo v zájmu "demokracie" aby se tady vytvořilo podnikatelské podhoubí. Podnikatelské podhoubí máme a je nyní potřeba napravit politické chyby a možné preference.
  • A co Vondra, Kocourek a další korupčníci z ODS ??? Je jasné, že to bylo nastrčeno, nehodil se jim, báli se ho. Takové kecy co tu píší, jsou to lži na každou chvíli je to jinak.
  • Někde tam píšou o demokracii ale bohužel tady žádná není.
    • Než začneš hlásat svá pivní "moudra", tak by sis měl ujasnit obsah pojmu demokracie. Můžeš svobodně vybírat své zástupce při volbách, můžeš sám kandidovat, zakládat politické strany, podávat petice, demonstrovat, veřejně vyjadřovat své názory a žádat politiky o vysvětlení... Co Ti ještě k demokracii chybí? Chybí nám OBČANÉ. Soudní, vzdělaní, zodpovědní a morální občané, kteří pečlivě vybírají své zástupce, aby spravovali společné věci. Zatím převládá tupé stádo, kterému stačí zamávat před čenichem buřtem a ovce jdou tam kam si ovčák přeje. Tak neříkej "oni", ale říkej MY. Na náš občanech záleží jak využijeme (nebo nevyužijeme či dokonce zneužijeme) demokratické prostředí.
      • Dnešní volby v ČR jsou jako nákupy za totáče. Nemáš na výběr, musíš brát , co Ti strany nabízejí. Takže jdeš pro špekáčky k večeři a doneseš si o dvě čísla větší gumáky. *5* *5* *5*
      • Ještě nám Péťo řekni něco o tatarsko mongolských pastevcích. Prosím *1* To jsi se tu zasi vyblinkal.
      • Petře nic ve zlém, ale demokracie nemůže existovat. To co se nazývá demokracie ve všech pádech definované politiky nebo lidmi jako jsi Ty, ,je pouhá snaha namluvit si, že občan je svobodný. Není a nikdy nebude, dokud bude existovat politika. Nezapomeň, že stát je organizované násilí a to za jakéhokoliv režimu. Kdykoliv ti stát může "nabřinkat" nebo Tě zavřít (viz. aféra s tydýlkama) a nebude mu vadit ani to, že stát má plnou hubu demokracie. Demokracii můžeš zažít někde daleko od civilizace, tak jako ji třeba mají "Pralesní indiáni" v Amazonii. Ano, tam bych mohl konstatovat, že je demokracie, i když určitý způsob totality tam bude. (viz. nějaký náčelník nebo šaman)
        • Lery, my dva se sotva shodneme. Tvé vidění světa je marxistické, to znamená jednostranné a zajetí ideologie, zatímco já považuji marxistickou ideologii za dávno překonanou a chybnou.
          • Ale jistě, tak nám představ svoje vidění světa. Lery sakra ví, o čem píše.
        • pojem "organizované násilí" je marxistický výblitek. Z tohoto pohledu je vlastně celý život "organizované násilí" a pak je zřejmě lepší neorganizovaně spáchat harakiri. Což všem obdivovatelům tohoto "Největšíhoa nejprolhanějšího mystifikátora 19. a 20. století" vřele doporučuji. *11* *11* *11*
          • Dráthe promiň, ale organizované násilí bylo definováno již za starého Říma a tam ten marxistický výblitek ještě nebyl. A máš pravdu, celý život je organizované násilí.
            • Lery, pokud vím, tak definice státu jako organizovaného násilí nevznikla v antickém Římě, ale vyslovili a hlásali ji marxisti v 19.století. Nevím, jestli pochází přímo od Marxe nebo ji Marx jenom převzal od svých souvěrců.
        • Skvělé!
      • Sundej si růžové brýle!
        • Milí kecalové Same, ;, Aldisi, pokud se mýlím moc rád se od vás nechám poučit. Zatím jste mi neukázali v čem je můj názor chybný. Naopak svými invektivami a chybějícími protiargumenty mi dokazujete, že se nemýlím. Děkuji.
          • Není zač, blbe. Ještě ses nevytasil se vzděláním, který tobě nechybí, a nám, lůze, ano. Jestli si chceš na něco hrát, tak si dávej pozor na to, co říkáš, protože jinak tě nikdo nebude brát vážně. Ty mně nestojíš ani za to, abych se skutečně nasral, kamaráde.
        • Podle těch keců si Péťa přečetl učebnici politologie a teď to do nás hustí. Ještě zapomněl přidat tu o nezodpovědných občanech, kteří nejsou schopni se postarat sami o sebe.
          • Ještě bych měl dodat, že ta učebnice byla asi pro střední školy, takže nepleť se mezi dospělé, chlapče.
            • Petr ve všech podobách se tu pbjevuje opakovaně a jeho fanatické bláboly o "demokracii" snad nikdo nebere vážně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit