Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a to jsem se včera nasmál,na slušovickém předměstí zlín byla veselá diskoška na které si notovali ano kluci s klukama a holkama z třešničkového háje a to za asistenci vycházejícího slunce ,to bude betelná koalice
  • Od srpna se zdrazuje a nikdo to jiz ani nehlasi a neni to o korunu ale o desitky,mandle uzene doza 10dkg bylo za 37kc nyni 54kc,doutnicky misto 60kc nyni 70kc o ostatni ani nema cenu vypisovat.Dnes tisic korun je jak sto pred 89 rokem.Take se pekne zvysily platy o desitky tisic korun a vydaje hlavne lidem co jsou v politice.Pi.Klausova ma pekny vedlejsi pracovni uvazek k duchodu ,mladi jako K.Koci,co nikdy nepracovali maji 80 tisic cisteho a tak budou sestavovat cokoliv a lestit zidle,nic neumi a zadna zahranicni firma by je nezamestnala-a za takove penize jiz vubec ne! Pouze ve statnim sektoru u nas CEZ Drahy a posl.Snemovna ci parlament je to jine.A ten luxus za miliardu honit ty chudaky obcany k urnam volit ,kdyz je vse horsi a jeste hloupejsi nez pred volbama
    • . To není žádný luxus za miliardy. To je debilita občanů. Ty řeči, že není koho volit, jsou sice pravdivé, většina kandidátů jsou ti největší gauneři, ale je třeba jít volit proti nim. Jak může obyčejný čloivěk volit toho Otrokáře? To jsou opravdu tak naivní, že si myslí, že takovému vykořistovateli půjde o to, aby se zlepšil život těch chudáků? Tomu půjde o to, aby měli ještě více a ti nejchudší jim tu jejoich nenažranost platili.
    • Většina lidí si to zdražování pracně vybojovala v listopadu 89 na komunistech, tak proč dneska fňukají ??? Jde o revoluční výdobytek našeho lidu, tak ať nekecají a platí jako mourovatí !!! Jí jsem tehdá upozorňoval lidi na to, že se řítí do bídy a za to mi kdekdo nadával do pitomců. Tak ať si dneska přehodnotí ty pitomce podle toho, kdo měl pravdu !!! Třeba jsi byl také takový, neber to osobně.
      • Ten ,kdo tehdy byl proti ,nezvonil klici,nejasal ,byl na okraji spolecnosti.Vim o tom sve ,me kolegove zesmesnovali pro muj nesouhlas.Doufam ,ze ted zu nekteri pochopili proc.
      • Nyní ČSOB snižuje hodnotu koruny, razantně, takže všechno včetně služeb bude zhruba o 10 procent dražší takže to plíživé zdražování které běží už 20 let se zvedne opravdu markantně, včera to zdůvodňoval pracovník banky že se prý musí dostat peníze které si lidé našetřili do oběhu, jinými slovy udělat žebráky i s těch kteří ještě jimi nejsou!
        • Neznám složité ekonomické vztahy, ale vychází mi z toho pouze to, že je to pro velkých firem, které vyvážejí a táhnou naši ekonomiku...nevím tedy kam. Ale je to tak trochu jako loupež za bílého dne.... bolševici udělali měnu-tito zdraží devize...
  • Můžete se těšit, ČSOB bude snižovat kurs koruny a to dost razantně, takže vše bude zhruba o 10 procent dražší, ono to zdražování které sledujeme už dlouho je asi malé, takže šup na zdražení pořádné, ať žije kapitalizmus!!
    • Kdyz uz, tak menovy kurz ovlivnuje pouze CNB a nikoliv CSOB, a dale jak jste prisel na to ze snizeni kurzu meny povede k drazsim cenam? to vede leda ke zvyseni exportu a zvysene poptavce po domaci mene... zjeme jste mel na mysli inflaci, kterou vsak kurz neovlivni.
      • Máš pravdu, ale neříkáš všechno. Jistě že to vede ke zlevnění našich výrobků v zahraničí, což podporuje náš export. Současně ale zdraží zahraniční výrobky u nás (import), takže budeme dřít strašlivou bídu !!! To už neříkáš, protože neprodukujeme takřka žádné domácí potraviny, všechno je z importu !!! Důslkedkem budou sociální bouře a vynucování si zvýšení příjmů obyvatelstva, tedy k inflaci a znehodnocování úspor. Zjednodušeně řečeno nás čeká tvrdá pauperizace (zbídačování) obyvatelstva, zvýší se poptávka po penězích a lichváři budou slavit hody. Něco jako starý český film: " U snědeného krámu!.....= budoucnost obyvatelstva ČR !!!
  • Tady a dnes jsem se dočetla o tom jak jsme finančně hloupí.Narovinu než bych dala příležitost těm dnešním ekonomům,aby se dostali na moje finance tak to zakopu pod nějaký strom např,v lese!!!!!!!!!!!!Vám vy k...y ani h...o!!!!!!!!!!!!
    • Jen abys nezpomněla, kam jsi to zakopala. *15*
    • Vidím, že ten článek se tě bytostně týká, tedy, jestli máš kapitál.
  • Tady máme plno keců coby,kdyby.A za tím tady pořád řádí Kalousek a top09,viz ČNB
    nikdo z údajných novinářů,reportérů a médií,nikdo nezabrousí odvahou do Kalouska a jeho vlivu na ČNB.,ten beztrestně i nadále provádí to co dělal celou dobu ,likviduje národ.A národ ,mlčí!!!!!!!!!
    • Když už máte takové vědomosti."a co jste pro to udělala vy,aby se to zlepšilo a nedostai se zase k moci diletanti typh Kalouska,Nečase,Drábka a další.Pouze žvaníte jako všichni.Mne nevyjímaje. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
      • A co jste proto udělal vy? Např.,jsem šla k volbám,volila jsem prezidenta ,jsem člověk,kterému není jedno co se děje v naší zemi a pokud si myslíte,že jako slepice mám držet hubu a krok,tak na to zapomeňte.,proč jste si nevzal příklad z Kalouska a nenafackoval mu,jak to má ve zvyku?,A dovolujete si na mně?To jste hrdina,jsem ochotna s váma diskutovat,ale né jako podřadný člověk.Já jsem kyrisník v sukni.A co se týká mých znalostí,jsem jenom obyčejná ženská,ale hodně čtu hlavně na internetu a tyto zprávy používám z těchto zdrojů.!!!Tím mi chcete říct,že to jsou nedůvěryhodné zprávy?Tímto vám děkuji, protože to říkám celou dobu,že tady máme totalitní média a žurnalistiku.
    • Jestli nekdo z teto ''elity'' ma vliv na CNB,tak Slovak Pruzinsky! *12*
      • Asi jsem to prehnal (trochu jsem popil), von není zadny Slovak, je to jeden z nejmoralnejcich Cechu, ktery byl premierem a prezidentem. Moralnejsi byl uz jenom Havel. Vzdavam temto muzum poctu se vztycenym - no tim - praporem.
        • Zřejmě díky jeho (Havlovo) morálce jej museli z letadla vynášet otráveného alkoholem, zeblitého a podělaného až za ušima a kdyby jej v sanitce nerescituovali, tak by žádným prezidentem brzy nebyl. Opravdu morálka číslo jedna !!! Do Zemana se naváží kdekdo pro přípitek, jinak jeho zdravotní stav už nedovoluje nějakou zvýšenou komzumaci alkohoholu, má dobumbáno !!! Inu, o čem se někomu psát nechce, tak píše o jiných !!!
        • Zřejmě jsem vás špatně pochopila,omlouvámse.
      • H...o!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jak to tak vidím, tak nejvíc bude řvát Kalousek , že to takhle nejde a ČSSD se to taky moc líbit nebude, už si brousí drápky na vládnutí a rozhýbání penězovodů. Ještě to bude zajímavé, ale nemuselo by to být zas až taková hrůza jako za Nečase.
  • Všichni mají plnou pusu alibismu "S komunisty nikdy" ,to že má Babiš velmi podivnou komunistickou minulost najednou nevadí.NEchte tam uředníky s definitivou a pořádnou odpovědností, za každý kraj dva poslence(pro případ nemoci) a pak to možná bude čitelné.
  • jupi mohla by byt vlada bez CSSD *1*
  • Vláda odborníků, ale s plnou odpovědností za svá rozhodnutí. Návrhy zákonů ať se předkládají ve sněmovně a tam schvalují a v senátě. Ne jak dosud, aby politik byl odborník na všechno a postupně mohl sedět třeba i na třech ministerstvech, tak jak tomu bylo. *4*
  • Nejhorší je , že Babiš je ambiciózní Slovák působící v Čechách.
    Nechápu tu naši nemoc si tak důležité posty obsazovat lidmi z venčí viz Šwancenegr.
    Tato slabost se nám vymstí. Pokud by byli tak skvělí proč nezůstanou tam odkud vzešli.
    Už jen ta sestava kolem Babiše a Šwancenegra. Samí podrazáci a tlučhubové, kteří nakonec všechno jen vydojí a ne druhé se vykašlou.
    Pro mne takoví šíbři jako je Komárek který vstoupil do KSČ ale miloval Regana, nebo Stropnický který od angažmá v Mosfilmu, Vatikánu až po ztroskotaného ředitele divadla moc záruk nedávají.
    Kuřat jsem poslední dobou jaksi přejedený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit