Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane terminátore, asi budete silný muž, když se schováváte za nickem, místo aby jste se ukázal pod vlastním jménem.... Směšný jste vy, pokud nečtete, jak je utlačována opozice v Rusku, jak trpí ti, kteří nesouhlasí s politikou Putina, ať už je to Navalnyj nebo homosexuálové a jiní, nepohodlní režimu. Raději budu žít v tom našem bordelu, kapitalismu, než v té svobodomyslné, tolerantní, liberální a demokratické Ruské federaci, kde je svoboda projevu taková, že se novináři likvidují a lidé zavírají pro jiný názor. Pod nickem terminátor si představuji člověka s reálným jménem Igor Trolovič Sputnikov, který by se nejraději provrtal do zduřelé rudé zádele. Rozepsal jsem se dosti? Pokud tak milujete RF, sbalte si kufry a užívejte si tamního života, jste kolaborant, co nezná historii, minimálně vlastní země. Kvůli nepoučitelným lidem jací jste vy, se bohužel historie opakuje. Přeji hezký večer.

  • dzixy
    Domnívám se, že organizace "Člověk v tísní" neměla vůbec co dělat v Rusku, protože překročila práh své, dříve avizované činnosti. Ať se Rusové sami snaží, jako ostatní národy a státy, aby se země měnila k lepšímu pro všechny. Cizinci se nemají co plést do jejich vnitřních záležitostí. Ani my nesouhlasíme s tím, aby se do naších věcí míchal někdo třetí, pokud k tomu nedáme souhlas / jako třeba EU /. Takže je celkem v pořádku, že "Člověk v tísni" z Ruska odejde. Jsou v podstatě k ničemu, jako většina občanských sdružení. Čest výjimkám, které by měly být podporovány na úkor těch zbytečných, které slouží především na finanční zajištění několika málo jedinců.
  • jones.michal: takže vy chcete tvrdit, že v Rusku jsou chudí a utlačovaní lidé? Můžete se rozepsat kým jsou utlačovaní? Buďte tak laskav a nebuďte směšný. Projděte se po našich ulicích a uvidíte výsledek kapitalismu do kterého nás zatáhli kriminálníci v roce 1989. Před rokem 1989 jste nikde nevidět bezdomovce.

  • Nikoli, to říkáte vy.

    A vlastně máte pravdu. Pokud nevládní organizace pomáhá utlačovaným lidem v cizí zemi, rozhodně se snaží změnit tamější politickou situaci stejně, jako organizace vládní. Vláda dotčeného státu pak může podle svého uvážení takovou činnost přijmout, tolerovat nebo odmítnout podle charakteru této: je rozdíl mezi činností humanitární, vzdělávací a propagandistickou. 

    Je dobře, že politickou situaci v jiných zemích manipuluje pouze Kreml. Svět to dělá tak jednoduchým a přehledným!

  • Wolfcastle

    Zakázat všechny neziskovky a byl by klid

  • Takže chcete říct že org. Člověk v tísni, která v Rusku pomáhá lidem chudým, utlačovaným atd. se snaží změnit politickou situaci stejným způsobem, jak mění (manipuluje) Kreml politickou situaci v jiných zemích? "Dotuje" lidi jako jsou Le Penová, Okamura a jim podobné, manipuluje volbami v Německu, USA... ?

  • Neziskovka placená především z USA -no comment.😈

  • Hm, že to ale v Evropě není nikde vidět? Zato islám a jeho destrukční projevy jsou zcela viditelné, ale podle Vás je tím úhlavním nepřítelem  Rusko. 😈

  • Doufám, že komando z této organizace, která tak hrdinně bojuje proti chudobě a za občanskou společnost už působí v domově důchodců Slunečnice, kde si agresivní a psychicky nestabilní "pečovatelky - mučitelky" dělají z bezmocných staroušků fackovací pytle a nástroje své frustrace.

    Paní Koloběžka1 mi lát nemusí, píšu o konkrétních bestiích z jednoho oddělení, ale jistě to není jediný případ. Trápení bezbranných staroušků konstatovala už před dvěma lety neveřejná zpráva MPSV. Hlad, špína a nezájem, tak děkujeme našim starým lidem. 

    Tady má Člověk v tísni pole otevřené, ale ono to není tak mediálně vděčné, že? 

  • Žádná suverénní a svrchovaná země nenechá na svém území působit protistátní a protisystémové organizace placené ze zahraničí (snad jen my).

    Umíte si představit, že by nějaká komsomolská úderka financovaná panem Putinem dostala oficiální povolení k činnosti v USA? 

  • Vy dokážete ztotožnit činnost státu s činností neziskové (nevládní) organizace?

    Cituji: Taky dobrý.

    Nebo máte pravdu a neziskové organizace prosazují vládní zájmy v třetích zemích. Pak se ovšem nelze zákazům jejich činnosti divit vůbec.

  • Naučte se číst.

  • Rusko někde ve světě pomáhá běžným lidem? Taky dobrý 😂 Ani ne svým...

  • Tak vám to sem dávám. A nejsou to jen indiáni ale celá Zeměkoule. Není rok kdy by USA někoho

    samozřejmě v zájmu demokracie nenapadly !

    https://www.euserver.cz/Articles/1099-200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek.aspx

  • Takže ona to je humanitární organizace... Hmm. Aha.

    Kdo by to do nich řekl. Že ?

  • Taky vám to připomíná 50 léta v USA
  • Jistě by USA přijala neziskovou která by byla,placena z vládních zdrojů Ruska 🤣

  •  soudruhu Vladimíroviči, zapomněl jste se zmínit o vyvražďování indiánů....
  • Pomáhat chudým a nemocným se v ruském chudobinci nesmí, jak by pak vypadal geniální fírer Putin.
  • Každý je povinen respektovat zákony a zvyklosti země, ve které se pohybuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit