Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavé, že dnešním komunistům se stále předhazuje něco o vládnutí v letech 1948-1989. Vždyť dnešní členové KSČM s tím nemají co dělat ! Jde jen zase o cílené manipulování občanů !
    Pane Štětino, zajímalo by mne, kdo je odpovědný za způsob vlády v naší zemi v letech 1989 – 2011 ??!! (za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením..)
  • To co je citováno v Zákonu č. 198/1993 Sb. .. ..“za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody..“ Co chce p. Štětina kázat, vždyť to, co je citováno v tomto zákoně, je totiž přesně pácháno v naší republice současnou i minulými vládami !!!
  • Rozpustit KSČM, ale i jiné strany, je protiústavní. Je jasné, že je zde zájem KSČM zlikvidovat pod všelijakými záminkami (to není nic nového, to už se zde děje desítky let, bohužel nekalé praktiky STB, pro které není žádný problém vyrobit cokoli-nyní „důkazy potvrzující trestnou činnost KSČM proti bezpečnosti státu“). Lidé, neskočte na tento další trik !
  • Komu vadí komunisti, ať si jich více všímá a všeho okolo a třeba pak podá i žalobu a neopruzuje.
    Kdejaký ničema si najde vždy takové místo a kamarády, odkud může uplatňovat svůj vliv.
    Jestli pan Štětina, Hučín a třeba i Šinágl a další mají důkazy, jistě najdou způsob jak je zveřejnit aby byly nepřehlédnutelné už teď a voliči si to zapamatovali.
    Takto se chovají jako hrdinové dějů, které by mohly nastat kdyby a kdyby a ... jak v telenovelách.
    Takhle se politické skandály nedají vyřešit k dobru občanů a sami svým strachem jsou směšní tím spíš že dělají že ví a raději to nepoví - jako pan premiér.
    • Ty,o kterých píšete by bylo nejrozumnější kurýrovat z lotrovin okovanou násadou od krumpáče,nebo kvalitním bejkovcem.Oběma mnou jmenovaným inštrmentům,přijde ,v budoucnosti,národ na chuť spíše,než že by chtěl zažívat další "Samet".
  • Komunisté jsou nyní na vzestupu a to ještě bude jejich sláva stoupat.S tím se musí pravičáci smířit.Pokud chtěli poslat komunisty do věčných politických lovišť,tak neměli pravičáci,tolik lidem lhát a pro sebe,tolik krást.Kdyby se raději Hučín se Štětinou,po večerech,učili čestprácovat,tak by se jim to pravděpodobně,v brzké budoucnosti,hodilo víc.Než usilovat o zákaz komunistů.
  • Jo, to je ten Hučín, který udal soudu, že ho bil dozorce Vondruška a pak se zjistilo, že v době jeho věznění v Minkovicích tam Vondruška nikdy nebyl!!! Takže kdo lže a dokonce u soudu, tak ať raději drží .......
  • Kdyby se Hučín dal se Štětinou do spolku a šli kopat uran pro Temelín,tak by vzhledem ke Štětinově komunistické minulosti,pravděpodobně založili"brigádu socialistické práce."
  • 5 kolona je nezničitelná neboť každý desátý občan byl členem podporující a podílející na všem tom svinstvu a navíc bojí se o majetky ukradené poctivým lidem a třeba odhalení kdo se podílel na genocidě spoluobčanů bojím se že to tu dopadne špatně neboť si odhlasovali promlčení vraž které sami spáchali to snad není možné ani v horších režimech
    • Nechci se tehdejších komunistů moc zastávat,ale tehdy byla ještě jedna sorta lidí.Ti sice v KSČ nebyli,ale komunistům dělali,co jim na očích viděli.Za to byli také odměňováni dobrými"korýtky".Po údajné tevoluci se jim státní kasa a politická koryta otevřely na plno.To je právě ten politický dobytek,který tuto zemi,po údajné revoluci,nejvíce zbídačil.
  • TRESTNÍ ZÁKONÍK č. 40/2009 Sb.:

    § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka... bude potrestán...

    § 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán...

    § 504: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...

    ZÁKON č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU:
    ...Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody...
    • Ten zákoník,který si vytvořili političtí lumpové,aby mohli tuto zemi beztrestně rozkrást a lidé se je báli kritizovat,jim bude pravděpodobně k ničemu.Jako se lidé nebáli si říci své mínění za komunistů,tak stejně se nebojí kritizovat "porevoluční" vládní bandy.Naopak po další revoluci je třeba prosadit tento zákon:"Každý kdo se ,po údajné revoluci,podílel na zbídačení této země,má nárok,aby byl dostatečně krutě potrestán.Jinak nemá nárok na nic".
  • Dokud o zákazu činnosti komunistů u nás budou rozhodovat orgány a soudy plné komunistů, KSČ bude nadále "vzkvétat". Ato i přesto, že republice nic nedávají, jenom berou a berou poslanecké platy a kalí vodu nejenom na politické scéně. Že komunisté nebyli dáni mimo zákon již po revoluci je "zásluhou" Havla, který nechtěl být jako ONI. A ONI jsou pořád a kalí a kalí.
    • Kdyby KSČ zakázali ihned po údajné revoluci,tak by to tehdy přijala většina národa s jásotem.Dnes je to nerealizovatelné.Spíše by většina lidí byla pro zákaz těch politických stran,které od údajné revoluce,tuto zemi,rozprodali,rozkradli a astronomicky zadlužili.Ale to je o jiných stranách,než jsou komunisté.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit