Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ať jdou do pr...e s těmi nesmysly z EU a USA, ještě že nebudou předpisovat jako slepicím jak má být kuřácká a nekuřácká hospoda velká! když někomu vadí kouření, a tvrdí že se tím porušují jeho práva, tak kuřák taky může říkat že se porušují jeho práva., a nebo si může nekuřák lemtat pivo před hospodou na stojku!! *16* *16*
  • Bude načase že ti smradosi v restauracích končí. je to katastrofa už to mělo být dávno schváleno.Všude se jen mluví a píše kouření je rakovina. tato vláda to chce at ti mladí lidé brzy zemřou aby jim nemuseli platit jednou důchod.proč to jde kde jinde v cizině.jak dlouho ještě budeme muset čekat na ten zákon. *1* *1* *1*
  • Tady se stále hledá někdo, do koho se musí kopat. Doktoři odejdou, policajti, vojáci, to už tady bylo, dělníci, ti byli po revoluci dokopaní tak, že i vzteklá doga je obcházela obloukem, tak tu máme kuřáky.
    Že opilec zeblije a pomočí zastávku? Nevadí, hlavně že při tom nekouřil. Ale hlavně, hlavně je tady další kauza, bude se o ní psát, řečnit, diskutovat, nekuřáci budou osočovat kuřáky a naopak. Až se vyhádají a nebudou už mít sílu dál se mezi sebou žrát, zjistí, že mezi tím stouply daně, nájem, potraviny atd. a co ještě nebylo rozkradeno se zatím dokradlo. A než naberou sílu se na to pořádně naštvat a konečně někoho nakopat do zadku, bude tady pro ně připravená k předhození nová kauza, aby se vše mohlo pěkně dokolečka opakovat.
    • Kuřáci jsou lidé závislí na tabáku, tedy určitě lidé druhé kategorie. V drtivé většině jsou kuřáci také ožralci, proto je hospoda jejich chrám bytí a hájit tady teze, že komu kouř z cigaret, či kuřáci smrdí, ať jde jinudy dokáží zase jen lidé podřadné kategorie. Kouření kdovíčeho je slabost ducha a i mnozí kuřáci to vědí a rádi by s tím skončili! Jen jim chybí k tomu dostatek rozumu a vůle. Smradlavý kuřák v nekuřácké rodině je pohroma nejen pro děti. V těchto případech vítězí sobectví a ubohost ducha nad právem dětí na harmonii v rodině a čistý vzduch bez smradu! Kdo toto neuzná, je zmetek lidský!
  • Novodobá hysterie. Všechny drogy a špatnosti přišly z Ameriky a ti blbečkové nás teď budou nutit ke změnám životního stylu ?? Podívejte se na staré filmy , čtěte Remarqa, všude je cigareta symbol elegance . Jen dělnická třída to trochu posunula. Panu Štastnému nevadí katastrofa ve zdravotnictví, ve školství, pro to neudělá nic - dělá si alibi z kouření. My přejdeme do ilegality a budeme si otvírat kuřárny a tančírny jako za dob prohibice a vytvoříme tabákovou Unii !!!!!! Je mi 70, můj táta kouřil 60 denně a dožil se 91 let. Komu smrděj hospody, ať tam neleze - nikdo o ně nestojí.
  • Ode zdi ke di. Jsem nekuřák, ale tato protikuřácká hysterie je mi odporná. Kouření v hospodě přeci určuje majitel. A když někomu vadí kouř, ať si najde nekuřáckou. Obojích je dost. A proč vadí někomu kouř na zastávce?
  • Před nekuřáckou hospodou u popelníku asi ne. *3*
  • Též budu akceptovat "zákaz kouření kdekoliv na veřejnosti", což pro mne ovšem není žádná privátní hospoda, ve které se majitel kouření rozhodl tolerovat. Pokud nemám rád bolest, nebudu chodit do sado-maso salonů. Pokud nebudu mít rád vedro, tak ani nebudu navštěvovat saunu. Jestliže někomu vadí tabákový kouř, tak přece taky není nikým nucen lozit do zahulené putyky....
  • Jsem pro zákaz kouření kdekoliv na veřejnosti. Je si vědom kuřák toho, že smrdí jak měsíc memytý bezdomovec? Jsou to vlastně smraďoši.
  • Zajímalo by mně, kde se vždycky ptají. Mají asi připravenou bandu idiotů, které si koupili, aby souhlasili s každým návrhem koaličních debilů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit