Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to já mám další nápad. Aby se během hodiny eliminovali ti zlobiči, co vyrušují a upozorňují na sebe, tak žáky oddělme do kabin, kde budou mít během hodiny možnost komunikovat pouze s učitele. A ten blbeček, který na sebe rád upozorňoval už nebude mít šanci, protože když ho ostatní neuvidí a neuslyší, tak to ztrácí význam.
  • Měli by zakázat mobilní telefonky i ženám! Hlavně mladým maminkám. Velmi často jsou viděny maminky jejichž první starostí jen sledování displeje! Že vede kočárek s miminkem, zájem minimální(pro některé vítaný zdroj financí- starší děti jsou na náměstí, v parku, kde trénují činnosti "bez kterých se neobejdou" nebo hledají kovy v kontejnerech), takže kočárek, mobil, cígo a pejsek! Jak to má taková maminka všechno stíhat? Je třeba jim dát ještě asistenta...
    A nejlepší jsou ty s mobilkem za volanty- povětšinou SUV jako kruva a děvčica nemá na hands free...
    Pozor k..v.a. je zakázané slovo!
    • Tak to je prd. Já viděl holku, jak jede na kole, pravou drží u ucha mobil, řídí levou a ještě v ní držela vodítko velkého psa.

      A s ženskými za volantem, to je zvláštní kapitola. Ty neustálé lži, které se nám snaží nalít do hlav, že ženy jsou lepší řidičky, než muži, už jsou únavné a naprosto v rozporu s tím, co vidím na silnicích v praxi.
  • dobrej nápad
    • Na ten jsi se ještě nezmohl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit