Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..mně se na tom líbí to, že banda, modrých, zlodějských ptáků za svých vlád, vše prodala za babku cizím nadnárodním monopolům a teď s velkou pompou, jedni a ti samí z jednoho zlodějského lůna, zlodějských modrých ptáků, to teď, minimálně 2x až 3x dráž kupují zpět ... tak se v česku ... krade za bílého dne, to bude teplých místeček pro modré zloděje a chtěl bych vidět ... to všimné, pro modré zloděje a odklaněče, z transportérů, stíhaček a koupených akvizic ... myslím si, že kdyby dneska celou fialovou vládu zavřeli bez soudů, oni by se ani neodvolávali, protože .. VÍ PROČ  :-)!! ... tomu se nedá ani smát!!

  • V roce 2020 stál benzín 28,2 Kč, nafta 28 Kč z Ruské ropy ale se silnou závislostí.

    Dnes asi o 10Kč více ale kurde bez závislosti, to se vyplatí!!!A stejně je to zase ta Ruská ropa. Do dnešního dne nikdo nedefinoval tuto závislost. Pokud si jakoukoliv komoditu neumíme vyrobit , tak vždy budeme závislí na těch, kteří ji umí dodat a vyrobit. To je jako s obavou, že Čína je velkovýrobcem a dodavatelem léků a proto by tímto mohla vzniknou závislost a v tom je nebezpečí Číny.

  • Ač rozhodně nepatřím k fialovým nadšencům, tenhle krok považuji za rozumný. Tedy bude záležet kdo a jak to bude spravovat. Jestli to fialoví svěří nějakým svým sponzorům, aby si zajistili finanční podporu (což očekávám), tak je to jenom další krok do bláta.

    Ještě by měl stát vytvořit státní síť benzinek, aby utnul tipec těm zlodějům pumpařům. 

  • KIMCID

    Minulé vlády? Tedy ODS  3x

  • josef.chmela

    To zase bude pořádné odklonění do nějaké spřátelené kapsy. V 90. letech se vše slavnostně a velkou pompou prodávalo (privatizovalo) za pár šlupek a dnes se to kupuje zpět za velký peníz. To je hospodárka jako bolavá noha. A vše opět zaplatí daňový poplatník.

    Zlatí komunisti, ti alespoň tolik nelhali a nekradli.

  • A zase kecá a tváří se jak spasitel větší Ťulpas už v české politice dlouho nebyl

  • Diwa

    Ten už zase čuchá koho kde okradou a jak budou rejžovat......a občan bude platit a platit....Hned měl dostat přes ty brýle pořádnou facku !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit