Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opět velmi zajímavý článek pí Kalendové, jako vždy. Opět se potvrzuje dávná pravda, že kam šlápne ruská válenka, tam tisíc let nic neroste.

    "Kdybychom neměli Rakousko, museli bychom si ho vytvořit" pravil v polovině 19.století F. Palacký.

    Ale my jsme rakouskou monarchii měli a zničili jsme si ji. A tak jsme se na šest stali součástí hnědosocialistické říše a pak hned na půl století součástí rudosocilistické stepní říše. A její překabátěné vyznavače si stále znovu a znovu volíme, aby nám vládli.

  • hm, sověti odešli a opravy začaly po 20 letech, mezitím stačil zchátrat úplně...

  • Další zbytečný článek zbytečné Kalendové, který si zde nikdo nepřečte.

    • Další komoušský trouba pro kterého byl okupační nájezd vychodostepních nájezdníků pod velením rusáků obdivným kouskem na zachování bezprecedentně zločiního svasku s bolševickými zrůdnými bestiemi.

      Co příslušník CCCP (SSSR) - to zrůdný dobytek nehoršího stylu.  Sám jejich současný guru - komoušský KGC-cký skřet putin a jeho přísluhovači (viď hradní rusoficko zemane) je toho zářným příkladem.

      Pokud namítnete že to jejich zločinecké společení (SSSR) již není - co je to za slepenec ta odporná rusácká žumpa dnes? No přece jen mizerně přemalovaná firma stejného ražení.

      Dobytku se za přirovnání k něčemu tak odpornému jako je rusák hluboce omlouvám. I to nejposlednější, nejšpinavější hovádko je milionkrát užitečnější než kterýkoliv rusák. Osud zámku jejen jeden z tisíců dalších důkazů, že rusácká svoloč nepatří  do civilizovaného světa.

      • Nečtu omezeného deb*la, který píše "zločiního svasku", vidláku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit