Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zase na druhou stranu, V tomhle státě už nevěřím ani židli na kterou si sedám. Asi tak *2*
  • Aha, tak děkuji za upřesnění, po tom co jsem viděl hydepark s rumem, tak jsem to nejak neřešil. ssry má chyba *7*
  • *1* Vaše znalosti jsou obdivuhodné, já už vás dlouho pozoruju. Stejně tak jako váš soused Jarda Nečas nemá nic společného s Petrem Nečasů, šéfem ODs a bohužel i vlády, tak ani dvoumetrový Petr Žantovský nemá opravdu ale opravdu nic společného s 1,50 m vysokým velvyslancem a bývalým šéfem ODA Michaelem Žantovským.
    Stejně tak si pletete diktátory s lidumily apod. Inu ale komu není zhůry dáno, v apatyce nekoupí.
  • Rákosníček nanicovatej ušatej, za tu atmosféru přímo odpovídá. byl taky ve vládě. Je zajímavé jak porevoluční krysy vylejzaj z kanálů ven a všem radí. přitom podělali co mohli a meli by být v kriminále
  • Ano často hovořím o obyčejném českém blbovi.Protože ten je nepřehlednutelný.Od údajné revoluce zde vládne pouze to,co si většinově, obyčejný český blb zvolil.Takže za tento vybudovaný kapitalistický svinčík nese odpovědnost.Právě v době,kdy se dělaly ty největší ekonomické kopance,v době provádění velkozlodějny státního majetku,pod krycím názvem privatizace,byl obyčejný český blb ,kdo ho "statečně" pomáhal rozkrádat.Výhledově,až se dostane mladá generace k moci,tak ho nejspíše čeká spravedlivá odměna ,ve formě takové diety,jakou neměli ani vězňové ,za nebožtíka Hitlera,v koncentráku.
  • Který kurvy z odborů šli hrát ten den golf ? Jmenuj mi jednoho ! Ani jeden z jejich šéfů,všichni byli na demonstraci nebo na svých místech v práci,tak nekecej a nepapouškuj cos slyšel od Nečase. Mimochodem,kdo zapříčinil,že se stávka konala ve čtvrtek,v den turnaje, a ne už v pondělí ? Odboráři ? Tak nepindej krávoviny !
  • a nechcete to vy vyzkoušet v zemi, kde se věci skutečně (na rozdíl od demokracií) nikdy neřeší stávkou a demonstracemi a protesty a stávky jsou tam zakázány, když vůči nim máte takový odpor. Mám na mysli kupříkladu Sev. Koreu, případně Zimbabwe. Tam byste byla štastná, protože tam vláda má klid na práci a žádná lůza v ulicích ji neobtěžuje. A kdyby vás a vládu přece jen obtěžovala, tak se postřílí, pozavírá a je zase klid. Ráj na zemi (pro vás).
  • Ano typický argument, protože to za komoušů stálo za h..., tak dnešní stav už nemůžeme kritizovat. Myslím, že komunisté měli podobný - "podívejte jak to tu vypadalo za stanného práva za protektorátu a dneska je to proti tomu ještě zlatý". To je ale přesně důvod, proč to stojí za h.... Protože takové ovce jako Hedvika si nechávají kálet od zlodějské vládní garnitury na hlavu a ještě přitom radostně bečí a přispívají tak k dalšímu úpadku této země.
  • Jaké škody udělali demonstranti, popleto? Já už tě dlouho pozoruju, jindro, že ti unikají významy jedn. věcí a slov, ale že neznáš rozdíl mezi stávkou a demonstrací mne překvapuje - i když u tebe méně než u jiných diskutérů...
  • je zaslepená - a to je zcela neléčitelné. Úplně stejně jak mladí komunisté v 50. letech....
  • Pan Žantovský se neplete, v této rzkradené zemi a kde si musí utahovat opasky ti co sotva vyjdou, tak to není v pořádku. Vy paní \Hedviko, patříte k těm modrým, ale na budoucnost této země nemyslíte, komunismus byl a většina ho považuje za špatné a omezující období, ale tato vláda nedělá pomalu nic nového, potápí nás. Jste snad slepá, neb oomezená, celá zem je rozkradená a patří průmysl cizím sploečnostem, a jestli jste vůbec někdy pracovala v odborech jste musela být, tak si dejte obvaz na hlavu a vzpamatujte e vy modrý ptáku.
  • spíš do Izraele
  • Hedviko buď máte na mozku otok nebo vás někdo do hlavy praštil. Samozřejmě je nutná reforma, ale absolutně ne stylem této diletanské vlády. Vyhrožovat obyčejným lidem (2/3) Řeckem a žít si v přepychu, krýt podvody , podporovat korupci a nakonec si ten přepych ještě upevnit zvýšením DPH? Odborář nejsem, ale souhlasím se stávkou a asi bych přitvrdil po vystoupení Kalouska, Nečase a jakoprávníka Bendy. Zřelmě vám stačí, když vás nasměruje nějaký Benda. A co se týká pražáků, ti se přece taky vyjádřili médiím, že to přivítali jako prodloužený víkend. Tam je to stejné jak v socialismu tak v pseudokapitalismu. Když v socialismu na Moravě pitomci typu Mamula hnali lidi do práce v sobotu, aby se zalíbili řídícím a omezeným lidem v ÚV KSČ, tak Praha a okolí relaxovala na chalupách.
  • to máš od rabína, Míšo, ne?
  • Mladá fronta je MODRý HNUS:
  • Seber se a mazej do Turecka!
  • Modrý zlodějský dobytek může existovat jen když krade a ono již není co. Jen ukrást důchody a zdravotnictví. Všechno už rozkradla modrá lůza vedená všeználkem , slizounem, křivohubkou, schořem. Judr.B a dalším hnusem. Musíme je vykopat a znárodnit jim vše nakradené a jdeme všichni do důchodu ve 40. Vidle na ně. A člověk jež nechal zabít švagra nás bude vyučovat-hnus vedoucích politiků. I v turecku je daleko lepší vláda.
  • Pan Žantovský se plete,většina Pražáků v tom přivandrovalé odboráře normálně nechala a vzala si radostně den volna.rozumní lidé vědí,že takhle se nic neřeší ...a jestli v téhle diskuzi někdo volá po zašlých časech ,tak ať táhne někam, kde ještě budují komunismus a tam si to vyzkouší, nemusí do toho zatahovat ostatní,kteří jsou rádi,že se z toho vyhrabali.všichni, kdo o tom něco vědí, mají jasno,že tahle cesta nikam nevedla.
  • Nějak se pletete popletové, pražáci si vzali dovolenou a ostatní si pochvalovali klídek na silnicích,demonstranti udělali škody a přitom ve svých hlavách nepochopili že koušou do ruky která je formou dotací z daní všech občanů živý. Ano je třeba demonstrovat aby si pivo,jídlo,dopravu ,zateplený dům hradil každý sám protože při tom se taky nejvíc krade
  • Dokument mají politici schvalovat 27.6.2011.
    Na protest proti schválení tohoto dokumentu se připravují protesty, na 19.6.2011, ve všech městech Evropy:

    http://may15internationalorganization.blogspot.com/

    Myslím, že toto je dost podstatná informace, která si zaslouží být rychle šířena, protože objasňuje chvat, se kterým se politici naší republiky, snaží dosáhnout přijetí tzv. "reformních zákonů". Chvátat bychom tím pádem, měli i my, všichni.
    Oni pracují proti nám, lidem, kteří je platí a kterým rozkrádají republiku pod rukami.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit